Marknadsafton

Sitter hemma hos Anton, Antons syster Anna har gjort paj :) Rabarberpaj, riktigt mums...

Idag är det marknadsafton här i lilla staden där jag bor, affärerna har öppet till 22. Men varken jag eller Anton har lust att gå ner på stan, så vi tänkte köpa hem något gott att äta och sitta och kolla på någon bra film! Dock spelar en av våra bästa vänner i parken i kväll, så vi kanske drar ner dit senare. Det är inte förns 22.30. Adam Tensta kommer också, yeah. Och Anton sa att Crash Diet också kommer. Grejt!

Men nu är det dags för paj. Färgade Annas hår idag också, lägger upp en bild på det senare om det går att ladda upp bilder här!

Smutsig!

Har nu lindat in alla glas och all porslin vi har här hemma, förutom 2 glas, några tallrikar och så. Vi måste ju ha något att äta på också! :D Haha. Flyttar ju inte härifrån förräns på fredag. Det blir liggunderlag fram tills dess också!

image811
Såhär smutsig blir man när man håller på länge med tidningspapper! Trycksvärtan färgar av sig. Det kan väl inte vara särkilt bra? Jag menar, man eldar ju med tidningspapper. I alla fall väldigt många, det måste ju gå upp med röken och rätt ut i luften...

- P . A . U . S -

Nu behöver jag en paus! Har oavbrutet stått och packat och lindat och fixat. Nu värker axlar och rygg, samt magen som skriker efter ett mål mat. Ska han få? JA, annars är han aldrig tyst...

Har packat in alla glas i tidningspapper nu, och vi har många glas! När min gammelmormor dog fick vi 2 bananlådor med glas, de står i vitrinskåpet. Och nu är det klart, yes! Plus alla böcker (jag är en bokmal, ja) och CD-skivor, VHS&DVD-filmer... Har kommit en bit på väg! Har rensat bland våra papper också, har så många. Lagt Antons i en liten hög så får han kolla sen.

image810

En till bild från Antons skiva. Vad orange-gul jag ser ut! Jag som inte ens använt b.u.s. Tror att hennes kamera tog fram röda pigment, haha! :D

Måndagsmorgon+pack+flytt...

Idag får jag skippa skolan, för vet ni vad? Jag måste packa ner alla våra pinaler i bananlådor! Det kommer att ta ett tag. För imorgon ska vi flytta från vår lägenhet. Riktigt dystert! Vi hade planerat att göra det i helgen som kommer för att inte skolan ska bli lidande. Men så kommer det här härket och säger att han måste besikta den på en vardag innan den 31.

...

Det sa han i fredags. För 3 månader sa vi upp vår lägenhet, och ska flytta ut den 31 senast. och så kommer han och säger det nu?! Allt blev ju förstört. Så hela dagen imorgon kommer att gå åt till att packa in allt i an lastbil. Ska hem till mamma och pappa ikcäll, sova där och hämta lastbilen vid 8 imorgon bitti, köra den till Uppsala och lasta lasta lasta lasta... Vi bor i en trea, 3 personer. Det är ganska mycket grejer...

Men men, shit happens. Får sova på liggunderlag resten av veckan då sängen åker med där också! =P

Kommer ni ha en lika kul dag som jag idag?


Slut på filmen...

Nu var den slut. Så komiskt att det tagit så lång tid! Och vad är problemet? Jo, REKLAMEN. Jag blir helt tokig, hatar dessa reklampauser. Inte bara för att det är tidsförstörande (inget ord, jag vet. kom just på det), de har också typ femtioelva snäpp högre volym!!! Helt galet. Vad är problemet liksom?

Jag har inte blivit trött än, så jag tänkte tillbringa lite tid här och sen gå och zappa lite på tv. Såg att CSI började nu, kanske ska slänga en flukt på det? Men först: en visit till behovsrummet.

image808
Gott med glass... Ser ni vad fint väder vi hade i Barcelona?! Helt underbart... Vill tillbaka.


