Sleeping Sun

Hemma hos Anton. Igen. Vi har varit på undervattensrugby-träning idag. Inga mål varken för mig eller Anton, men jag var nära. Dock fick jag en lite lustig pass av Niklas, så jag blev tillfångatagen! Fasthållen och tappade luft, var tvungen att släppa bollen. Surt!


Snygg dress va?

Där på britsen låg jag, med benet inkört i den blå "formen" och blev inskjuten i hålet. Det känns rätt kul! Och så hörlurar med musik på det.
Sedan vibrerar hela skiten och låter riktigt högt! Och så pulserar det i hela kroppen av vågorna. Känns också rätt kul...

Meddelande från Thailand

Såg just att Robert hade skickat ett meddelande från Thailand. Att det är varmt och skönt... Bastard! De hade det bra i alla fall, och är i Addes lägenhet. De ska skapa en blogg om sin resa, ska bli kul att läsa! (Kommer att länka den).

Nu sitter jag vid en av bibliotekets datorer och väntar på att undervattensrugby-träningen ska ta vid. 40 min kvar. Ska gå in på ICA och köpa något att äta till middag, är helt utsvulten! Måste ha lite krafter till UV:n också, annars går det ju inte att simma så bra...

Uppdateringen suger just nu, vilket jag tycker är skittrist. Vill skriva mer, men det går ju inte på jobbet. Även om det går, så känner jag mig så usel om jag sitter vid datorn när det finns jobb att göra. Jag får betalt för att jobba, inte för att blogga. Och de litar på mig, och det vill jag leva upp till. men jag frågade om jag fick skriva på lunchen och rasten, och det fick jag!

Lägger upp lite bilder från magnetröntgen och så när jag kommer hem, då jag vet att inte så många gjort en magnetröntgen. Kan väl vara kul att se hur en sådan ser ut?
This morning I don't know

Var inne på Jessicas (lagkamrat och nära vän) blogg, och såg ett bra citat om fotboll:

" D e t  f i n n s  f o l k  s o m  h ä v d a r  a t t  f o t b o l l  b a r a  är  e n  b o l l s p o r t . S a n t .
M e n  d å  ä r  d e t  o c k s å  s a n t  a t t  G r a n d  C a n y o n  b a r a  ä r  e t t  h å l  i  m a r k e n  i  A r i z o n a . "


Det här stämmer. Varför skulle fotboll "bara vara en bollsport" för de människor som älskar det av hela sitt hjärta och lägger ner hela sin tid i fotbollen. Om storhetstiden som spelare är förbi, blir de tränare. Om de inte orkar med det, blir de materialare. Om de inte orkar med det jobbar de ideelt för att få föreningen att fungera.

För dem, och vi andra som brinner för fotboll, är det inte bara en bollsport. Det är en livsstil. Och vi älskar det!

Lyin' here wasted and wounded, in my bed so sweet • Parkas - H&M
 • Klänning - MQ
 • Strumpbyxor - H&M
 • Örhängen - H&M
 • Väska - New Yorker

Oj, vad mycket H&M. Så det kan bli ibland! Nu fungerar visst plattformen som den ska, skönt det i alla fall!
Jag är nere, men jag vet inte riktigt varför. Känner mig bara så sliten och trött, vill egentligen inte göra någonting. Bara ruttna bort här i min säng.

Men det går ju inte, så vi håller modet uppe. Det gör vi alla.

Dålig Uppdatering? Tror det!

jag har inte haft möjlighet att uppdatera särskilt mycket idag, efter magnetröntgen gick jag tillbaka till jobbet för att äta lunch, och då är Daniel hängig och vill gå hem. Så jag fick jobba igen. Och direkt därefter var jag ju gymnastik-tränare. Nu har jag i alla fall kommit hem till Anton, och funderar på att åka hem-hem med mamma. Ska ringa henne nu.

Och nu går det, som vanligt, inte att ladda upp bilder i inlägget. Jag tror att jag bli tokig på den här plattformen! >( Dumma blogg.se som inte kan fixa det bättre för sig, med så många användare!!

Någon annan som tycker som jag?

Magnetröntgen avklarad

Nu sitter jag vid en av bibliotekts datorer (som är något tröga!) och fördriver min tid. Kommer just från sjukhuset, där jag har magnetröntgats och gjort vanlig röntgen. De har fått en ny, modern magnetröntgen. Den gamla såg ut som något ur en 70-tals science fiction film. Jag fick t o m ett par hörlurar med musik att lyssna på. Det tog ungefär en halvtimma, max.

Nu har Robert stuckit. Eller, hans flyg går om en halvtimme. Imorse kom han ner till Team Sportia och sa hej då till alla, det var jobbigt att säga hej då. Men 2 månader gå fort, haha. Han kommer nog få det jättekul därnere. Han lovade i alla fall att han skulle höra av sig när han kom ner, så att jag vet att han kommit ner som han ska!

Ikväll ska jag vara gymnastiktränare, och innan det tänkte jag ta ett litet gympass själv. Har missat tre dagar nu, inte bra... Måste disciplinera mig mer!
Just wanna tell you "I'm Sorry..."

Jag svarar på alla kommentarer. Det gör jag. Och det tycker jag att man ska göra.
Men den här datorn tillåter mig inte att svara på era kommentarer. Och det ber jag om ursäkt för.

Jag borde hoppa på datorn. Stampa på den. Mosa den under en av mina 41-fötter. Krossa skärmen och dra ut alla chip och kort som finns där. Pilla bort varenda lite tangent och banka ihop dem till en liten boll. Och slutligen elda upp avskrädet och stänga in röken så att ingenting frigörs i min omgivning.


Men det går inte.
Det är pappas företags dator.
Det kan inte gå så bra för företaget om de har en sådan här dator.
Och den får jag dras med!

Mycket tråkigt. Men jag har inget val. Jag hoppas att ni förstår, och jag ska återgälda detta så fort jag har en acceptabel dator. För denna är Beyond Borders!

Hoppas att ni alla får en fin söndagskväll.

Gonna trasch this goddamn shit out the window

Blir så arg på dator-j*veln. Stänger av sig stup i ett, men det värsta är att min internetläsare blir "skicka inte"-felmeddelande var 3:e minut. Ni kan väl föstå vilket trauma jag har! (skoja).

Matchen gick bra, vi vann med 6-4. De var jätteduktiga, ibland var spelet en riktig orgasm för själen! Det bästa jag vet är att spela fotboll, och att vi får till ett riktigt bra spel. Framspel, inlägg, nickmål...
Finns det något bättre?Jag i mina Glory Days. Undra om jag kommer att få spela på riktigt igen?

Imorgon ska jag på magnetröntgen, för att se vad det är för fel i knät. Då får ni hålla tummarna för mig att jag kommer att få fortsätta spela!
Jag och Robert pratade om att, om de säger att jag får fortsätta, så ska jag köpa ett par Nomis Black Glove, 2000 spänn. Fast de är nedsatta, men det blir en liten gåva till mig själv för att jag får göra det jag älskar!

Fotboll och Linnea

Nu ska jag åka iväg och titta på laget som spelar. Linnea, en av mina bästa vänner, ringde och frågade om jag kunde ta med ett par värmeshorts. De match-shorts vi har skaver utav bara den på låren. Och självklart tar jag med mig dem!

Linnea är fotograf. Linnea är duktig. Linnea plåtar mig ibland. Linnea och jag ska plåta snart.
Eller hur, Linnea?

De två finaste bilderna Linnea tagit på bara mig (sedan är det några som hon har tagit på mig och Anton, men de har inte jag på datorn)
Visst är de fina? Hon har verkligen talang, den tjejen!

Datorn knölar lite, segar och så krånglar plattformen också, så jag kan tyvärr inte svara på kommentarer nu! Dessutom har jag bråttom... Gör det när jag kommer hem, och datorn har fått vila lite!

Angels Fall First • Skinnjacka - Resteröds/Jofama
 • Tee - New Yorker
 • Byxor - Cheap Monday
 • Skärp - Pappas (!)
 • Örhängen - Sixx (Barcelona)
 • Skor - Björn Borg
Nu kommer snart familjen och hämtar upp mig. Ska få låna Antons PSP (mobilt bredband eller nåt på den) så att jag kan skriva när jag inte har någon dator. Men jag kan inte svara på kommentarer, det är så svårt att srkiva!

I want to go abroad, dammit!

Jag är så avis på Robert och hans kompisar som åker till Thailand imorgon! 2 månader i paradiset. Kan det bli bättre? Och sedan, förhoppningsvis, komma hem när det är snö. Vilken fantastisk kontrast! Då skulle jag må...


Jag och Alicia i Barcelona på klassresa med våra Sex on the Beach. Första gången jag drack den drinken. Mäkta gott!

Soccer borde inte få heta samma som Socker!

Satte klockan på nio och har städat ihop mina grejer hemma hos Anton. Med andra ord är jag redo att åka när min bror kommer. Jag har ingen aning om när han kommer så då är det lika bra att vara färdig.

Idag blir det fotbolls-gluttande. Sista matchen för laget idag, vi spelar mot Åland hemma. Ska bli riktigt kul att titta. Vi är dock redan klara 2:or i serien, men nu handlar det om prestige; många mål och snyggt spela. Det är ju det som fotboll ska vara. I alla fall spelet.

Och så kommer mormor och morfar också, morfar har fyllt år. Så det blir väl lite fira, och säkert massor med gottis, mums. Mår fortfarande illa från igår... jag borde lära mig, att jag faktiskt inte ska äta godis, utan Cheez Ballz istället, det får jag inte illa av. Men godis... Blörk.

Nu väntar frukostbordet, smell ya later.

Night-time sharpens, heightens each sensation. Darkness stirs and wakes imagination.

Vem älskar inte Phantom of The Opera och Andrew Lloyd Webber?Är inte musiken underbar som Andrew skriver?

Nu ska jag gå och lägga mig, ska upp relativt tidigt imorgon. Filmen var ju 3 timmar, så jag kommer i säng senare än planerat!

Godnatt.

BraveHeart

Nu sitter vi och ser på BraveHeart, en vacker film. Sorglig men vacker. Vilken tur att man inte levde på den tiden!

Promenad-Bilder

Hon försöker hoppa upp i famnen, sötnosan.

Promenad med kärlek

Anton kom just fram till mig och frågade om vi skulle gå ut. Först fattade jag ingenting, det stod helt still i huvudet. Sedan satte maskineriet igång och jag förstod att han menade gå på promenad. Mycket trevligt. Det var längesen vi gjorde det.


(Bilden är helt oretuscherad och oredigerad, jag har tagit den direkt från kameran)

Bild från i somras, när vi var ute med båten. Såhär bor jag.
Är jag inte lyckligt lottad?

Och det är verkligen ingen foto-talang från min sida, det är helt och hållet naturens egen förtjänst!

Snyggt right?Åh, vad jag vill ha dessa grejer! Hur snyggt som helst, ju! Snart får jag dock hem en stickad klänning, och skinnjacka har jag (fast inte så kort) och väska när ju min. men örhängena och skorna, samt handskarna får gärna slå sig ner i min garderob!

Björn Borg, Baby

var nere på team Sportia (där jag jobbar) och sa hej då till Robert idag. han åker jus om sagt på måndag. Sedan hade jag kollat på ett par höstskor hela vekcna, och nu bestämde jag mig för att köpa dem. De kommer från Björn Borg, och är så fina att jag tänker flytta in i dem.
Visst är de bäst? Looooove the dragkedjos.

Köpa Kalender

Nu bär det ner på stan för att köpa en kalender och titta runt lite. Och sedan gymma (om Anton vill, han veknar! Hm...) • Skinnpaj - Resteröds/Jofama
 • Byxor - Cheap Monday
 • Linne - Gina Tricot
 • Väska - New Yorker
 • Örhängen - Sixx (Barcelona)
Hinner inte svara på kommentarer nu, det gör jag när jag kommer hem! Promise.

Every morning, the world is created.

Nu har vi gått upp. Gick och la oss klockan 4, så det blev 8 timmars sömn i alla fall!
Dagens första etapp för bli en sväng till köket, där frukost väntar. Vi får se vad det blir, lördag som det är kanske det går att lyxa till det på något vis? Varm Oboy skulle sitta fint, känne jag. Och Skogaholms-limpa. Det är något jag aldrig stoppar i mig, men för tillfället känner jag att jag vill ha det.

Anton vill nog lira Assassin (spel till XBox360) och jag vill gå en lite runda på stan innan vi går och tränar. Vi ska ju ändå ner då, så då kan man kanske passa på. Jag måste köpa en liten kalender, för att kunna skriva upp hur jag jobbar. min försvann i somras, vilket var tråkigt. Jag hade hela mitt liv där. Skrev upp möten och viktiga händelser, som en försynt liten dagbok.


