Goder Morgon!

Idag är en fin dag, himlen är vit-blå-spräcklig (dvs. lite molnig) och solen lyser igenom. Och jag vaknade av mig själv! Slapp den dumma väckarklockan, det var nog det bästa med hela morgonen.


(Utanför vårat fönster här i Uppsala)

Idag börjar slaveriet (läs:jobbet) 12.45, så jag har ett tag på mig att slappa innan jag får bråttom. För bråttom får jag alltid, det spelar ingen roll hur mycket tid jag har på mig. Är inte en sådan människa som sitter och gör ingenting, ser jag att jag har lång tid på mig så börjar jag med någonting, alternativt spela tv-spel elelr sitta och knåpa med någonting. Och då blir jag alltid försenad!

Stötte dock på ett minst sagt jobbigt och enerverande problem idag; jag ska byta blogadress, hade en annan förut som jag skulle shippa över alla inlägg till i undermappar bla. bla. ni förstår... Dock är den domänen upptagen, även om blogadressen inte finns när man skriver in den och jag tog bort hela kontot för snart ett år sedan.
Så det blev till att ringa till blogg.se's kundtjänst, där jag fick svar-på-tal.

Det skulle fixas! Han kunde inte lova att fixa det idag, men jag fick skicka ett mejl med en mejladress som skulle vara knuten till bloggen. Så jag får hålla tummarna att det löser sig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0