Oceans Eleven

På femman går nu en av mina absoluta favoritfilmer: Oceans Eleven. Tycker den är grymt bra, så när Oceans Twelve kom såg jag den på bio och blev något grymt besviken för den var jättedålig enligt mig. Har någon sett Oceans Thirteen? Är den bra?

image807

George Clooney
är så jävla het... :D

Vad ska ni hitta i kväll?

Måste bara förklara mig...

Jag har nu valt att skriva in i min kodmall att jag automatiskt ska ha "Ciao" i slutet på varje inlägg. Har haft det sen 3e dagen jag började blogga, tror jag, och vill fortsätta ha det. HAr blivit ett trademark, haha.

Men...

Därför står det dubbelt med ciao i alla inlägg, men nu vet ni varför i alla fall! Jag är inte knäppis... ;)


Bild

Hittade just en bild på FaceBook från i tisdags kväll, då jag var på Antons skiva. Var med tre underbara tjejer, dock är bara två av dem med på bild (+jag då). Den sista fixade luggen ;) Haha. Frisörer...

image805
- M ä r t a . L i n n e a . J a g -

- A l x -

Ciao

Morsning!

Kom hem för 2 timmar sen, har vart på praktik. Och så lät inte brorsan mig få låna datorn, men nu har jag i alla fall erövrat heta stolen! :) Klippte mamma och Marc (bror) idag, det gick fint. Fick mamma att byta från mittbena till snedlugg, yes! Jättefint på henne.

Ikväll är inget speciellt planerat, ska bara vara hemma och ta det piano då jag har match imorgon. Mot Vallentuna! Ett av de bästa lagen i serien. Eller, de var det förra året i alla fall. Vet inte hur det är denna säsong, however så är det en spännande match som det ska bli kul att lira!

image804
En till bild från klassresan till Barcelona. Herregud, vilken underbar resa det var. Och en stor förtjänst var tjejerna jag reste med! <3

Alicia, Jag, Emma & Andrea

Ciao

Kila till bussen

Nu har jag tillbringat tillräckligt mycket med dötid här, har sån träsmak i baken att jag inte vet vad! Bussen går om en halvtimma, så det är väl lika bra att börja knalla. har ju värsta resväskan med mig ju!

image803
J I M M Y   M J A U

Bjuder på den, jag fyller ju år idag, haha!

Ciao

B e d o f R o s e s . . .

Så fin låt. Tycker verkligen om den, sjöng den idag också. Känns verkligen underbart att sjunga en låt man verkligen känner för! Texten är också fin... Hörde den första gången i Sikta mot Stjärnorna när jag var liten, har älskat den sen dess.Sitting here wasted and wounded at this old piano
Trying hard to capture the moment this morning I don't know
'cause a bottle of vodka's still lodged in my head
and some blonde gave me nightmares, i think that she's still in my bed
as I dream about movies they won't make of me when I'm dead.

With an ironclad fist, I wake up and french kiss the morning
While some marching band keeps its own beat in my head while we're talking
about all of the things that I long to believe,
about love, the truth, what you mean to me
and the truth is, baby you're all that I need.

I wanna lay you down in a bed of roses
for tonight I'll sleep on a bed of nails
i want to be just as close as, the Holy Ghost is,
and lay you down on a bed of roses.

Well I'm so far away
Each step that I take is on my way home
a king's ransom in dimes I'd give each night
to see through this payphone
still I run out of time or it's hard to get through
till the bird on the wire flies me back to you
i'll just close my eyes and whisper, baby blind love is true

I wanna lay you down in a bed of roses
for tonight I'll sleep on a bed of nails
i want to be just as close as, the Holy Ghost is,
and lay you down on a bed of roses.