En läsare skrev att det var synd att maninte såg hela klänningen.
Såhär ser den ut, glittrig ballong-blåsa. Glam? Yes...

Vi skrivs, ciao.

Lyckad kväll (läs: ont i fossingarna)

Kvällen blev bra, jag har haft riktigt roligt. Det blev dagens gympass, kan jag säga, då vi valde att ha vilodag idag istället för imorgon, och träna imorgon istället.

Fy vad jag har dansat, fy vad jag har svettats, fy vad jag har ont i fötterna.


Men det är det värt. Umgicks nog mest med Robert, då Anton, Calle och Marc mest gör narr av de som dansar. Och jag dansar, så jag ville dansa! Inte "dansa". Så jag hängde med Robert och hans vänner, Andreas var den jag tyckte bäst om. Och så dök Jessica och Linda (Pettson) upp, vilket var en glad överraskning!

Dock reser Robban till Thailand på måndag, vilket jag tycker är väldigt synd. Det är sällan man träffar någon som det klickar med direkt, och som man tycker väldigt bra om. Jag trivs i hans sällskap, och han är snäll och trevlig och vi har samma intressen. Så synd att han ska åka bort då 2 månader när vi nyss har träffats! Låter knäppt, men jag kommer verkligen att sakna honom!

Har ni träffat någon som det känns som om ni har känt varandra hela livet?

Nu skriker magen efter mat! Måste gå ner och ta lite kvällsmål.
Godnatt!

A stroll down the streets of Norrtälje • Klänning - Savann
 • trenchcoat - New Yorker
 • Skor - Friis o Co.
 • Örhängen - Studentgåva
 • Klocka - Studentgåva


Hoppas att ni får en bra fredagskväll.

Käkat taggtråd, som Marc och Anton brukar säga...

Jag och Robert (en kille på jobbet) har peppat varandra till ikväll (utgång) som tusan. Vi packade upp massor av varor, samt packade ner benskydd och målvaktshandskar i de uppackade lådorna. Detta tog x antal timmar, så vi hade tid att prata igenom allt mellan himmel och hav. Jag gillar Robert, han är verkligen genuint snäll och trevlig, och rolig när man väl fått igång honom så att säga.

Han tog mitt nummer, så vi ska höras när mörket faller, så att säga. Gå gemensamt upp till Mobergs kanske?
Jag har pratat med en bloggerska vid namn Anna ett tag nu. Så pratade jag om Norrtälje (läs. Rimbo), och då sa hon att hon bodde där och hon ska också till Mobergs i kväll. Vad är oddsen för det?!


Karin och jag från vår student-skiva (tema 80-tal)

Egentligen senaste gången jag var ute på riktigt! Och det var i maj... Så det ska bli kul! Nu får jag vara ute med mina riktiga vänner med, så det blir än bättre.

Would you take that skin of mine and bury it wherever you like? • Skinnjacka - Resteröds/Jofama
 • Tee - G-Star Raw
 • Jeans - Levis
Nu måste jag springa (läs: gå eller cykla) till jobbet!

Träningen ger resultat!

Stod i spegeln och tittade på mig idag, och kände för att spänna magen lite. Och ajg belv alldeles chockad; jag har lyckats skrapa ihop lite rutor! Det är helt otroligt, jag blev så glad att jag ropade på Anton mycket häftigt. Han kom springande som om han trodde att jag hade gjort något dumt, och sen bara skrattade han åt min entusiasm.

Men jag är glad! Därför lägger jag upp en bild.Visst syns de?!  Mest däruppe, dårå, men det sa Anton att det alltid gör i början. Sedan kommer de där nere. Man har säkert så mycket fett där... Haha!

Morning has broken, like the first morning. Blackbird has spoken, like the first bird.

Thank god it's Friday.

Jag är ledig från jobbet i helgen (men jag jobbar idag), vilket är bra då jag får tillbringa lite kvalitetstid tillsammans med min Panton. Vi har jobbat och så har vi tränat och kommit hem sent, så vi har inte riktigt bara fått umgåts en hel dag. Lördag får bli den dagen. Idag ska vi ut med många vänner! Det var ju löning igår, och då är det enda gången som jag och Anton väljer att gå ut på klubb. (nyktra!!).

After Work ska vi, vad det lider, träffa Calle och Mia. Så som jag förstod det, vilket ska bli jättemys. Sedan tror jag att vi ska möta upp de andra vännerna. Norrtälje är en lite, liten stad, så när det är löning i samband med fredag så går alla ut, vilket blir en trevlig reunion med barndomsvänner man inte träffat på många år. Det gillar jag! Samt dans dans dans dans!

På söndag spelar mitt fotbollslag sista matchen för säsongen mot Åland! Vi är redan klara 2:or i serien, så resultatet är egentligen oviktigt, men det är prestige! Mormor och morfar ska hälsa på oss då också, morfar har fyllt år. 65? Kan det har varit det?
Morfar är ju från Grekland, och när han föddes så verkade ingen ha någon koll på datumet. I födelseattestet står det ett visst år, och de i hans hemby säger att han är två år yngre eller äldre än i attesten. Så det är lite knöligt det där!

Ha en underbar morgon!

Cashew, Cashew on the wall, who's the tastiest one of y'all?


The Love of my Life

Nu tänkte jag springa nerför trappen och sätta ner min lilla rumpa i soffan bredvid Antons, för att mumsa på cashew-nötter.Beautiful Citadel of the EastBor jag inte i en fantastiskt fin stad?

Slut i kroppen, är det inte bara för skönt?!

Jag älskar den här känslan, att vara helt slut i kroppen för att ha tränat. Det känns verkigen som att jag har gjort något bra för mig själv, och det har jag ju.


(Var tvungen att använda en gammal bild, kameran fungerade inte. Därav datumet)

 • Skinnpaj - Resteröds/Jofama
 • Skjorta - VILA
 • Byxor - Cheap Monday
 • Väska - New Yorker
 • Örhängen - Sixx (Barcelona)
 • Klocka - Diligaf
Nej, nu måste jag kila till jobbet!

Kila!

Nu har jag gjort matlåda för första gången på nya jobbet, känns bra att ha lite riktig mat med sig! Anneli, chefen, sa igår att hon inte ville låta som en mamma, men att jag måste äta mer. Då åt jag ändå rätt så mycket. Fast inget kött eller så, men keso! Och en massa frukt och nötter. Det måste väl ändå räknas som en måltid?

Vad säger ni, måste en måltid bestå av t.ex. ris och kött, eller går det med frukt, annan proteinrik mat, nötter och grönsaker?Thursday, my dear, you hear?

Godmorgon!

Natten började inte så som planerat, jag kunde inte slappna av på det sätt jag hade velat. Rensa huvudet från tankar gick inte heller, utan jag låg och tänkte på alt och ingenting. Jag tror att det tog nära en timme innan jag kunde sluta ögonen och bara försvinna. Men när det väl hände var det ingenting som väckte mig, förutom blåsan som gjorde sig påmind vid 3-tiden någon gång!

Nu är jag uppe "med tuppen" (vi har sjusovar-tuppar här) och sitter här med laptopen med ljuva Frank Sinatra i bakgrunden. Är det bara jag, eller känns det som att man är med i en romantisk drama-film när kombon laptop+Sinatra infinner sig?

Frukosten består av kokta ägg, en banana och en kopp detox-te. Nu ska jag ringa till Ortopediska Mottagningen, för att boka tid hos min läkare, Petter. Jag ska tillbringa min tid i en claustrofobisk maskin på måndag, en magnetröntgen. Jag har gjort det en gång förut, så det ska nog gå bra!

Ciao

Καλινίχτα, ο φοίλος μού! (Godnatt, mina vänner!)

Nu ska jag vila hjärnan genom att låta huvudet sjunka ner i min goa dunkudde och bara rensa skallen på tankar. Känna hur kroppens muskler slappnar av, en efter en, tills hela jag är avslappnad.

Mina fötter bränner, svider och ömmar, det ska verkligen bli skönt att få låta dem återhämta sig (även om The Hell of the Feet börjar om igen imorgon). Mina ögon sticker, och blundar jag tar det lång tid innan mina ögonlock vill återvända till sin plats. Helst skulle de nog bara vilja sjunka djupt. Inte mig emot.

Därför ger jag med mig, sinnet får blidka kroppens signaler om vila.
Godnatt till alla er.Καλινίχτα!

Goder kväller alla vänner

Nu är jag hemma. Har inte kunnat blogga förräns nu, jobbet har krvät mycket av mig. Mina båda jobb, faktiskt, då jag får betalt för att vara gymnastik-tränare också. • Baggy-jeans - Replay (Antons)
 • Skinnpaj - Resteröds/Jofama
 • Linne - Gina Tricot
 • Skärp - Antons
Den härc bilden var den som jag försökt lägga upp i morse. Då gick det inte alls bra. Men nu fick den allt visa sig! Kände för att köra på en skön stil idag, så jag snodde Antons jeans. Buseli bus bus. De är riktigt sköna, faktiskt. Och de säger ju att "pojkväns-lånar-byx"-trenden är här i höst, så då fick jag väl köra på den då!

Jävla Plattform

Förlåt, men jag blir så arg på plattformen. Då och då är det ju ingenting som fungerar! Det går inte att gå in på någon bloggadress, det går inte att ladda upp bilder... Vad är grejen? Jag som har bråttom och allt. Vad tråkigt!

Jaja, nu kan jag inte vänta längre. Hoppas att alla får en toppen-onsdag!

Morsning

Vaknade idag av en smäll i skallen! Va fan, tänkte jag, blev skiträdd och så gjorde det ont och kändes som att det blödde. Grät lite (var ju nyvaken) och så hör jag Antons röst:

Men sluta, så ont gjorde det ju inte!

Vad vet han om det?! Det visade sig att han hade tappat en stor hårspraysbehållare i huvudet på mig. Och de är rätt hårda. Och han säger att det inte gör ont? Smärtan försvann dock efter några minuter, men just då gjorde det verkligen skitont!

Jag har faktiskt tänkt på det där mer och mer, att vi försöker "bestämma" hur andra känner. Vi har slutat att vara raka mot varandra och höra efter, nej, istället tolkar vi hur situationen ligger till och vi skapar missnöje och missförstånd. För mig känns det så onödigt! Jag hör alltför ofta tjejer (och killar, men mest tjejer) som snackar skit bakom ryggen på sina vänner och bekanta. Hörde igår två tjejer som snackade skit om en tjej som alltid har på sig sin gås-jacka; låt henne ha den på! Vad har någon annan med det att göra?!

Nej, jag blir så förbannad på detta. Antingen är man rakryggad och mogen nog att tala om problemen till personens ansikte personligen, eller så kniper man käft.

Hursom, idag är det jobb igen. Jag har vilodag idag, så ingen träning förutom gymnastiken på kvällen. Behöver nog vila lite, jag var helt slut igår! Åker nog hem idag, och tar bussen in i morgon bitti till gymmet. Vill sova i min egen säng!

Blond vs. Brunett

Nu har jag suttit och pillat lite i Photoshop, en läsare gav mig idén att försöka ändra hårfärg på några bilder. Så jag har försökt lite. Det ser väl inte så naturligt ut, men det är väl skisamma, man ser ju litei alla fall!
Vad sägs, har jag en framtid som blondin?


Uppdatering

Det verkar vara av allmän åsikt att jag passar bäst i min naturliga hårfärg. Skönt, då slipper jag förstöra håret med blekning!
¤ Free of all, bound by nothing ¤

Provade lite mer kläder igår som jag verkligen föll för:


Kappa från Vero Moda, 799 kronor.


Kofta/cardigan från Lindex, 299 kronor.

Var de inte fina?

Första dagen på jobbet

Nu ska jag alldeles strac kila iväg, ska träna lite innan jag ska jobba. Cyklar ner vid 10 eller någonting, ska springa och köra lite mage tänkte jag! Måste prova om det är så som alla säger, att man verkligen vaknar till liv om man kör ett träningspass som start på dagen.

Hann inte lägga upp kläder igår, så jag tänkte att jag ju kunde göra det nu, så får ni lite bilder istället för bara text. Det är ju alltid mycket roligare, a'ight? • Skinnjacka - Resteröds/Jofama
 • Poloklänning - Gina Tricot
 • Strumpisar - H&M
 • Väska - H&M (barcelona)
 • Skor - Vagabond
 • Mössa - Indiska
 • Örhängen - Pilgrim

Nu måste jag verkligen kila, ha en bra måndag allihop!

