Jag skulle hellre vara död än levande död

(Citat från en bok jag inte kommer ihåg)

Gårnatten var en pina! Det gick verkligen inte att somna. Jag låg och läste till tolv någonting och var så trött att jag var på väg att somna med boken på bröstet. Men när jag väl släckte och skulle sova gick det inte. Tankarna bara jagade varandra i huvudet och ville inte stillas. Ju mer jag försökte att inte tänka och rensa huvudet kom de tillbaka med dubbel styrka.

Enda utvägen var att gå och lägga mig hos mamma. Låg och höll henne i handen, och till slut kunde jag somna. Jag är en sådan person som alltid behöver närhet när jag är rädd och ledsen, kommer ihåg när jag var liten (eller, upp till 14 års ålder) kröp jag ner hos mamma och pappa när jag var rädd. Det kändes som en garanti för att inget ont skulle hända, och framför allt att jag inte kände mig ensam.

Läste ut min bok i morse, tredje delen i Sagan om klanen Otori (har ni inte läst den; LÄS) och så kom vår katt Andreas Nilsson in och lade sig under halsen på mig och gned sitt ansikte mot mitt. Spann högt och bara fanns där för mig. Tänk att en så liten varelse kan skänka en sådan tröst! Jag blev helt lugn och saklig av att ha honom hos mig.

Idag är jag ledig, och är fortfarande sjuk. Kan man bli sjuk av sorg? Jag var ju i och för sig sjuk innan helgen, men igår bröt det ut i sin fulla makt. Så jag måste skicka ett sms till Anna och säga att jag inte kan komma på gymnastiken ikväll. Måste vila upp mig så att jag kan jobba imorgon. Kan inte missa fler dagar! Måste bli frisk. Men i hjärtat finns det bara ett botemedel. Och just kan jag inte mer än vänta och se om det kommer att ges mig eller förnekas mig.

Bror min kommer hit ikväll också, vi ska plugga lite grekiska. Och prata, han lyssnar verkligen på det jag säger och visar inte bara medömkan, utan försöker få mig att se saken ur olika vinklar och hjälper mig försöka förstå mina känslor. Jag älskar min bror.

Kommentarer
Postat av: Josiee

Snutten skickar en stooor kram till dig!

2008-10-22 @ 20:12:45
URL: http://josieeme.blogg.se/fashion/
Postat av: Dress Like a Princess

Det är bra gumman :) Du vet att vi alltid finns här!! Ja om några veckor är det dags, gud vad kul!!Puss&Kram <3

2008-10-22 @ 21:24:25
URL: http://dresslikeaprincess.blogg.se/
Postat av: Jag och fotbollsspelarn

Stumpan, jag tänker på dig.

2008-10-22 @ 21:29:35
URL: http://tgif.blogg.se/
Postat av: Jonna

din header är så fin:)

2008-10-22 @ 21:30:13
URL: http://jonnaa.se
Postat av: Jag och fotbollsspelarn

Åh I cant wait till vi ses igen, då ska vi härja mer än sist (om det är möjligt haha). Längtarlängtarlängtar.kramar

2008-10-22 @ 21:34:49
URL: http://tgif.blogg.se/
Postat av: maja

Okej, är du frisk nu då? :) Puss

2008-10-22 @ 21:35:20
URL: http://enmaja.blogg.se/
Postat av: Dress Like a Princess

Tänk då hur glad jag är som har dig! :) sötooHehe, mja den planeringen har inte kommit igång riktigt men de kommer.. Har du några ideer? Puss

2008-10-22 @ 21:36:24
URL: http://dresslikeaprincess.blogg.se/
Postat av: Your Dream Closet -,

det gick faktiskt bra för mig, till slut. Men guud som jag kämpade för att få tillbaka honom. Men jag ångrar hela det förhållandet nu, 2år senare. Det var mycket som inte stämde oss emellan. Men sen träffar man någon ny, och kämpar lika mytcket för han..Men man känner väl det dä'r, om det är riktigt kärlek :) Anton kommer säkert vilja ha dig tillbaka, men han är nog mst osäker nu tack vare att du vale bort han först. krångligt det där tyvär :/

2008-10-22 @ 21:37:33
URL: http://yourdreamcloset.blogg.se/
Postat av: Jag och fotbollsspelarn

Oh ja, dag och natt är det vi som gäller :) kommer bli galet på alla sätt och vis!Kramaaar

2008-10-22 @ 21:38:52
URL: http://tgif.blogg.se/
Postat av: maja

Va skönt!

Ja jag går i skolan, 8:an.

Sen efter är jag med kompisar,bakar,gitarr,sjunger,basket,shoppar :)

2008-10-22 @ 21:49:04
URL: http://enmaja.blogg.se/
Postat av: Jonna

nämen sötnos, ja bits inte;) blir alltid glad när folk kommer fram:D

2008-10-22 @ 22:00:37
URL: http://jonnaa.se
Postat av: FEBB

Jo det är alltid kul med läsare som nt BARA läser för man tar text fina kort osv, inte för att jag gör det men man vill ju beröra folk också. Mjo, äter en cocosboll som gick ut förra veckan och lyssnar på ACDC. en vanlig onsdag antar jag, inget bra , inget dåligt. Dudå? Kunde du inte göra en banner? Eller du kanske inte läste det? Men tack ändå!

2008-10-22 @ 22:29:35
URL: http://febb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0