The hotel bar hangover whiskey's gone dry
The barkeeper's wig's crooked
and she's giving me the eye
Well I might have said yeah
but I laughed so hard I think I died.

now as you close your eyes, know I'll be thinking about you
while my mistress she calls me to stand in her spotlight again
tonight, I won't be alone but you know that don't mean I'm not lonely
i've got nothing to prove
for it's you that I'd die to defend.

I wanna lay you down in a bed of roses
for tonight I'll sleep on a bed of nails
i want to be just as close as, the Holy Ghost is,
and lay you down on a bed of roses.

Ciao

Vinn personligt halsband!

En duktig tjej lottar ut ett halsband hon gjort själv, med hennes egen design och allt. Riktigt tufft, tycker jag. Du får ditt stjärntecken. Ett sådant skulle jag inte tacka nej till! :D

image802

Hoppas jag vinner, fyller ju år idag och allt... :D
Ciao

MS Röj <3

Jag är nog den enda som gillar att spela röj... Haha! :D Lärde mig det när jag var liten, och har sedan dess spelat. Det är enkelt när man vet hur man gör. Eller, enkelt och enkelt. Det är ju inte pissenkelt, då skulle det ju funka varje gång. Men det är lättare än vad man tror.

image801

1 ska ha en mina runt sig, varken mer eller mindre, 2 ska ha två minor, varken mer eller mindre, 3 ska ha tre minor osv osv.

Ciao

Fattig...

Attans... Det gick superbra, över förväntan... Måste alltså stå vid mitt ord och bjuda på glass. Vilken tabbe! Kallas väl ödets ironi eller karma. Är jag så dum? ;) Dock var medhörningen piss, så jag visste inte hur starkt jag sjöng. Vi får la se sen då, det spelades nämligen in. Jobbigt att se sig själv på scen, men det får man väl leva med.

image800
(Gillar bilden, originell. Lik mig själv? Nää...)

Min buss går om 2½ timme, så jag har ingen aning om vad jag ska ta mig till nu. Har inget skolarbete att syssla med, så jag får väl la sitta här och fördriva lite dötid. Alltid kul.

Den här datorns photshop är sug, elements. Kan inte sitta och fibbla med det heller. Så skriv till mig, så att jag har något att syssla med, haha. Det blir nog lite msröj tror jag!

Ciao

Nervös!

Lärarn är inte här, vi har ingen möjlighet att använda el-grejerna eller stärkarna förräns 12.30, 12 kommer min barndomskompis på fika, låtarna sitter inte, trummisen är inte här!

GAAAAAAAAHHHHHHHHHH!

Gudars skymning, blir detta bra ska jag fan bjuda hela laget på glass....

Ciao

Torsdagmorgon

J a m å h o n l e v a , j a m å h o n l e v a , j a m å h o n l e v a u t i
h u n d r a d e å r . J a v i s s t , s k a h o n l e v a , j a v i s s t s k a h o n l e v a , j a v i s s t s k a h o n l e v a u t i h u n d r a d e å r !

Idag är jag 19 år =)

Det känns bra. Eller, det känns inte så mycket men psyket vet ju om det och det räcker. Mitt psyke är glatt, då är jag också glad! Rösten är lite bättre idag, dock fortfarande slemmig och så i halsen. Nice? Yes, In Deed.

image799
Tänk att jag har varit en sån här liten knodd... Söt outfit btw ;) (skoja)

Ciao

Sängen håller mig i ett järngrepp, måste släppa mitt grepp om datorn för att göra den till viljes...

Nu är jag trött. Det har knasat alldeles för mycket, det här med att ändra design. har slagit näven i bordet och skrikit fula ord till skärmen. Dock har jag inte fått något svar, mer än ett hånleende i form av än mer krångel. Strunt...

Det blev inte helt som jag ville, ville ha lilla Chii från Chobits nere i vänsta hörnet, som en fixerat bakgrund. Men det fungerade inte, och jag kände hur blodet kokade i mina ådror. Jag lovar. Så jag dumpade den idén, och tog en vanlig bakgrund istället. Men såhär söt är hon i alla fall!

image798

Manga, såklart. Älskar denna varelses utseende. Och alla bilder på henne är så fina, vill verkligen ha henne som bakgrund!