*~* H a l l e l u j a *~*

I ' v e  g o t  a  j o b !  I ' v e  g o t  a  j o b !

Jag har fått jobb på Team Sportia!
Jag är så sjukt glad över det att jag inte vet vad jag ska göra. Firade med att köpa en glass och godis, men kom senare på att jag skulle ha köpt over-knees istället, för det vill jag ju hellre ha. men gjort är gjort. Jag börjar redan imorgon, så jag kommer tyvärr inte att kunna blogga så mycket, sötnosar.

Har ju gymnastik måndagar och onsdagar, ca 18-20, undervattensrugby tisdagar och torsdagar 17.30-21.30, plus att jag tränar på gym på morgnarna. Borde verkligen skaffa mig en laptop med mobilt bredband. Ska nog göra det när jag får lön!

Förresten, här är en fantastiskt fin klänning som jag provade på b.Young:Visst är den fin? Lite rysk-inspirerad och lite folklore, men inte för mycket. Blev lite tufft med jackan också, tyckte jag.

Vad tycker ni?

Plånboks-Eko?

Jag tror nästan att jag hör ett eko i plånboken. Har så lite pengar, men vill ha så mycket. Ett jobb är verkligen nödvändigt nu!! Ska ner på någon sorts intrevju på Team Sportia om en halvtimma, och för någon minut sedan ringde de från ett företag som jag hade skickat ansökan till. Så då har jag en back-up!

Sitter nu hemma hos min bror, har inte haft möjlighet till dator förrens nu. Jag måste skaffa mig en bra dator, det här fungerar inte. =)

Uppdaterar med lite bilder senare idag, när jag kommer hem till Anton, så bered er på en tråkig uppdatering fram tills dess... Men jag gör mitt bästa!

Höstens modeflingar -08

1. Spets - Ja! Men i en viss mängd, det får inte bli för mycket. En spetstopp med enkla jeans och pumps är döläckert.
2. Höga Stövlar - Förut älskade jag det, men nu tycker jag mindre och mindre om det. I så fall måste det vara en skärning i skaftet, annars ser benen så korta, liksom avkortade, ut.
3. Vadlånga kjolar - Nej.
4. Baggy Jeans - Ja, till en tajt tee, antingen med tryck eller au naturelle. Låga skor utan klack och en kortare jacka.
5. Det dressade modet - Jag är osäker om jag har förstått det begreppet, så jag kommenterar inte.
6. Kilklackar - Där har jag blandade känslor. Jag vill inte att den ska vara inbyggd, dock är det snyggt då kanten syns.
7. Capen - Jag tycker om det! Jag har köpt en med polo-krage, men jag har svårt att veta vad jag ska ha till. Men jag tycker verkligen att det är snyggt.
8. Leopardmönstrat - Det har jag börjat gilla mer och mer. Men jag gillar bara vissa saker. Här är det väldigt svårt att förklara då allt beror på vad du bär det till och hur du bär det. Det kan lätt se hemskt ut.
9. Kappor i glada färger - Jag tycker att det är snyggt, men jag är osäker på om jag skulle bära det själv. Eller, jag säger nog "ja" i alla fall, det är snyggt.
10. Rutigt - Yes! Bara det inte är för mycket skotskrutigt. Älskar rutiga skjortor i t.ex. blått-vitt-grått, brunt-rött-vitt och lila-vitt m.m. Och vissa skotskrutiga accessoarer.
11. Väst - Snyggt på vissa, dock inte på mig, men det är absolut inget som jag tänker anamma något stort.
12. Huvudbonader - Det tycker jag om, fast jag trivs bäst i vanlig mössa. Men om jag skulle vara lite modigare skulle jag absolut ha hatt på mig!


Såhär tycker jag om trenderna som Liuza listat upp.

"I despise things that won't change"

(Rubriken har ingenting med inlägget att göra, jag kom bara inte på någon rubrik och tog ett citat ur mangan "Saiyuki")


ZOOMBIEEE
 • Skinnjacka - Resteröds/Jofama
 • T-shirt - Part Two
 • Linne - Gina Tricot
 • Jeans - Levis
 • Sjal - H&M
Dömningen gick alldeles utmärkt, jag gillar verkligen att döma de killarna. Alltid trevliga, och så är de i precis rätt ålder (15) för att ha respekt för en äldre tjej, HAH! Det är ju lite pinsamt att bli arg på en tjej, så de respekterar mig istället, vilket är grymt skönt.

Och det är en kille, Lukas, som är fantastiskt duktig. Han gör verkligen allt rätt, går alltid bara på boll. Och så är han väldigt lugn och snäll i sin natur, så fula tacklingar och svordomar och gnäll finns inte i hans vokubulär. En riktigt bra kille, den tjej som får honom kan verkligen skatta sig lycklig. Inte ett minus att han är snygg också.

Tempo tempo, öka öka!

Måste skynda mig och packa ihop mina saker och käka frukost. Ska nämligen döma fotboll idag klockan 12, vilket jag fick bekräftat idag. Känns skönt. Jag som gick och la mig så sent, och måste upp så "tidigt"... Satte klockan på 9, det kändes inte så värst kul. (Nu kommer Marc att skratta och kalla mig för latmask, inte sant, Marc?)

Jag ska försöka uppdatera så bra jag kan när jag är ute i bushen där jag, egentligen, bor. Har ju installerat mig hos Anton i några veckor, då han bor i stan och det är mycket bekvämare att slippa åka 2½ mil för att komma till stan. Och besides; jag har ingen bil. Körkort, men ingen bil. Ingen bra kombo...


Jag och Anton för ett år sedan, på klubben (som konkat) Lotus i Uppsala.

Kvällen i bilder


Anna(Antons syster) och jag. Visst är vi lika?! Ibland kan de inte se skillnad på oss...
 

Anna nr.2 (Annas bästa kompis) och jag.

Henrik (Annas kille från Växjö) och Anna.

Coolaste under kvällen, a'ight?

Vackra Anna.

Anna och jag (fan för den där minen!)

Så såg min kväll ut. Dock kände vi oss lite gamla, var nog nästan äldst där, bland onyktra ungdomar! Men det var trevligt, alla var så glada.

Nu blir det lite film och chips i väntan på att vi ska hämta upp Anna och Henrik.

Let's Dra!

Nu bär det av (tror jag) till Annas 18-årskalas. Ska fråga Anton om jag får ta med mig hans kamera och fota lite, alltid kul att ha bilder att komma ihåg till. • Skjortklänning - MbyM
 • Strumpbyxor - H&M
 • Skor - DinSko
 • Klocka - O.n.e. (studentgåva)
 • Ring - KappAhl
 • Örhängen - Sixx (Barcelona)
 • och så såklart min skinnjacka från Resteröds/Jofama

Jag vet att jag använder dessa skor hela tiden, men jag har glömt att lämna in mina andra på klackning. Jag har inga andra heels att ha på mig för tillfället, och det vill jag gärna ha! (duktig som jag är har jag både häl-inlägg och trampdyne-inlägg!)

Ha en underbar lördags-kväll!

Propp

Nu har vi ätit en så god middag! Anton och Axel gjorde lasagne, som är min favoriträtt. Valde det isället för tårta på min 18-årsdag. Och så vitlöksbröd på det, kan en middag bli godare?!

Ikväll ska vi vara på Annas 18-årskalas, vilket ska bli väldigt kul. Vet dock inte vad jag ska ha på mig, tycker alltid att det är så svårt att välja kläder. Det känns alltid som att det är något nyckel-plagg man saknar, fastän alla säger att jag har mycket kläder. Kanske det är därför som det är så svårt att välja, kanske...

Matchen gick kanoners, vi vann med 6-0 (!) fastän vi efter 20 min fick en spelare utvisad. Hon hade nog inte sin bästa dag idag, Honken. Men det gick ju bra ändå, som man ser på resultatet. Dock blev det lite för mycket godis, lördag ju. Tur att jag inte ska dricka ikväll!On My way to the soccer-Field • Skinnjacka - Resteröds/Jofama
 • Linne - Gina Tricot
 • Halsduk/Sjal - Esprit
 • Jeans - Levis
 • Klocka - Studentgåva från Antons föräldrar


Det blev en osminkad och ostylad Kim för dagen. Orkar inte. Måste ju ändå ta bort det inför ikväll i så fall, så to hell with it!
Nu ska jag cykla, gå eller få skjuts till samlingen för fotbollslaget, jag vet inte riktigt hur det blir än med färdmedel. Kommer hem någon gång vid fyra eller så!

Lördagsmorgon

Jag och Anton vaknade nyss, det blev lite sent igår. 3-halv 4 tror jag att jag nannade. Borde verkligen börja gå och lägga mig i tid, tänk om jag får ett jobb snart. Då kommer jag att ha ett rent helvete!
Nu ska jag i alla fall gå ner och äta frukost/lunch.

Idag är det fotbollsmatch med laget igen som gäller, klart att man är supporter fastän man är skadad! Idag åker dock itne kameran med, så jobbigt med mitt objektiv (zoomar inte tillräckligt långt) plus att det bara blir kallar e och kallare. Idag följer skinnhandskarna med på färden! Ska försöka leta upp en mössa med.

På kvällen har Antons syster Anna (18 år) kalas med sina vänner, och jag och Anton är såklart bjudna, så ikväll blir det dans med Anna och hennes kompisar, samt hennes pojkvän Henrik från Vaxjö som är här.

Hoppas att ni alla har en bra lördag, så skrivs vi!

Natt-Mat

Kom just hem från Trädgårn (krogen), där jag umgåtts med nära och kära.

Kvällen började med att jag, Anton, Axel och Marc gick hem till Emil&Lisa, där Mia, Calle, Fabian och Daniel hade ätit middag (mycket namn, jag vet, men orkar inte förklara varenda person). Vi satt och pratade i nån timme eller två, och gick sedan ner mot "centrum"(mycket litet). Träffade på en vän därnere som jag inte träffat på länge, vilket var trevligt.

Nu ska jag gå ner och ta en tallrik fil med müsli, samt en knäckemacka med ost, skinka och gurka, om det finns. Så ska vi väl bänka oss en stund framför tv:n, som vi alltid brukar göra efter en kväll på stan.

På det stora hela var det en lyckad och roliga kväll, trots kylan.


Jag och Axel på vägen hem.

Världens sötaste bror

Anton-Panton

En mindre nykter Axel i buskarna på väg hem

Jag, Anton och Marc var nyktra, killarna hade tagit en öl och jag chilinötter. Axel var lite mer på lyset.

Fredagens Kvälls-Outfit • Skinnpaj - Resteröds/Jofama
 • Topp/Klänning - Gina Tricot
 • Strumpisar - H&M
 • Skor - DinDko
 • Örhängen - Sixx (Barcelona)
 • Klocka - Diligaf
 • Armband - Edblad&Co

Det är ju en sådan skillnad när man är sminkad eller inte. Jämför med kollaget innan, vilken skillnad!

Nu ska jag göra en blogg till Alice, Antons lillasyster. men först: Svara på kommentarer.

Fredagens Dag-Outfit • Skinnjacka - Resteröds/Jofama
 • Linne - Gina Tricot
 • Byxor - Cheap Monday
 • Scarf - ??? Gammal
 • Skärp - Antons
 • Stövlar - Vagabond (förra årets)
 • Klocka - Diligaf
 • Armband - Edblad&Co
 • Örhängen - Pilgrim
 • Väska - H&M (Barcelona, ej sett i Sverige)


Nu ska jag lämna över datorn till Anton och Axel, så ska jag sätta mig framför XBox:et tänkte jag.

* * * * * * * * * * * * *

Kom just hem från träningen, det blev mage, biceps och så lite rumpa. jag hittade en maskin jag kunda träna upp rumpan utan att påfresta mitt skadade knä. Så det körde jag några set, 3-4 st. Cyklade sedan och lämnade min ansökan till Mellan Himmel & Hav, jag hoppas att jag får jobb.

Anton & Marc är kvar på gymmet och tränar vader, och Axel ligger fortfarande och sover. Den killen kan verkligen sova! Det är en konst, det. Och när jag kommer innanför dörren kommer världens sötaste loppan och hälsar. Jag ropar: "Hallå?" inget svar. Så jag antar att hon inte fått gå ut och kissa, så jag tar ut henne. Sedan visar det sig att Anna (syster till Anton) är hemma, men inte svarat. Hm.

Men se bara så söt hon är, Lopp-skrället!
Världens sötaste lilla dvärg-schnazuer: Vilja Leva Loppan.

