Oj vad glad jag är!

Kom en kvart försent till jobbet imorse, jag hade råkat stänga av snoozen imorse, i ett sådant där yrvaket yrsel.
När jag kommer dit berättar mina kollegor att säljer vi 3+1 (dvs. tre försäkringar + en medförsäkrad) så får vi gå hem. Fullt ös blev det då!
Sålde en den första eller andra timmen, och sista timmen innan lunch fick jag en lyckoträff!

Egentligen skulle jag ha pratat med frun i hemmet, men hon var inte hemma så då frågade jag mannen om han hade tid och prata med mig. Han sa att vi har försökt nå henne så många gånger så han får ta sig tid. Det lät inte så värst bra... Så modet sjönk lite. Men det slutade med att han tog försäkringen på sig, sin fru och sin nyblivna 18-åring till dotter! Då var jag klar och fick gå hem!

Ni anar inte hur skönt det var! Så då gick jag runt på stan ett tag, skulle köpa lösfransar och mascara. Så gick jag förbi Weekday, som hade tokrea (75%) och frågade om en tubtopp. En kompis, Tintin, fyllde nämligen 20 i veckan och vi ska på middag och sedan på klubb och fira henne, och då tänkte jag ha en sådan. Och de hade en helt underbar! Som var på rea, hur ofta händer det?! Svart-vit är den, 300 kronor ordinare och så blev det 75 kronor den kostade med rean.. Helt otroligt!

Jag är glaaaad! Helt överlycklig, vilken underbar fredag! Anton kommer hem från kryssningen vid 19 ikväll, och då kommer också min bror. Vi ska på Tintins kalas allihopa.

Jag hoppas verkligen att ni andra också haft en lika underbar fredag som jag! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0