Ödets Nyck

Satte klockan på 08.00 imorse och skulle bege mig till jobbet som börjar 09.30. Första dagen, både tråkigt och kul på samma gång. Tråkigt att jag måste gå till ett jobb, men kul för jag trivs så bra både på arbetsplatsen, med chefen och med mina arbetskamrater.

Kommer fram till byggnaden, min våning ligger 5 våningar upp men jag väljer att ta trapporna i stället för hissen. Måste ju vara hurtig. Två steg i taget till och med. Har Bullet for my Valentine dunkande i mina Creative-hörlurar, märker inte ens att jag nästna springer in i Victoria (arbetskamrat). Sliter häftigt ur hörlurarna och hör henne precis säga "...ingen här."

Vad i helvete?

Vi gick upp och tittade i våra papper från förra året, vilken tid vi skulle börja idag. 13.00... Blä. Vi har gått upp och åkt till jobbet i onödan. Vad det känns tragiskt. Det var bara att pallra sig hem igen. 20 kronor extra för bussen, fy attans.
Men det positiva är att jag är helt klar med allt jag ska göra innan jobbet, och det bara är att ta på sig skor och jacka och stövla ut genom dörren.


Bild

Åh, här skulle jag vilja sova nu... Men går jag och lägger mig kommer jag ALDRIG orka upp till jobbet. Det är bara att pina sig igenom tröttheten.

Kommentarer
Postat av: E

Säger detsamma, SÖMN, ja nu i efterhand så kan man skratta. Ha en fin dag.

2009-01-07 @ 10:46:53
URL: http://thedevilwears.blogg.se/
Postat av: Sofie/Suss

Haha jaa, jag har varit med om samma, men med skolan. Det är lite störande om jag får säga det själv ;-)

2009-01-07 @ 11:32:52
URL: http://mesuss.blogg.se/
Postat av: Buy or Sell - En bloppis för alla!

Har du gamla kläder eller andra grejor du vill bli av med?I så fall ska du besöka BuyorSell.blogg.se, där erbjuder jag alla, killar som tjejer att annonsera GRATIS. Så det är bara att börja rensa garderoben/rummet/lägenhet.En otroligt bra sida för dig som älskar secondhand eller vill bli av med gamla grejer som bara ligger, och aldrig kommer till användning. Och glöm inte bort att kika runt efter fynd, för kan man fynda så är det på BuyorSell.Kika under kategorierna; Att köpa... & Att sälja... där står det precis hur du ska gå tillväga.Välkommen!

2009-01-07 @ 14:51:27
URL: http://buyorsell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0