Bråttom bråttom

Måste kuta nu, ska åka och träna. Kommer tillbaka om 2 timmar eller något sådant, ska lämna en jobbansökan på min favoritaffär: Mellan Himmel & Hav. Hoppas att jag får jobba där!'

Ikväll blir det utgång (dricka cola on the rocks) med vännerna.

ha det, ciao.Sovdags

Nu ska jag nog gå och lägga mig, packa ihop liksom! Det fins en stor fördel med UV:n, och det är att man alltid har tvättat ansiktet innan man kommer hem, så det slipper man! Hur skönt som helst, så det är bara att borsta tänderna och hoppa i sängen.

Igårnatt höll jag dock på i 1 timme och klämde pormaskar (förlåt om ni är känsliga och tyckte att det var för mycket info). Det gjorde pissont, jag hatar de små skitarna... Sedan sa Anton att det var jättelätt att klämma dem efter att man har suttit i bastun ett tag, så idag efter UV:n provade jag. Det var faktiskt lättare! Asbra, då kan man göra sådant på UV:n också.En sådan här säng skulle inte jag banga på att få slumra till i för tillfället... Dock får jag nöja mig med en sketen madrass! (Anton har ingen säng just för tillfället, eller, den står i källaren).

Godnatt på er!

3 mål, yeah!

På undervattensrugby-träningen idag var vi inte så många, bara 5-a-side. men det var kul, då fick jag chans att komma in i spelet lite också. Gjorde 3 mål också, yes! Visst, det kanske inte är någon stor bedrift men jag är glad över det, och stolt. Alltid kul att göra mål!

Efter träningen hoppade vi från trampolinen, och så bastade jag och killarna. Det var en av de yngre killarna (ca 15 år) som inte ville ha handduk för härligheten, och sa att han ändå inte hade något att visa. Det blir så genant för mig när det kommer en kille som viftar med Petter-Niklas mitt framför näsan, jag såg nog ut som en brandbil i nyllet...För er som inte vet vad UV är, så är det en tredimensionell sport, dvs. man kan komma varsomhelst ifrån och attackera. Bollen väger 3 kg och är fylld med saltvatten, vilket gör att den sjunker snabbt. Det är 6 st på plan samtidigt; 2 målvakter, 2 backar och 2 yttrar (forwards). Sporten går ut på att göra mål i det andra lagets korg, som står på botten vid väggen (se bild).

Den som ligger i korgen på bilden är målvakten, och man får inte hålla i korgen. Man får heller inte dra i någons utrustning eller röra någon som inte har bollen. Annars får man göra precis vadsomhelst: slåss, brottas och knuffas.

Utrustningen består av cyklop, snorkel och simfenor, samt en mössa med skydd för öronen. Killarna har suspensoar.

Laget jag spelar i har vunnit junior-SM tre gånger, min kille har varit med alla tre gånger. Inte jag. Det  här är sista året som vi får spelar junior-SM, så vi ska ge järnet för att vinna skiten.

Grekiska = Tufft!

Sitter här, mätt och glad och försöker göra mina grekiska-läxor. Det här språket är ett djävulens påfund, jag kommer aldrig att lära mig alla nominativ och acckusativ, femininum och maskulinum, neutrum, presens, adjektiv som är substantiverat... WHAAAA? Visst, jag är duktig i grammatik överlag, och svenska och andra språk. Men detta är riktigt tufft.
Dumma språk...

Ska plugga ett litet tag till, sedan ta en paus och spela lite Viva Piñata innan Undervattensrugby-träningen, som börjar 19.30. Anton ska åka och hämta Axel (en kompis från Uppsala) kl. 18.50 på busstation, så när de kommer tillbaka slutar jag att plugga. Han ska med och kolla på UV-träningen.Gammal bild på mig, hittade den nyss. Jag är inte särskilt snygg, men jag tycker att den ser så äkta ut. Jag tror att jag var 15 år här, 4 år sedan, alltså. Jag är i Grekland, vid vårt hus där, och pappa smörjer in min rygg med after sun efter en heldag på stranden, kommer jag ihåg. pappas kompis Mårten tog bilden, med en av dåtidens bästa systemkameror (som jag blev kär i).

Tänk om jag ändå kunde vara sådär brun nu, haha!
Äntligen hemma!

Nu har jag äntligen kommit hem. Jag och Anton har varit och tränat, och vi gick ner på stan (tar 20-25 minuter till gymmet) då cykel-nyckeln är inlåst i min broders lägenhet. Har nu suttit och hjälpt Alice, Antons syster, och hennes  kompis att komma på vad de ska göra. De ska skriva roliga historier, då de skriver en mening var. Riktigt kul att läsa sedan!

På tillbakavägen stannade vi till vid en affär som heter Mellan Himmel & Hav, som säljer inredning och kläder, för att hälsa på Anna. Hon ska börja gymma med mig, det ska bli kul! Så slipper jag gymma med två giganter. Vi stod där och pratade i 40 minuter någonting, och promenerade sedan hem igen. Och nu sitter jag här.

Förresten, jag gjorde ett (eller två) kap idag! Det har öppnat en ny klädes-och inredningsbutik i Norrtälje, som heter Edblad&Co. De öppnade idag, så vi kikade in där innan gymmet. Och de hade ett riktigt bra öppnings-erbjudande. Titta här bara!
Visst är de snygga?! Och de kostade bara 70 kr/st i stället för 229/st. Så som jag uppfattade så görs dessa smycken för hand, och det finns bara 3 försäljningsställen i hela Sverige. Så jag är grymt nöjd med dem!

Godmorgon

Jag har blivit utmanad av Sannorna, att visa vad jag äter till frukost. Så here we go! • 2 kokta ägg
 • 1 kopp grönt te
 • 1 banan

Jag utmanar Anna, Anna, Frida och Sanna!

Dags att sussa

Nu ska jag gå och lägga mig! Var tvungen att svara på alla kommentarer först, och jag är en sån där som alltid vill läsa på alla bloggar innan jag svarar, så det tar sådan tid! En timme tror jag, haha!

Hur som helst, jag har hittat ringen. Den låg i en väska här hemma. Jag som var så säker på att jag hade den på mig på träningen. men det blir väl lätt så då man alltid har något på/med sig, infinner det sig inte kommer paniken krypande. Verkligen otrevligt. Men den kom fram och det var riktigt skönt!

Jag önskar alla en god natts sömn, så alla vaknar som solstrålar imorgon bitti!


(Bilden är härifrån)

Nu kan jag säga att jag tyckte att jag var skitfyndig! Nu ska vi gå och lägga oss (måne, t.v.) och ni ska stiga upp som solstrålar! (sol, t.h.)

Var det inte fyndigt, så säg?

Förlorad förlovningsring?

Nu sitter jag hemma hos min bror Marc, ska klippa honom och Anton (fästman). Bloggar lite i väntan på att mina nudlar ska bli klara. Jag har inte ätit nudlar på år och dar! Älskar nudlar, speciellt Beef Flavour och Spicy Flavour (Samyang Ramen). Kom just hem från gymnastiksträningen.

Innan var vi på mode-auditionen, för vi var tvungna att gå dit ändå. Hon ringde för en liten stund och sa att de andra 3 i juryn verkligen ville ha oss med, så det kändes rätt kul.

Dock är dagen värdelös, då jag på träningen tycks ha tappat bort min älskade förlovningsring.. Jag kan ha lagt den i väskan innan UV-träningen igår, men jag har för mig att jag hade ringen på mig idag. Och tog den av mig när vi skulle ha räck. Det värsta är ju att en unge kan ha tyckt att den var fin, och vet inte värdet av den, och tog med sig den hem. Man vet aldrig med barn... Eller vuxna för den delen!

Nu ska jag äta upp mina nudlar, så att jag kan börja klippa!

Gårdagens "Hälsa-På-Morfar-Klädsel" • Topp/Klänning - Part Two
 • Skinnpaj - Resteröds/Jofama
 • Strumpisar - H&M
 • Halsband - KappAhl
 • Klocka - Diligaf
 • Örhängen - Glitter (tror jag)
 • Skor - DinSko


Det här var då de kläder jag igår hade på mig när jag, mamma och Marc välkomst-fikade med mormor och morfar. Lägger ikväll upp outfiten till modell-auditionen, är tvungen att ha höööga klackar. Ska ha på mig de här DinSko-skorna tänkte jag.

Onsdag

Vaknade av mig själv för ungefär en halvtimme sedan, och ringde till Anna. Nämligen så att jag inte skulle kunna vara tränare idag, då jag skulle gå på modellaudition med min bror. Så jag ringer henne och säger det, och hon säger att det är hon som är domaren, det är hon som är medansvarig för modevisningen. Vad paff jag blev! Och hon sa att hon absolut vill ha med mig, så jag behöver inte ens gå dit. Inte min bror heller. Jag vill ha med Anton också, så Anna sa till om honom också.

Idag är det annars slaaaappis-daaaaaaag (se så seg man blir när man ens tänker på det). Vi ska egentligen inte göra någonting, så jag ska tillbringa den närmaste framtiden med att äta frukost och spela Viva Piñata. Sedan har jag ju lovat att klippa Anton (och Marc) och imorse kom Anna (Antons syster) in och frågade om jag ville klippa hennes lugg. Absolut!

Det blev ju ingen bild på min klädsel igår, och eftersom jag abra kommer att slappa idag så kommer jag inte att vara så flashig, mjukisar och t-shirt. så jag slänger upp gårdagens idag istället!

Förresten, jag klippte av naglarna igår, efter UV:n var de förstörda. Det känns über-mysko.

Hemma!

Vilken dag. Vi åkte ju in till Stockholm där, sedan träffade vi mormor och morfar. Mamma hade inte berättat att jag och Marc skulle komma så de blev mycket glatt överraskade. Morfar blev ltie tårögd också, har ju inte sett oss på flera månader. Vi gick till ett fick på Östermalm, jag kommer inte ihåg vad det hette. Något på "T" tror jag i alla fall. hursomhelst så hade de värdelns snyggaste café-toalett.

Sedan åkte jag hem till Marc och hämtade baddräkt, och Tommy (Marcs kompis, de delar lägenhet) öppnade. Sedan bjöd han mig på middag och efter det drog jag till UV-träningen. Det var skitkul med tufft som abra den. Jag lyckades i alla fall göra mål! Då applåderade de, och Niklas (tränare för dagen) sa att jag ska vara stolt över det. Så åkte vi sedan till Donken och åt. Bus...


(Mormor Eva, morfar Dimitris och jag)

Kan sägatt jag känner mig skapligt blek bredvid morfar nu, när vi varit i Grekland känns det bättre. Jag är fortfarande inte i närheten, men jag knappar in!Den snygga toaletten. Det gick inte riktigt att fånga stämningen på bild, men jag gjorde ett försök.

Någon som känner igen sig och har varit där?

Going to the capital of sweden

Nu sitter jag hemma hos min bror, har duschat och så, och Marc sitter och äter. Nu går vår buss, vi tränade visst lite för länge idag... Det blev armar och mage, vilket var jättebra. Killarna körde ben, men det får ju inte jag göra, så jag valde armar istället.

Nu ska vi till Stockholm och hälsa på morfar som just kommit hem från Grekland (han är grek och bor där sommarhalvåret) och mormor följer med också. Mamma också, jag vet inte om pappa ska med. Han kom hem från Grekland inatt, så han kanske är lite trött!

Jag hinner tyvärr inte svara på några kommentarer nu, men jag lovar att när jag kommer hem efter Undervattensrugny-träningen så ska jag svara på varenda en! Nu måste jag kila, hej hej.

Ändrade planer

Vi åker och tränar nu istället, vid 11. Och jag hinner inte träffa Anna idag, verkar det som, för min morfar har kommit hem från Grekland så vi ska träffa honom i Stockholm idag och ta en fika och umgås vad det lider. Det hade jag helt glömt bort! Måste ringa henne och be om ursäkt...

Nu måste jag cykla, hej då!

Mornin'!

Hoppas att alla har sovit gott, det kan ni hoppa upp och sätta er på att jag har gjort. Vaknade en gång för att kinkilura vid halv sju, sedan sov jag hela natten. Så det var inga problem att gå upp imorse. Verkligen skönt!

Det första jag ska göra nu är att ringa min bror. Vi glömde det igår, så han kanske inte förstod att vi skulle träna kl. 10. Men han bor så nära, så det borde inte vara något problem, men det är inte kul att komma till gymmet och så är inte han där. Jag hoppas att vi ska köra triceps idag, det känns som en viktig muskel. Så kommer vi säkert köra axlar också, men det är inte alls lika kul.