Nu ska jag, som sagt, gå och lägga mig. (Ni kanske inte förstod, då min rubrik var måttligt invecklad ;D). Ska ju sjunga imorgon, så jag måste få mig lite sömn!

Ciao

På jakt efter ny design

Nu är jag 100% less på den design jag har, blir irriterad varje gång jag ser min blogg. Och så ska det väl inte vara eller? :)

Ni får se resultatet idag, hoppas jag. PhotoShop knasar, men det kommer nog gå ändå. Datorn är lite trött bara, utmattad! Nu har vi dock ätit upp en massa godis, och jag mår ila. Inte gott när det blir för mycket! Lagom mängd ska det vara, men det här var n'stan ett kilo! Inge bra.

Imorgon är det uppspel med ensemblen! Yehoo? Ja, lite kanske. Dock är vi inte helt förberedda och jag är slemmig i halsen. Ska sjunga "Bed of Roses", och den går ganska högt. Vi får se om rösten håller...

Ciao

Vilken lyckodag!

Tänka sig, att det är en till tjej som lottar ut den underbara klänningen, Louise!

image791
Vill ni kämpa till sista blodsdroppen för denna skönhet?
YES!                                       NO!


G o o d  L u c k ,  F e l l a s !

Ciao

Dress for Success

Den här klänningen lottas ut av Therese, och den ska jag ha! :D Så här har ni som också vill prova lyckan:

image791
Klänning från H&M. Rätt cool tycker jag! Eller, rättare sagt, I Love It. Den är totalt bedårande.

Ciao

Godmorgon!

Vaknade nyss igen. Ska göra frukost till mig och Anton nu här snart, jag ska ha 2 kokta ägg och ett stekt, Antont två kokta ägg och havregrynsgröt med sockero ch kanel (socker?! Anton?!?!?!? No way...). Trevlig fakta va? Mycket intressant!

Är helt snorig i hals och näsa. Så typiskt, då jag ska sjunga på scen imorgon... På min födelsedag! För det är faktiskt så:

J a g f y l l e r å r i m o r g o n ! ! !

19 år.

Åh, vad det är kul att fylla år. Egentligen gör det ju ingen skillnad, men samtidigt är det ju så pirrigt och så. Blir som barn på nytt, och det tycker jag mycket om!
Idag hade jag tänkt fixa mitt sista arbete jag har kvar i skolan! Piuuh. Och så tänkte jag byta design på min blogg. Har tröttnat måttligt på det! Egentligen behöver jag hjälp, då jag är en självlärd rookie på PS, men vill inte fråga någon heller, känns så oartigt! Men om någon känner sig manad, så kan ni ju höra av er :)

Ciao

#%&mfl#mff%&¤#

Känns INTE bra idag! Jag går INTE till skolan. I alla fall inte på morgonen. Jag gick alldeles för långt i alldeles för höga skor i går. 6 km! Och det var bara vägen hem. Som salt på såren var det 0-gradigt och jag hade bara en tunn vårjacka. Hade ju dock jeans, men det var kallt ändå. Burr.

Så jag känner en stor knöl i halsen, går då inte till skolan. Trött också. Men jag måste ringa till skolans exp. för att avboka min tid med religionsläraren. Jag skulle ha haft muntliga diskussionsfrågor, och det vill jag verkligen. Men inte idag.

Har inga pengar till bussen heller. 30 spänn. Har bara kortet. De borde börja ta kort på bussen, haha! Och så har jag ingen mobil att skicka SMS ifrån (mitt busskort börjar gälla 9, jag börjar skolan 8.30). Som tur är har vi bara en genomgång på hur man skjuter med öronhålspistol, samt något mer. Typ egen hårvård, och jag vill inte göra nåt.

image790
Oj oj oj, vad arg jag ser ut! :D Haha, men där har vi fransarna i alla fall!

