Godmorgon! (Goddag)

Jag vaknade av mig själv halv tio och kunde inte somna om efter det, så jag var uppe väldigt mycket i tid! Hade satt klockan på elva, och bussen går tjugo över 12. Så allt är kirrat nu, jag har sprungit runt här i lägenheten och provat kläder samt sjungit med till mp3:n. Muse och Celine Dion. Salig blandning, men de låtarna är så kul att sjunga med i!

Ska gå till jobbet idag, känner mig bättre. Men, som vanligt, när jag kommer till jobbet blir jag sjuk direkt. Jag vet inteo m det är skärmarna, att jag sitter hela dagarna eller om det är ventilationen det är fel. kanske är en blandning med att jag inte tycker att jobbet är kul överhuvudtaget, vill vara hemma hela tiden. Och det känns inte kul alls. Det blir dags att leta jobb nu. Eller börja plugga, plugga känns lite mer viktigt egentligen. Jag vill ju bli veterinär för exotiska djur, och det tar sin gilla tid att bli det också!

Vi matade ormen första gången igår också, tinade en stor jävla råtta som Anton höll i svansen framför ormen (jag vågade inte hålla i råttan...). Så smög Armani (ormen) sig fram och högg B  L I X T S N A B B T till mot råttan och rullade ihop halsen till en boll sunt råttan och kramade så hårt att det såg ut som att ögonen skulle trilla ut på den lilla gnagaren.
Kommer lägga upp bilder på det senare, så känsliga tittare varnas...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0