Ha en fin tisdag idag.

John blund . . .

. . . ska komma och sjunga sina vaggvisor för mig nu, för det är dags att slumra så sött. Jag har haft svårt att somna flera nätter i rad, och jag får för mig att det kan avra för att jag sitter vid datorn precis innan jag kryper ner. min hjärna kan tänkas gå på högvarv och inte alls ha någon lust att tagga ner.

Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig, så ska jag upp 9 imorgon igen och gymma med Marc och Anton. Jag hoppas att morgondagen blir kanon, då jag ska umgås med Anna, träna och spela undervattensrugby. Plus blogga, vilket jag tycker är kul.

Har ni tänkt på en sak förresten? Vad mycket kontakter det knyts via bloggen? Jag har fått bra kontakt med många bloggerskor, som jag spontant känner mycket bra för, som t.ex. Josefine, Jonna, Anna och Sanna E. (Och så såklart Anna, men vi har känt varandra förut, så det är inte riktigt samma sak, men vi fick kontakt igen genom bloggen) På något sätt känns det som om jag känner er, när jag läser era inlägg och kommentarer, när vi skriver till varandra och sättet ni skriver på. Det är faktiskt fantastiskt!

God natt, alla därute i cyber-space. Hoppas ni får en god natts sömn!

Viva Piñata

Kom hem från tärning/rep för ett litet tag sedan, Anton sitter nere och kollar på film vilket jag också ska göra snart. Sedan ska jag spela lite Viva Piñata. Det är så kul nu när min trädgård fungerar så bra!

Det gick bra på gymnastiken, vi hade tagit fram air-track:en (en uppblåsbar långmatta som man kan göra massa volter på då den ger bra studs) och så hade vi räck. Men det finns en unge som går mig på nerverna, allt är läskigt. Men hon är kaxig som bara den, och när hon väl gör det vägrar hon ha pass (hjälp). En riktig liten skitunge!

Sedan repade ju Anton och hans band, så jag fick sjunga med lite på Final Countdown och Sommarnatt och Ballroom Blitz. Den sistnämnda är bäst, med det gamla rockbandet Sweet. Imorrn ska jag och Anna ses, efter hon har kört sin thailändske vän till Arlanda. Han ska åka hem nu. Så vi ska hitta på något innan UV (undervattensrugby)-träningen.


(Efter en frisör-lektion i skolan)

Vad säger ni, ska jag permanenta håret såhär?

MåndagsKlädsel
 • Topp/tröja - Vila
 • Trenchcoat - New Yorker
 • Byxor - Cheap Monday
 • linne - Gina Tricot
 • Halsband - H&M
 • Örhängen - Sixx (Barcelona)

Nu ska jag och Anton kila och laga lunch. Börjar bli dags för det nu... Sedan ska vi sy, och sist spela Viva Piñata. klippa får bli efter träningen ikväll. Kommer hem vid 20-21 så det är ju lugnt. Mycket skönare att göra sådant när man inte har något annat att göra ändå

Sy sy sy sy sy sy

Nu ska jag och Anton sy. Vi ska sy in lite skjortor och så, som är lite för stora. Sedan har jag vid något svagt ögonblick lovat att klippa Anton, vilket jag just nu inte har så stor lust med, men jag har lovat och då står man vid sitt ord. Marc (min bror) ville att jag skulle klippa honom med, men jag känner inte att jag hinner det idag. Ska ju gå och träna de små liven också, vilket innebär att jag inte har all tid i välrden.

Ska hoppa in i duschen försto hc främst dock, då vi har varit och tränat. Har köpt mitt månadskort nu, så det blir träning 5 ggr/vecka med bror och fästman. Jag SKA klara det! Ska visa Jörgen att jag kan det (killen som äger gymmet, de tror inte att tjejer har psyket för det), ska dit och hämta mitt passerkort imorgon innan UV-träningen (undervattensrugby).Förresten, är den här tee:n från Replay inte bara för snygg?! Jag förbannar mitt beslut om shopping-förbud, då jag verkligen vill ha den här. helt underbar, kostar 349 på rea. Jag vill verkligen ha den... Men jag har lovat mig själv.

Ny Vecka

Nu 'r det måndag, vilket innebär en ny vecka. Och nu ska jag verkligen börja träna som jag sagt. :) Anton har haft vilovecka, så det har inte riktigt funnits motivation hos mig att gå och träna ensam. Fast jag kan ju träna med min bror, men det har jag ju inte tänkt på förräns nu.

Ikväll är det träning med småtjejerna, jag är ju gymnastik-tränare för ett gäng med 9-10-åringar (grymt duktiga). Så idag ska vi använda air-track:en (en uppblåsbar matta man lätt kan göra flickis/volter m.m. på) och vi tränare ska dit tidigare för att testa lite. Skitkul ska det bli!

Sedan har vi ju allt emellan träningarna... Vet itne riktigt vad jag ska hitta på, så jag kommer säkert att hamna framför datorn hela tiden, till Antons missnöje! Men jag ska skriva klart mitt CV också, ska söka ett asbalt jobb, där personlighet är viktigare än ålder och erfarenhet, vilket passar mig perfekt!

Trevlig Måndag!

Natt-Inlägg

Nu har jag fastnat här igen, vilket jag lovade mig själv att jag itne skulle göra. Satt och spelade Viva Piñata på XBox 360, och så låser sig konsolen. Då byter jag snabbt till datorn, och så fastnade jag i blogg-träsket.
G r e j t . . .

Men nu ska jag kura ner mig hos världens sötaste, min lille pöjk. Jag tror nog inte att något slår känslan att få krama om den människa man älskar mest (förutom familjen, men detär inte samma sorts underbara känsla, den här är laddad) i hela världen, och bara känna värmen!

Jag vet att alla med ett förhållande känner likadant som jag, och det är fantastiskt.

I fredags satt jag och tecknade med Adam då jag var barnvakt, och gjorde en bild med Annas tryck. Jag gillade den, och skickade den faktiskt som en liten hyllning till henne. Gillar henne mycket!


(blev lite vikt i byxfickan!)

Skorna fick inte plats på pappret, haha! Men hennes tryck T o d a y  I ' m  W e a r i n g  T h i s tycker jag mycket om!
Godnatt

Dålig uppdatering

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för en sämre uppdatering idag än vad jag brukar ha, det har liksom inte riktigt gått att blogga då man sett på 2 st fotbollsmatcher, käkat middag, åkt bil och sedan själv tränat (gym). Men nu är jag hemma igen, efter ett tufft bröst/mage-pass. Dock känns det inte som om något ger resultat.

Jag kan äta pasta/ris/potatis poch bröd och så utan att gå upp i vikt, slutar jag upp med det ocfh bara käkar grönsaker och vitt kött ligger jag på samma vikt. Jag pendlar mellan 66-70, och det känns som att det är oberoende av vad jag har för mig. Och träningen verkar inte heller ge resultat. Vad gör jag för fel?! Vet inte om jag ska käka mer eller mindre. Måste verkligen uppsöka en dietist!
Hittade lite Pokémon-bilder jag hade ritat av förut, när jag var "fan". Det ger mig sådan nostalgi, jag kunde ALLA pokémon (de gamla, 150 st, bulbasaur-mewtwo) och vilket nummer de hade!

Någon annan som föll för Pokémon-flugan?

SöndagsKlädsel • Linne - Gina Tricot
 • Byxor - Cheap Monday
 • Mössa - Indiska
 • Skärp - Random skinnaffär (10 kr)
 • Klocka - Diligaf
 • Örhängen - Sixx, BarcelonaSöndagsmorgon

Godmorgon alla små solstrålar! Idag är det söndag, och jag tycker mig ana solen. Vilken tur, för idag är det ju match igen. Jag ochAnton åker ut med hans bil, så stannar vi kvar där ett tag sen, hos mina föräldrar. Eller, hemma hos mig är det ju!

Vi åker tillbaka ikväll igen sen, för vi ska träna med brorsan. Bröst/mage ska det bli, vilket jag tycker bäst om att träna. Fasta tits och mage är det jag vill ha mest, haha. Och rumpa, men det får jag inte träna p.g.a. benet.

Nej, nu måste jag göra frukost och göra mig i ordning, för matchen börjar kl. 12 och vi måste hem till mig och hämta vinterstövlar och halsduk och mössa och underställ. etc. etc. Så kallt som det var igår, så tänker jag gardera mig med allt jag har.

Hoppas att alla får en trevlig söndag!

Ändrade planer

Det lutar åt att vi inte går ut ikväll, min bror och pojkvän har nästan däckat av trötthet tillsammans i soffan. De har mekkat bil hela dagen idag, så de är alldeles jättetrött, vilken jag kan förstå. Båda bilarna är kanoners-fina nu, så de har jobbat på bra.

Imorgon blir det en till dag med fotboll. Nu är det a-laget, mitt lag, som spelar match. Mot Rånäs, så det är också ett litet derby. Dock åker min tränare härifrån kl. 10, och vill jag ha skjuts ut med honom så månste jag åka med då. Det suger, då jag hellre är uppe sent på kvällarna. Det har blivit så nu när man är arbetslös!

Hittade lite bilder från när jag tecknade som mest:
Jag höll på med en serie för ett x antal år sedan, och det här var en av huvudrollerna.

Jessica

Klippte ju Jessica igår och här är före/efter.


Före


Efter


Hon är så söt! Hon passar egentligen i allt, men jag tyckte luggen verkligen passade henne.
Vad har hänt med vädret?

Jag förstår verkligen inte vad som har tagit åt det svenska vädret. Hur kan det vara så kallt? Jag satt och kollade på fotbollsmatch och tänkte att det är väl inte så kallt, och skrattade lite åt de med vantar.
Men herreminje vad kallt det är. Efter matchen kollade jag på mina händer och fötter, och se vad jag såg:Förlåt om ni har fotfobi, min fot är ingen fröjd för ögat)

VITT! De var vita! Jag blev tokskraj, och fick gå in direkt i duschen. Fryser fortfarande som ett as, så jag ska klä på mig allt vad jag har. Sitter i Antons jägar sock nu.

Nej, jag tänker fan reklamera vädert... Fy vad kallt det är!

LördagsKlädsel • Skjorta - Vila
 • Skinnjacka - Resteröds/Jofama
 • Byxor - Cheap Monday
 • Väska - New Yorker
 • Klocka - Diligaf
 • Örhängen - Sixx, Barcelona
 • Skor/Ballerina - Barcelona
 • Ring - KappAhl
Nu ska jag sticka iväg till Jessica, ni får ha en bra lördag så skrivs vi, ciao.

Godmorgon

Har jsut gått upp, sitter bara och gör blogg-morgonrutinen! Dvs. skriva morgon-inlägg och svara på kommentarer. Ska snart gå ner och äta frukost, min mage skriker efter mat, så det är det lika bra att blidka.

Idag är det ju, som sagt, fotboll. U-laget har match mot ett lag från samma stad, så det är derby! Jag och Jessica ska sitta och heja på vårt lag. De har blivit så duktiga, tjejerna, i jämförelse för mot ett år sedan. De har verkligen utvecklats något så enormt, så det ska absolut bli kul att kolla.

Antons äldsta lillasyster, Anna (17), har sin pojkvän här, Henrik. De har ett distansförhållande, och jag kan förstå hur glada de är att se varandra idag igen! De måste flyga till varandra, tar en timme ungefär. Hon bor i Uppland, han i Småland. Så det ska bli så j'vla kul att se henne glad i dag igen!!

Nej, nu kurrar det för mycket. Jag önskar alla en bra dag, skrivs senare!

Hemma efter en utekväll

Klippte ju som sagt Jessica idag, och hon blev helnöjd, och då är jag också nöjd! (Anton, min kille, sa att hon blev SKITSNYGG!!!). Efter klippningen fixade vi oss i ordning, Jessica frågade om jag kunde göra sotade ögon på henne, och självklart. Hon blev så fin! Sedan gick vi ner till Trädgårn (krogen) för att möta upp Anton och Marc (brorsan).

Dock var det inget drag där, så vi drog upp til På G. Lite mer drag där, men vi var ju nyktra allihop och så var det ju som sagt inte så mycket folk, så vi lessnade lite och gick hem vid 12-tiden. Nu sitter vi här hemma, och ska gå och lägga oss. Emellertid är varken jag eller Anton trötta, så vi sitter nog uppe ett tag till. Jag tror nog att jag vill lira Viva Piñata till XBox 360. Det var väldigt länge sedan.