Ciao

Glida iväg

Ska åka iväg till Linnea nu, i Svartbäcken. Vet dock inte vad jag ska ha på mig... Haha, alltid lika svårt! Får väl slänga på mig någon trasa som hänger och slänger i garderoben.

Står mellan nya jeansen eller kjol. Blir nog jeansen med höga svarta pumps och något fräckt linne eller nåt. Hoppas det blir bra... :D Håret blir uppsatt i knut på huvudet, orkar inte fixa tror jag. Lätt sminkad också. Men lösfransar ska på! :D Blir nog fint hoppas jag.

image789
(Fotograf: L i n d a Å k e r b e r g)

Bild från min och Lindas fotografering :) Gillar den, hon är grymt duktig hon!

Ciao

Trevlig kväll!

Jag fick lov att vara fotograf under kvällen här. Sitter nu ensam och väntar på tjejerna, grabbarna grus har dragit till student-middagen :D Lite bilder:


Mange, Emanuel, Jens, Krille, Axel&Calle

image786image788
. G r u p p b i l d .

Fina killar, det där! Kommer bli kul ikväll, om de inte blir dyng.

Ciao

Jeansen

Så här ser de ut:

image780

Najs va? ;) Jag diggar dem i alla fall!

Ciao

Cheap Monday

Kom just hem, har ju skrivit prov och hämtat ut mina byxor på WeekDay. Ett par Cheap Monday är det, svarta och tunna. TAJTA! ("TightAss", yes). Riktigt nöjd. Eftersom det var stretch så köpte jag ett par 26, så att de kan töja sig lite och bli 27. För med jeans måste man ju köpa smått annars blir det stort!

De fick fålla ner dem också, de hade 34 och de var för korta. Är fortfarande för korta fastän de lagt ner dem 1 cm. Men inte så ycket att göra, jag älskar dem i alla fall. De får vara liiiite korta. Det är väl antagligen så att bara jag bryr mig!

image779
Hittade ingen bild på exakt de jag har, men det är de här fast med lägre midja :)

Ciao

Tisdags-Morgon

"Godmorgon, Godmorgon! Hör fåglar sjunga glatt godmorgon, en hälsning till dig!"

Nu skrev jag säkert fel, är inte så haj på den där låten :) Idag är det ju prov som gäller, aj aj aj. Får se hur det går, som sagt så borde jag kunna det här nu! Ekologi är jag i alla fall rätt så säker på, och astrologi är jag jättesäker på. Det har jag läst myyyycket. Det är väl energi och miljöpåverkan som det är lite problem med!

Antons skiva ikväll också, yay! :D Det ska faktiskt bli riktigt kul. Längtar. Och Alx & Linnea ska hem till mig innan, det kommer OCKSÅ bli riktigt kul!

image778

Jag och min Anton <3.

Ciao

Ta hand om kroppen-Kväll!

Har suttit och fixat med sådant som vi kvinnor gärna vill göra: skrubbat, filat, fixat, donat, lackat, smörjt... :D Ni vet. Och det har varit underbart! Att bara få ta hand om mig själv är faktiskt riktigt skönt! Ska snart sätta mig och kolla på Cashmere Mafia.

Jag vet att jag har prov imorgon och borde plugga, men sätter jag mig och råpluggar nu så kommer det ändå inte sitta. Det får faktiskt gå lite som det går, jag ska ju göra mitt bästa och så men det kommer nog inte bli topscore. Men det här är ju bara repetition av högstadiet, så jag borde ha ett hum om det ändå.

image777

En bild från klassresan till Barcelona. Så värt det...

