New in Town

Har absolut inte haft den minsta lilla tillgång till internet/dator på senaste tiden, så det är därför uppdateringen varit av det sämsta slaget!

Nu har vi verkligen installerat oss i nya lägenheten. Den är precis lika fin som den förra (precis likadan också), vi bor ju i samma kvarter, ett likadant hus fast två steg uppåt så att säga. Samma våning t o m! Dock är utsikten 1000 gånger bättre; förut såg vi rätt in i ett par punkthus och en ful parkering, nu ser vi ut över samhället vilket är otroligt mycket bättre! Samt att vi har 10 m från dörren till busshållsplatsen.

Jag är också snart klar med utbildningen för att bli försäkringsförmedlare, vi har slutprov imorgon. Så på fredag börjar jag jobba på riktigt. Det ska sannerligen bli skönt att få lite ordentligt klirr i kassan. Har träffat ett par riktigt härliga tjejer (och killar) på utbildningen också, vilket jag är väldigt glad över.

Och det snöade idag! Se på fan. Det är helt vitt här ute på marken, jag älskar verkligen snö. Som Herr Fujiwara i Sagan om klanen Otori bok 2 - På kudde av gräs säger:

"Snön behagar mig. Jag tycker om dess vithet, och att den sveper in världen. Under des täcke blir allt rent."

Och vilken skillnad det är! Går ju inte att jämföra med de går-bruna, dystra färgerna som var innan snön gjorde allt vitt och rent.


Den fina pizzerian utanför

Vardagsrummet (ser ni pizzerian utanför balkongdörren där?)

Matplatsen

Sovrummet

Nu ser det inte så mysigt ut som det är egentligen, blixten förstörde allting. Men annars var det för mörkt för att kameran skulle kunna ta en bra bild, slutartiden blev alldeles för lång. Jag skulle ha behövt ett stativ för att det inte skulle bli minsta darrning i så fall.

Men nu måste jag gå och lägga mig, ska ju upp och göra prov imorgon och jag måste sova. Har inte pluggat något heller, attans Kim... Vi får se hur det går. Hoppas det går bra. Skulle nog inte ha fått in någon information ändå, vifick fyra dö-tjocka häften att läsa igenom!

Godnatt på er alla.

Kommentarer
Postat av: Juicy

Haha när du skrev om snön kom jag att tänka på när den där jävla busschauffören körde ut på motorvägen och du halkade på en isfläck, hahaha det var tider det :P Nice lägenhet btw :D

2008-11-20 @ 00:03:58
URL: http://paparazzi.webblogg.se/
Postat av: mallson

se där har du flyttat igen:D?

2008-11-21 @ 18:22:01
URL: http://malinil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0