Imorgon spelar U-laget match mot BKV Vargarna, derby! Jag och Jessica ska träffas tidigare och fika (?) eller något, jag är ingen fika typ men det är ganska trevligt att sitta på ett lugnt ställe och prata. Jessica är en sådan person jag känner att jag skulle lita på i ur och skur. Anton och Marc ska mekka bil. (Boys with Toys)

Jag hoppas att alla hade en lika trevlig fredagskväll som jag hade, och jag önskar er alla (en riktigt god jul) en god natts sömn.

P.S. fråga mig inte om jul-grejen, tyckte det passade in, och jag passade på att försöka vara lite rolig.

Hos pettersson's

Nu sitter jag här hemma hos familjen Pettersson, och väntar på att ungarna ska komma hem. Som sagt kommer Adam om en timme, och Emma vid 16-tiden. Ska skicka jobb-ansökningar, men det tar så himla lång tid att hämta hem mitt CV från mejlen. Jag har suttit här i 20 min och väntat, vet inte vad som är felet!

Jessica skickade SMS idag, det var ett litet roligt ett:

Hej Ki! Har du lust att ringa mig när du ser det här? Skulle behöva din hjälp... Puss Jessica.

Så jag ringde, och hon sa att hon hade sett sig själv i spegeln och fått panik över sitt hår. Så hon undrade om jag kunde akut-klippa henne. :) Självklart kan jag det! Så ikväll ska jag klippa lilla lagkaptenen, och jag tror att hon vill ha en avfärgning också, hon har klagat på sotiga toppar. Så det ska bli kul! Minuten efter får jag ett SMS från Anton också, som vill att jag tar med mig klippgrejerna när jag åker in till stan. Frisör-kväll it is!


En till av världens vackraste, Kate Moss herself. (bilden är härifrån)
Godmorgon!

Sitter här med min frukost och laptopen. Det känns väldigt cliché, som på tv ungefär. I alla serier. Doch "bryter" jag av med grekisk musik, det brukar de inte ha!

Ska åka iväg med min busfräna cross-moppe, Yamaha DTR. Ja, jag är 19 år. Ja, jag har körkort. Men det är ju så kul! Här ute på landet funkar det lika bra med moppe som med bil, nästan bättre. Man kan gena genom skogarna (en riktig favorit) och den drar nästan ingen soppa alls, 0.1 per mil om ens det. DET är den största fördelen.


Min rääääääjsrer.

Dock är det här inte min bild, har ingen bild på den. Mina kåpor är lite blekta, och sadeln sprucken. Det ska fixas här under vintern.

Ha en bra dag idag.

NU ska jag gå och lägga mig

Jag narrades visst lite i förra inlägget, gick inte alls och lade mig som jag påstodde. Nej, jag satte mig med en skål popcorn och tittade på Dödligt Vapen. Jag är generellt ingen vidare beundrare av actionfilmer, men Dödligt Vapen-filmerna har jag alltid tyckt om. De har en viss charm över sig, förhållander mellan Murtaugh och RIggs är så fullt med humor. Jag gillar dem. Dock kan de vara lite överdrivna, filmerna, med att de framställs som supermen och alla bovarna faller som käglor av kulorna. Känns lite kliché.

Nu ska jag bara gå och borsta tänderna och sätta klockan, sen ska jag bosätta mig i min budoir. Har sovit på madrass i en vecka nu, så det ska bli himmelskt att få avnjuta en natt i favorit-sängen. (Har haft samma säng i mååånga år).Jag hoppas att alla som läser detta (och alla egentligen) får sig en riktig gott natts sömn. Det ska i alla fall jag ha.

Sova!

Nu ska jag gå och lägga mig, ska upp tidigt i morgon och söka jobb. Blä. Sedan ska jag jobba som barnvakt också, det är mycket roligare. Ska köra föräldrarna till ålandsfärjan först, och sen kommer sötnötarna hem. De är fantastiska, de där barnen, och jag känner mig så uppskattad av dem.

Adam (9) & Emma (12) heter de, och är båda adopterade från Vietnam. En gång var jag barnvakt åt bara
Adam, och Emma sa då att hon ville att föräldrarna+Adam skulle åka iväg så jag skulle vara för bara henne. En gång ringde Affe (pappan) till mig och frågade om jag kunde passa dem, och han berättade att hon satt och bad till Gud för att jag skulle komma.

Hon brukar också smeka mitt ansikte, titta på mig och säga: Du är söt.

Adam är lite mer tillbakadragen, men när vi kollar på film kan han smyga in sin hand i min och luta sig mot min axel. De är helt underbara, jag älskar dem! Så det är bara kul att jobba som barnvakt åt dem!


Tänk att det var så länge sen, känns som igår! Shit, jag är "vuxen" nu, känns helt otroligt konstigt när jag tänker på det! Här är i alla fall Karin och jag på studentdagen. Fin bild, tycker jag.

Top Model cycle 10

Ikväll gick visst Top Model Cycle 10 igen. Det var otippat, trodde bara att det gick på tisdagar, men det verkar gå tis-ons-tors. Skitdumt, tycker jag, då jag är en sådan person som älskar att sitta en timme och sen längta till nästa program och ladda upp njutningen.

Inte så mycket JAG kan göra något åt... Tyvärr!Tyra är så snygg, orättvist...

Hemma igen

Det var väldigt skönt att bara få komma hem! Att kunna slänga mina grejer hursomhelst i mitt rum är riktigt skönt. Slippa trippa på tårna för någon annan hela tiden. Mycket skönt!

För 1½ vecka sedan beställde jag en skjorta från Vila (eugeniashop). Dock har inte min vara kommit, ingenting alls, trots att de sa att det bara skulle ta 2-5 arbetsdagar. Så igår skrev jag ett mejl till dem att jag vill ha en förklaring till varför det tar en sådan lång tid! Samma kväll fick jag ett mejl där de bad om ursäkt för förseningen, och skickar med en liten gåva. Och jag gillar gåvor, gratis är bra.


(Skjortan jag beställt från Vila)

Nu sitter mamma och jag och kollar på Top Model cycle 4. Det är kul att kolla med mamma, för vi sitter och skrattar tillsammans åt alla misstag de gör, och speciellt Miss J. Han/Hon är verkligen härlig, roliga miner och saker som flyger ut munnen!

Autumn fashion

Nu ska jag och Anton ut och plåta. han sa det idag: Kan inte jag få fota dig? Så det ska bli skitkul. Så här sitter jag med värsta frillan och sminket, och försöker fundera ut någon bra plats att plåta på. Det löser sig, på bild blir nästan allt fint!Ni får en liten förhandstitt på sminket, men inget mer!Uppdatering
Det b lev tyvärr ingenting, då Anton inte ville helt plötsligt. Så det sket sig. Ochj ag åker hem. :) Ha en bra dag allihop, har lite svårt att skriva hemifrån då datorn är lite pucko.


tough cookie

Måste bara lägga upp ett litet tips.

Jag har alltid haft problem med sköra naglar som viker sig, flisar sig, gör av och är helt genomskinliga. Jag har köpt nagelstärkare från t.ex. Depend, som absolut inte funkat, smörjt in med nagelbandsolja. Jag köpte t.o.m. ett dyrt Dior-kit, men det funkade inte.

Jag var brudmodell för en affär som heter Boutique Diva, och där var det en nagelspecialist som gjorde våra naglar. Hon sa att jag skulle köpa ett visst nagellack som hon hade, och det gjorde jag.


Ca. pris: 180 kr.

Tough Cookie från Orly.
Världens bästa nagellack för sköra naglar, jag skämtar inte. Köpte det för en månad sen, och mina nageltippar är starka som bara den! Och vita. Den är helt fantastisk. Om ni har samma problem som jag, köp den!Godmorgon

Jag vaknade för ett tag sedan, och har legat och dragit mig i stort sett hela morgonen. Sådant tycker jag om, då jag inte har någon press på mig och kan ta allt i mitt eget tempo. Speciellt på morgonen.

Idag är det inventering som står på schemat. Mitt fotbollslag ska inventera, så även om jag är skadad och inte kan spela så är jag fortfarande en del av laget och ska dit och räkna konserver och kaviartuber. Vi ska vara där kl. 17, och det tar ungefär 3-4 timmar. Det är verkligen tråkigt att inventera men jag får väl se det så att jag tränar armarna när jag lyfter!De här bilderna på Lindsay Lohan tycker jag väldigt bra om. Speciellt den vänstra. En sådan här fotosession skulle jag vara sugen på att göra. Ska fråga Linnea när hon kommer hem från Piteå. Hon är grymt duktig, den tjejen. Jag ska försöka fota eller scanna in bilder jag har fått av henne, då vi var modeller. Nakna. (fast man ser inget). Det var till en fotoutställning. De är vackra, tycker jag.

Sussa

Nu vill jag gå och lägga mig. Känner mig verkligen trött. Ska bara gå och göra mig färdig och så, sen ska jag krypa ner hos STJÄRTAT. ;)

Vi såg en film som hette The Groomsmen. Den var faktiskt bra, en typisk Kim-film. Mycket tankar och trubbel, olika perspektiv och skildringar av många olika personer. Sådana filmer gillar jag bäst. Som filmen Bobby, om när Kennedy blev skjuten på Ambassador Hotel. Det är nog den bsäta film jag sett... jag grät så jag skakade, alldeles för mig själv. En ofantligt gripande film, den MÅSTE alla se!Såg den här hos Ulrika, och den greppade tag om mitt hjärta vid första ögonkastet. Jag älskar den här "dikten". Jag vet inte om det kallas dikt, men den är i alla fall fulländad (enligt min åsikt).

Godnatt.

Film med hjärtat

Varför gör man sig "prydare" på bloggen än vad man egentligen är? Jag kan ju bara tala utifrån mig själv, men jag vet att jag korrigerar en hel del i mitt språk för att blidka alla. Eller, blidka kanske inte är rätt ord. Göra till lags, eller helt enkelt bara inte vill att någon ska haka upp sig på något ord som i "min stad" inte är något, men kanske är det någon annanstans.

Kom på det nu när jag skrev "hjärtat". I min umgängeskrets brukar vi säga "stjärtat". Skrev det per automatik, läste meningen och korrigerade det med "hjärtat" istället. Varför egentligen? Hm. Lite knäppt!

Hursomhaver, nu ska vi se på film. Eller, om en halvtimma. Börjar alltid bra filmer kl. 21. Och jag tycker om att kolla på bra filmer! Speciellt i ett kramigt sällskap. Det gick bra på gymnpan förresten, tjejerna är verkligen skitduktiga! Och världens gullnosar med. Vi lekte kurragömma, och jag & två tjejer gömde oss i en plint. ingen hittade oss, så då fick vi poppa upp. Det var jättekul, och vi skrattade allihop.

Hittade lite gamla bilder, kolla ögat! Jag har ingen aning om hur irisen blev sådär, jag har i alla fall inte redigerat det!


Jag var inte beredd (Anton har fotat)

Här var jag beredd. Personligen tycker jag bättre om den första, då det här bara ser tillgjort ut. (men jag gillade mitt hår här, haha!) Och såhär såg jag ut med kort snedlugg :) Var nog ett år sen det här. Tänk vad man kan förändras på abra ett år!

Brådis!

hinner tyvärr inte svara på några kommentarer nu :( Måste pringa iväg för att cykla till gymnastiken. Inte kul att cykla när det regnar, men jag har inget annat val. Hatar att snåla på andra, så det får bli cykel. Får se det positivt istället: jag får la lite extra motion!

Idag slutar vi 19.30, så jag kommer väl hem runt 20. Har INGET att göra imorgon heller, ahha. Fy fan vad surt det är att vara arbetslös! Sökte jobb idag, som servitris. Hoppas jag får det. Finns inte så mycket jobb att hitta i denna håla...

Nåväl, nu ska jag ut och pumpa däckena på cykeln!
Ha det så skrivs vi.

Onsdagsklädsel • Stickad tröja - H&M
 • Vitt linne - ???
 • Skinnpaj - Resteröds/Jofama
 • Jeans - Levis
 • Skor - DinSko
 • Väska - NewYorker
 • Klocka - Diligaf
 • Örhängen - Studentgåva
 • Hår - á la out in the duggregn


Kom just hem från en stad-promenad. Anton har varit och hämtat ut en GPS och en grej till synten som gör att ljudkvalitén ökas något enormt! (om man kan lita på hans ord...). Nu blir'e lunch/middag, ska ju cykla iväg och träna de små gymnasterna!