Ciao

Jag idag:

image769

  • Jacka - New Yorker
  • Jeans - Wrangler
  • Topp - New Yorker
  • Skor - Blink
  • Örhängen - Six, BarcelonaInte så mycket smink på mig, mascara, lite foundation på hakan (=D) och ögonbrynspenna. Köpte en eyeliner idag också, så den provade jag när jag kom hem. Och en lip plumber köpte jag också.Så såhär såg jag ut på det stora hela:
image774image775

Eyelinern är från Lumene, och plumbern från Maybelline.

Ciao

Måndag

Hej =)

Jag klarade religionen, haha. Snyggt sätt att börja inlägget... Men det gjorde jag i alla fall, gjorde G-delen. Dock hade jag i torsdags stukat ring-fingret på fotbollsträningen. Eller om det blev en spricka eller vad det nu var, ont som bara den i alla fall. Fick avbryta provet. Ska göra VG-MVG-frågorna muntligt på onsdag. Imorgon är det Naturkunskapen också. Sen är jag klaaar! :D

Imorgon är Antons studentskiva! Yippay. Det ska bli riktigt kul, faktiskt. Har bara ett prov imorgon, riktigt skönt faktiskt! Ska skriva min UF-rapport också. Den måste verkligen bli klar nu! Men sen är det party. Dock ska jag inte dricka, i alla fall inte mycket. Gillar inte det längre. Så bra så att ni vet: när jag säger "fest" så innebär det inte kröka!

Lägger upp en Dagens lite senare!

Ciao

Nationellt Svenska-Prov :P

Oj oj oj, det är riktigt mycket i skolan nu! Har ju som sagt religionen och naturkunskapen, men imorgon är det något helt annat.

NATIONELLT MUNTLIGT PROV I SVENSKA B.  

Vi får la se hur det går... Pluggar som en tok för tillfället, behövde bara en liten paus just nu... Kommer ta en paus om en timma eller nåt igen, det är inte lätt det här! Måste memorera allt jag skrivit. 2½ sida handskrivet ska memoreras in i skallen, och inte stakas. Samt ska handrörelser användas naturligt till anförandet! (inget måste, mina egna mål).

Man får ju hoppas det går bra, försöker satsa på MVG i svenska, det är ett kul och bra ämne. Fick VG i svenska A, försöker höja mig i svenska B! :D Interesting?

Köpte lite kläder i helgen, tänkte lägga in dem senare. (Det är paus nr. 2 :D)

Ciao

Plugg

Blev klar med spiral-permanenten idag, det är skönt! Tog 4 timmar tror jag. Men då fick jag vara "hjälp-lärare" också, de har fått för sig att jag är duktig på tegelstens-permanent, så det kändes som om jag flög runt i hela klassrummet. Men det är lugnt, jag vet ju själv hur det är om jag behöver hjälp. Jag hann ju klart med mitt!

Nu ska jag plugga religion. Har ju tenta om inte alls länge, och jag har inte hunnit plugga klart. Har skjutit upp det alldeles för länge. Struntade i att jobba idag, också, för att kunna plugga ordentligt. Så nu ska jag göra det, fram till 21 för då är det TopModel! Yay. Så ska jag väl plugga hela natten också!

image767image768
Jag idag.

Ciao

Morsning!

Hur mås det? ;D Här är det bara bra, trött så in i bomben men så är det väl alltid på mornarna... Kom hem från jobbet 10 pm igår, och då skulle jag ha gått och lagt mig. Men jag fastnade, såklart, framför tv:n och gick och lade mig vid midnatt.

image766

Idag är det permanent-rullning som gäller. Har kvar en teknik (spiral) som jag ska lämna in för bedömning, sen är jag klar med permanent-uppgifterna. Hur skönt som helst! Har också ensemble som sista lektion, och man får ju hoppas att de har övat på sitt den här gången...

Det var riktigt länge sen jag lade in en outfit (och skrev överhuvudtaget) så det hade jag tänkt mig senare idag. Det kommer säkert inte bli så, men jag har tänkt på det i alla fall. Tanken som räknas...

Hoppas att ni alla får en bra dag i alla fall!

CiaoRSS 2.0