MjölksyraX1000.. Wtf?

Nu förstår jag ingenting! Gjorde 6 (!) reps och blev helt slut i låren. Hur fan är det möjligt?! Så ska det inte vara. Fick verkligen pina mig genom seten. Jag har några teorier på varför det blev så:

1. Det fanns knappt något syre i lokalen.
2. Jag har inte tränat ben på 3 månader (skada).
3. Jag var trött.

Men det borde ändå inte spela någon roll! Sak samma, jag knep käft och tränade på hela passet. Anton märkte också av att det var låg syre-halt i lokalen, vi mådde båda illa och kände oss svimfärdiga. Anton fick lägga sig raklång på golvet för att det snurrade så mycket. VÄLDIGT obehagligt. Men ben och rumpen blev tränade idag, samt lite kondition.

Nu sitts det på biblioteket och ska läsas. Just nu läser jag En Geishas Memoarer, en jättebra bok faktiskt. Sedan har jag lånat hem alla Sagan om Klanen Otori på engelska. Ska bli mycket kul att läsa dem på original-språket, har läst de svenska ca 7 gånger var... (5 böcker). Så det ska bli mycket kul.
Snart är det dags för jobb, klockan 12-18. Sedan fotbollsträning. Så bestämde Anton att jag skulle åka in och sova med honom ikväll sen, och det kan man ju inte säga nej till... Knähund som jag är.

Hoppas alla får en bra dag.


Kommentarer
Postat av: Carro

Eller så kan det vara att dina kolhydrater var slut och då får kroppen kämpa med bara syre och fett och då blir det väldigt lätt mjölksyra ;)

2008-11-04 @ 10:35:09
URL: http://overdramatic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0