Persika

Nu kommer det, håll i er:

Det jag använder:


 • Borste - Amway
 • Mascara - L'Oreal Telescopic
 • Ögonbrynspenna - Nouba nr.18
 • Ögonskugga/Highlighter - Sans Soucis
 • Ögonskugga - Chanel
 • Ögonfransböjare


Börja med rengjort ansikte insmort med anisktscreme. Använd concealer på ögonlocken och under ögat, pudra med löspuder så att ögonskuggan håller sig. (behövs inte om man inte vill, men resultatet blir 10 gånger snyggare.)


När man håller på med glitteskuggor faller det ofta ner glitter under ögat, vilket inte är så snyggt. Jag använder lite toapapper under när jag sminkar, så att glittret faller ner där istället.


(Koncentrerad till tusen!)
Börja med att ta den silvriga skuggan över hela locket, upp till ögonbrynet. Extra på brynbenet. Ta sedan den guldiga skuggan och applicera i det naturliga vecket som utgörs av din ögonglob. Dra ut skugga ca 1 cm uppåt, och ut över locket.

Sedan tar du den persiko-färgade skuggan och gör samma sak. mest pigment ska vara i "vecket". Borsta av pigmentet från penseln, och dra utåt från "vecket", så att alla färger blandas. Det får inte vara streckat! Blanda såm ycket du kan med penseln, och sist med ett finger.

Böj fransarna och på med mascara.


Klart!

Busenkelt, tar inte mer än 10 minuter när man har fått in det. Och det är fint tycker jag.


Slutresultat


LYCKA TILL!

Tennis Lawn

Sitter här och försöker febrilt att lära mig det fina stycket "Tennis Lawn" på piano. Det är inte lätt, det är såm ycket som händer med båda händerna. Men ajg har börjat lära mig första stycket, när det sitter är det dags för andra och så vidare. 4 stycken tror jag at det är... Eller tre!

Nåväl, ska mysa lite med Anton nu, ta en paus från dator och piano. Han har jobbat hela dagarn,ao hc på kvällarna har jag vart borta. Så vi har inte riktigt hunnit träffats och umgåtts så mycket som vi velat! Och så har jag ju bloggat så mycket... Haha.

Hej då på ett tag, lägger upp tipset sen.

Smink-Guide

Det är många nu som frågat om jag inte kan visa hur jag gör mina sminkningar. Så jag tänkte börja med det. Det kommer att hamna under  "Kim tipsar om smink&hår". Men oj, vad fånigt det lät... Struntsamma.

Jag har inget speciellt för mig idag, så jag tänkte att jag skulle lägga upp hur jag sminkat detta idag:


Så ni är välkomna att komma tillbaka senare under dagen om ni är intresserade :)

Godmorgon (inte!)

Gick och lade mig relativt sent, ungefär vid 1-halv 2. Såg fram emot att få sova ut idag istället. Nej, klockan åtta börjar Anton yngsta lillasyster (11 år) spela piano! Och vi har ju ingen vägg/dörr till vårt rum, så ljudet bara smäller in. Jag blev så jävla arg! Tog på mig morgonrocken och gick ner. Hon hörde ljudet i trappan och förstod att det var jag, så hon slutade och gick mot mig. Och jag sa att hon ABSOLUT INTE får spela så tidigt på morgonen, om folk ligger och sover!

Jag har sagt åt henne flera gånger, t.ex. när hon springer och kutar fram och tillbaka utanför vårt rum, eller då hon börjar spela fiol halv åtta på morgonen.... Hon förstår liksom inte, att hon ska låta bli heller. Och man kan inte bli alltför arg, för hon är ju inte så gammal. Men hon måste ju lära sig...

Och inatt! Jag kände att något bet mig, men trodde jag inbillade mig, och ruskade lite på mig. Sedan igen! Jag hoppade upp och gallskrek och skuttade runt för att bli av med det. Sedan kom lukten... Då hade vi en liten bärfis som husdjur med oss i sängen. och bara så att ni vet: de bits!

Ska gå ner och kolla på TopModel snart, de gamla avsnitten. Började kolla säsong 5, tror jag. Eller 6. Var inte intresserad av sådant förut, så jag har mycket att ta igen! :D

Godnatt...

Nu är jag färdiggjord för sängen, var tvungen att gå ner och äta lite då magen verkligen värkte av hunger... Så det blev 2 hårda mackor med ost samt en tallrik vaniljyoghurt med musli. Det behövde jag!

Nu fryser jag också, haha. Verkligen dags att krypa ner i kojsen.
Sov så gott nu.
Kram


Nya garderobsboende

Var ju som sagt inne i Stockholm idag, skulle träffa Mirre. Dock hade det blivit nåt knas med hennes visum, samt att hon hade glömt sin dator och något mer, så vi hann inte träffas innan hon var tvungen att åka till Arlanda. Det var synd, tycker jag. men vi sa att vi skulle ses en annan gång istället.

Jag skulle ju lämna tillbaka ett par skor på DinSko också, och det var inga problem. hittade dock inga andra flata skor som föll mig på läppen, men ett par med 11 cm klack! Tror jag... Det är lite platå också, så själva klacken kanske är 9. Älskar dem! klumpiga och danna. På H&M hittade jag en snygg stickad tröja också, i höstens accentfärg ORANGE (???). Trodde aldrig att jag skulle köpa en orange tröja...


H&M, 298 kronor


DinSko, 398 kronor


Ska inviga tröjan imorgon :)Undra vad Anton kommer att säga om både skor och tröja, haha!

Tisdags-Make!
 • Ögonskugga (silver) - Higlighter, Sans Soucis
 • Ögonskugga (guld) - Chanel nr. 62
 • Ögonskugga (persika) - Microshadow "Ruby", MakeUp Store
 • Ögonbrynspenna - Nouba nr. 18
 • Mascara - Telescopic, L'Oreal

Nu ska jag gå och äta lite lunch, och packa ihop mina saker. Måste dock vänta på att Alice, Antons lillasyster, ska komma hem. Anton glömde nämligen lägga ut nyckeln, så jag kan inte lås :P Hoppas inte hon åker hem till nån kompis...

Ny bild i headern

Fick en kommentar från Sanna E, som sa att bilden jag hade i headern inte gjorde mig rättvisa. Har bytt nu, i hopp om att denna är bättre. Man ser aldrig sånt på sig själv, haha! :D Speak Up, nu.. Var denna bättre?

Gammal


NyVad tycker ni?

Tisdagsklädsel • Topp - Malene Birger
 • Jeans - Levis
 • Trenchcoat - NewYorker
 • Klocka - Diligaf
 • Örhängen - Studentgåva
 • Armband - Ur&Penn
 • Ring - KappAhl
 • Skor - Blink


Jag önskar er alla en trevlig dag idag, trots regnet. Eller det kanske bara är hos mig som det regnar? Haha, troligt! Regnar säkert i hela Sverige... Som det gjort hela sommaren!

Mornin' sunshines!

Vaknade nyss efter en hemsk mardröm! Jag drömmer så psyko drömmar. Vi var tillfångatagna på en båt, jag, Anton, laget, Calle & Mia, samt fler vänner. Där blev vi torterade och mördade. Vi började iett rum, och sen så skulle vi gå ner. Allt utspelade sig på en båt, så man kunde inte fly. När vi gick ner, så såg vi folk bli skjutna i benen.

Sedan var det fotboll. Lagen lottades, och det förlorande laget fick lotta en gång till om vem som skulle förlora en kroppsdel (jag vet, helt psyko! Gissa om jag var rädd...). Calle och Anton hamnade i ett lag, och jag och Mia i ett. Vårt lag förlorade. Vi skulle lotta, och det var två lotter kvar, och ingen hade fått "dödslappen". Vi tog varsin, jag vecklade upp min och skrek och grät. Jag hade inte fått den. Mia hade.

Det var så läskigt! Jag var tvungen att ringa Anton nu bara för att få höra hans röst! Nej, det var den värsta drömmen på länge...

Nej, usch, nu ska jag skaka av mig det här, ska ju till Stockholm idag. Anna kanske följer med, som sagt, och så ska jag träffa Mirre på kvällen. Ska hålla henne sällskap tills hennes flyg går. Nu ska jag gå ner och koka ägg och göra morgongympa!

Sötnöten

Fick en kommentar av Josefine idag, hon tyckte så mycket om outfit att hon villa lägga upp den på sin blogg! Hur gulligt är inte det?!Är hon bara inte för jävla söt?!

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Kom hem för bara en stund sedan, det var riktigt riktigt kul på gymnastiken, och tjejerna är jätteduktiga. På slutet hade vi handstandstävling (vem som kan stå på händer längst) och en tjej som heter Madde vann. Då fick hon möta mig. Jag var skitnervös innan, och som tur var vann jag. Men hon var ju trött också, men jag vann! Haha.

Imorgon ska jag till Stockholm och möta Mirre på kvällen. Innan tänkte jag gå runt lite och kolla på den sista rean, samt lämna tillbaka ett par värdelösa skor från Din Sko. Hälen trampades ner efter 2 DAGAR, vilket jag INTE tycker är okej. Frågade Anna idag om hon hade lust och hänga med, och hon skulle messa mig imorgon. Alltid mycket roligare att åka dit med någon, speciellt med en tjejkompis då jag de senaste gångerna var med Anton (fästman) och Marc (bror).

Nu blir det dags för sminkborttagning, tandgnuggning och så. Tänkte gå och lägga mig hyfsad tid idag (vilket för mig är 22-23 någonting), för jag hade så svart att gå upp imorse!

Tränare Kim

Ska cykla iväg snart. Jag hoppas att Anton kommer hem, så jag slipper cykla, men det verkar inte så :P Han jobbar på sopbåten! Haha, det är en båt som åker runt till öarna i skärgården och tömmer dass och soptunnor. Inte det roligaste jobbet kanske, men han trivs. Jobbar extra med Rasmus, en barndomsvän, som bor ute på en ö där.

Under hela min barndom och en bit in i tonåren var jag elit-gymnast för min ålder, kan man säga. Tävlade mycket runt i Sverige och tränade ALLDELES för mycket för min ringa ålder! Och hårt... Men, hursomhaver så ska jag nu vara tränare för ett gäng småtjejer. Tillsammans med Anna och en annan tjej. Riktigt kul ska det bli!Samma sminkning som igår, går så snabbt och så tycker jag det är fint och passar till allt :)

MåndagsklädselStickad tröja - Vila
Byxor - Cheap Monday
Mössa - Indiska
Klocka - Diligaf
Örhängen - Studentgåva
RosRing - KappAhl

Den röda mössan/baskern var det min bror som valde. Eller, vi var inne på Indiska och jag tittade på ett halsand. Så kom han fram med den och sa:
Här, du kommer passa iden. Rött är inne också.

Haha, världens sötaste bror... :)

Måndagmorgon

Nu känner jag mig fresh. Har just gått ur duschen, tvättat hår och gjort allt det som tjejer SKA (?) göra, dvs. rakat mig på ben och under armar. Skrubbade hela kroppen med någon grej, samt tvätta ansiktet och borsta tänderna. Nu sitter jag här i min pyjamas och håret inlindat i en handduk och myser framför datorn. Ska gå ner och äta fruksot snart, ensam. Men det är rätt skönt att vara ensam, efter flera veckor utan det.

Idag SKA jag gå och träna. Blev inget igår, tyvärr. Men idag är det måndag. Och ni vet ju vad det innebär? Måndagar är då man börjar ändra sitt liv. Haha. Nej, men jag känner i alal fall så, att ska jag förändra något eller börja med något nytt så får det bli på en måndag. Ny vecka, nya rutiner. Det funkar för mig i alla fall, för då känns det som att man har börjat i rätt ände.


T-shirt - Carlings
Hipsters - Pierre Robert


Jag fullkomligt älskar den här t-shirten! Den är helt underbar! med texten på ryggen och den lilla jorden med plåster, klockren.

Ännu en film

Vi satt kvar och kollade på en till film, den som kom efter; Cassandra's Dream med Colin Farrel och Ewan McGregor. En gasnka bra film, det blev lite rörigt och otippat i slutet bara. Kanske inte riktigt mitt val av film, men det gick an. Tyckte Bordertown var snäppet bättre.Skådespelarna var dock snyggare i denna film :) Colin är döläcker tycker jag.

Nåväl, nu ska jag gå och tvätta ansiktet och gnugga nötterna. Anton fick jobb imorgon, så jag blir heeeeelt ensam hemma hos honom imorgon. Hans papap är Turkiet på träningsläger med gymmet, syrrorna går i skolan och hans mamma jobbar.
Söndagsfilm

Bordertown gick på TV1000 nyss, så den såg jag och Anton. Och jag blir alltid lika förbannad på vad som händer. Hur fan kan man bete sig som vissa människor gör?! Jag blir så inihelvete arg! Och så mörkar regeringen det, för att det är så pinsamt att unga flickor mördas och våldtas i tusental. JAG BLIR SÅ ARG.Jag tyckte om filmen, men som sagt så var den hemsk på så sätt att så många blev våldtagna och mördade. Utan att någon lyfte ett finger!
Fotbollsmatchen

Match var det här! Och mina vänner vann, yes! hade så gärna velat vara med, men då skulle farbror doktor blivit lite piss på mig. Det var inte den bästa matchen vi spelat, men som tur är så är det målen som räknas... Jag trodde verkligen att det skulle bli tvåsiffrigt denna dag. På "två" hade jag rätt i alla fall :) 2-0 blev det.

Jag lekte fotograf också, men bara ena halvan. det var så jävla kallt! Mian fingrar har inte tinat upp än, och matchen slutade för över en timme sen. Inte kul..


Sötaste Chippen

Stabila bänken

Anniz skulle visa sin bästa sida, vad hon nu menar med det....

...

Ser ut som att hon kan det där

Stabil ställning på Honken (höger)


Några av bilderna. Tog många många många fler, men mitt objektiv kunde inte zooma så långt så det blev inte så många bra bilder, tyvärr...

Dagens make :)

Eftersom frillan var 50-tal, så valde jag att sminka mig så också. tycker sånt är kul, jag. (Bröt av det hela med moderna kläder istället.)


(Ja, jag har gjort ögonvitan vitare, eller, inte vitare, bara tagit bort de synliga ådrorna :))


 • Eyeliner - Lumene
 • Ögonskugga - Highlighter, Sans Soucis
 • Ögonbrynspenna - Nouba nr.18
 • Mascara - L'Oreal Telescopic

Nu ska jag iväg på fotbollsmatch, S m e l l - Y a - L a t e r

Jag idag: • T-shirt - G-Star Raw
 • Jeans - Levis
 • Skor - Blink
 • Skinnjacka - Resteröds/Jofama
 • Klocka - Diligaf
 • Örhängen - Studentgåva
 • Armband - Ur&Penn


Håret var bara en liten crazy grej som jag hittade på. :) Tuperade väldigt löst och försiktigt en stor del av luggpartiet, bak en bit, tvinnade och fäste med nålar. Vi får se hur det uppfattas. :) Kul grej tyckte jag i alla fall!

Godmorgon!

Vaknade alldeles pigg och glad nu imorse, ca 20 över 9.  Upptäckte då att Anton inte låg bredvid. Låg och drog mig lite till, somnade nog om några minuter i stöpet. Fem över halv var han inte här heller, så hörde jag nån på toa. Erinrade mig att jag hade hört det förut med.

Hade Anton flyttat in på toaletten? Hmm. Långbesök...

Idag är det söndag, och ärligt talat vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Mitt lag har match, menj ag vet inte var :P Ska försöka ringa tränaren och fråga om jag kan få åka med och kolla på, måste ju supporta läget även om jag inte kan spela. Vi ska spela mot Brotty, brukar aldrig vara några problem mot dem men man vet aldrig. Jag vill vara där i alla fall!

Och satan vad det märks i magen! Efter bara ett pass. Har ju inte tränat på 1½ vecka ungefär, och innan dess bara sporadiskt p.g.a knäskadan. Men magen blir platt som en pannkaka. Efter 4o min träning, DET är sköönt!
Nu är det frukost som gället, kokta ägg. Älskar det.

Ha en bra söndag.Nattsi

Nu ska jag gå och lägga mig, är skapligt trött. Anton ligger redan, ska joina honom snart. Vi har suttit och kollat på en film, vilken var lite skum. Handlade om en tjej som var kryddmästare, och så blev det kryddornas förbannelse, och hon talade med kryddorna... Den var fin, men ganska... Knäpp!

Nej, sängen nu. Och det är så härligt att gå och lägga sig helt fräsch, nyduschad, ansiktstvättad, tandborstad... Och bara känna sig så ren så ren!

Godnatt!Aahhh...

En sådan här dag kan bara räddas med ett fokuserat pass på gymmet :) Kände verkligen paniken komma ikapp mig. Men nu har jag dragit ifrån!

Sprang i 20 min, ca 5 km på maskinen i alla fall. Resten av timmen blev mage! Det var det som kändes värst, så då tränade jag den i 40 min. Det var... Inte dirket skönt, men det var skönt. Om ni förstår vad jag menar! Jag vet att det göra skillnad, så då var det skönt fastän det krampade. Eller, det var ju då det kändes "skönt". Bla bla...

Nu ropar Anton på mig, nu ska vi bada bubbelbad :) Jättemysigt, det var länge sen!
Ha en trevlig kväll allihop.
Träna träna träääna

Nu ska jag och Anton dra och gymma, får alltid sådant ryck när jag har käkat mycket en dag! :D Haha. Nästa vecka ska jag tamejfan träna varje dag, för att kompensera den här veckan!Tänkte bara säga, att för er som aldrig tränat med värmeshorts: GÖR DET! Mycket skönare.

Hej då.

Boa Constrictor

Sökte runt på blocket och kollade lite ormar, och det såldes en BOA CONSTRICTOR BEBIS för 1500 kronor, med tillhörande terrarium. Är det inte hlet underbart, eller vad säger ni?! Ett problem bara: jag bor inte själv. Bor mest hemma hos Anton just nu, och jag tror inte att det är så poppis hos hans familj om jag köper ett stort jävla terrarium och en boa-orm :)


Åhh, vad jag tycker om ormar! Drömmen är att ha två boa, två raskatter och en stor papegoja. Men det får bli lite senare, haha. Måste ha pengar till det också!

Söka jobb

Det är så jobbigt att söka jobb! Jobb-igt, hahah! Nej, seriöst..

Har suttit nu och skrivit CV under en lång tid, jag tror det blev bra. Jag hoppas det i alla fall. Ska söka som servitris på Dejvan, en restaurang. Jag behöver verkligen ett jobb, men helst vill jag jobba som butiksbiträde i någon klädaffär. Får gå runt på stan och tvinga dem att anställa mig, haha! nej.

Nåja, får skaka av mig det där nu. Har skrivit mitt CV, med allt som hör till. Nu sticker doften av nybakad äppelkaka i näsborrarna. Anton har bakat, och hans mamma har gjort någon äppelkräm. Av egna äpplen, mumma. Har lovat mig själv att bara äta "snusk" på lördagar, och idag är det ju lördag! Ikväll vill jag bara sitta och umgås med Anton och hans familj hela kvällen, kolla på film, köpa lite godis och sitta och mysa.Ser inte detta bara för mysigt ut?! Det är jag, mina kusiner Lukas & Tuvalie, och Anton och hans lillasyster Alice.

Det finns nog inget finare än familjen ändå.

* * * * * * * * * * * * *

Såhär sminkade jag mig idag, blev nämligen inget bad:


 • Highlighter (silver)- Sans Soucis
 • Ögonskugga (guld) - Chanel nr. 62
 • Ögonskugga (aprikos) - Makeupstore Microshadow Ruby
 • Ögonbrunspenna - Nouba nr. 18
 • Mascara (brun) - L'Oreal Telescopic
Älskar den där ögonskuggan, den är så fin tycker jag :) Passar bra till grått också.

Lördag

Mitt klädval idag: • Stickad kofta - Vila
 • Linne med brodyr - ???
 • Randiga shorts med dubbelknäppning - Vila
 • Halsband - Indiska
 • RosRing - KappAhl
 • Örhängen - Studentgåva från Linnea


Nu ska jag gå och gosa lite med Anton, hej då!

Tävling om asläcker väska

Var inne på Kellys blogg, och såg hennes tävling. Jag älskade den kamelfärgade väskan. och vill därför ha den :) Så jag ska vara med och tävla.


Jag hoppas verkligen jag vinner, har letat efter en sådan där väska hur länge som helst!

Lördag morgon

Den här dagen började inte bra. Gårdagen slutade inte bra heller, så det kanske var en bi-effekt.

Hursomhaver så var jag hos min ortoped Petter i måndags. För er som inte vet, så spelar jag fotboll och har gjort det de senaste 14 åren (började då jag var 5). Sommaren-06 hade jag av mitt korsband, opererades i november samma år.
Sommaren-07 sprack min minisk, opererades 2 veckor efter. Nu för 4 veckor sen, sommaren-08, hände det något igen. Så jag var hos Petter. Han visste inte vad det är, så jag ska göra magnetröntgen.

Dock sa han att jag kanske aldrig kommer kunna spela fotboll igen.

När han sa det kunde jag inte ta in det riktigt, det gick inte. Gick inte att förstå. Men så imorse slog det mig som ett dråpslag: jag kanske aldrig kommer kunna spela fotboll igen. Allt bara släppte, och jag grinade som en unge. Det gick inte att sluta, mitt liv har slitits ifrån mig. Så känns det. Jag vill egentligen inte göra något annat än fotboll, men jag måste sporta. Har hittat 4 alternativ;

 • Undervattens-Rugby
 • Simhopp
 • Friidrott (höjdhopp)
 • Pingis

Det är ju inte fotboll, men vad ska jag göra... Jag har tränat hela livet, den här senaste veckan har varit en mardröm. Och jag behöver det sociala som sport medför. Jag är ingen fikare, måste ha mina lagkamrater.

Nåväl, idag blir nog ganska slapp, kanske åka och bada i badhuset med Anton. Det är Badhusets Dag idag :)

Kramar

Du och Jag


J a g - ä l s k a r - d i g

Yes! Nu känner jag mig duktig!

Kan säga att jag för tillfället är grymt stolt över mig själv, och känner mig väldigt duktig. Jag har ingen erfarenhet av webb-design eller Photoshop egentligen, abra suttit och knåpat då och då. Så lyckades jag göra min nya design alldels själv (har alltid gjort mina designs själv, men de har inte varit så snygga), och nu är jag störtnöjd! Struntar egentligen i om ni inte gillar den, jag rådiggar den!

Jag har gjort det mesta som jag skrivit på min lista, förutom varit nere på stan och tränat samt spelat tv-spel. Ska nog gå och spela Mario nu :) Eller lägga mig och gosa med Anton, kanske måste vila ögonen lite, haha! Har suttit här sen i morse, bara vilat ögonen lite lite granna vid lunch och middag och så.

Vi får se om det blir utgång ikväll, det har regnat en massa. Men nu är det uppehåll, och ser ganska stabilt ut. Så vi får se hur det ser ut lite senare!Utanför Antons fönster

Bild i PS

Gjorde om en av bilderna i PS lite. lade på filter m.m. Tycker det ser ut som en anime-bild!


Hihi, ängel. Den är inte så värst snyggt gjord, men det var någonting i det som jag fastnade för. Jag vet inte riktigt vad!

080905
Polotröja - Gina Tricot
Strumpbyxor (40 den) - H&M
Benvärmare - H&M
Knästrumpor - H&M
Klocka - Diligaf (studentpresent från bror)
Örhängen - Indiska

Godmorgon!

Här i Norrtälje är det en vacker morgon, speciellt i jämförelse med konkurransen från tidigare morgnar... Solen spricker igenom molntäcket och det går att gå ut i t-shirt och shorts utan att frysa lemmarna av sig.

Just nu sitter jag hemma hos Anton, han är och gymmar. Det var lite typiskt, vi hade missuppfattad varandra; han hade inte förstått att jag skulle åka hem till honom idag, på morgonen. Så han och broder min gick och tränade på morgonen. Så när jag kommer till dörren... Så är det låst! Plingade på plingklockan, ringde och var bitch-sur och slängde sen på luren. Som tur är så jobbar Antons pappa som naprapat bredvid huset (han har en praktik vägg-i-vägg) så jag gick dit och hämtade nyckeln.

Och nu sitter jag här!

Tänkte börja med en ny grej här: Göra en checklista på morgnarna. Vet ej om jag kommer att hålla den, men det kan vara lite kul tycker jag. Så Here I Go!Nu ska vi se om jag gör det här! :D Haha. Hoppas ni får en bra dag i alla fall.


Täby Centrum

Igår var jag och Anton i Täby Centrum. Anton skulle på en jobbintervju kl. 14, så jag gick runt själv ett tag. Träffade på en gammal barndomskompis (som också heter Kim) och hennes kompis Vladimir som jag gick runt med istället för att gå själv. Hittade lite grejs, en del på rea och en del för vanligt pris.

Visst är det alltid underbart att hitta nåt dyrt, fint på rea?!

Triss i Polo

Jag gillade verkligen allt. Kunde inte välja vilken av klänningarna jag skulle välja, så det fick bli allihop! Inget farligt pris ändå...

RSS 2.0