REGN

Tänk att det finns de som fortfarande kommer hit till mig, fastän jag sviker er och skriver så sällan! Tack för det! :D

Idag är det regn regn och åter regn här i skärgården. Min lilla skurtt-Anton vill att vi ska åka ut med båten och fiska hela dagen (det är uppehåll just nu) och jag vet itne vad jag vill. Egentligen vill jag åka och kolla på två majsormar som jag kanske ska köpa. 800 spänn för 2 st + ett stort terrarium, vbilket är ett sjukt bra pris. Men vi har ingen bil för tillfället, så vi kan inte göra det nu. Så jag får väl ge vika för min karls dominans.

Har egentligen fotbolls-träning idag, men har ont i ryggen sen matchen (som vi vann med 8-0, btw, och jag gjorde 3 av dem, yay) och har gått och blivit sjuker; ont i halsen och ont i huvudet, samt lite feber. Så jag vet inte om det är så bra att träna! Men jag får känna hur det känns senare under dagen, klockan är ju bara tjugo i två! :D

Ha en bra dag!

Shopomania

Hellu. Det var ett tag sen jag skrev, igen. Men nu är det ju sommarlov! Jag menar, jag får ju inte betalt för att blogga :)

Idag och ogår har jag och Anton gått lite på stan, både här hemma och i Uppsala. Köpt två toppar, en jacka, 2 linnen, 1 par skor och ett par shorts. Sommar-galen-shopping. Mamma och pappa kommer döda mig, de sa åt mig att hålla i mina pengar lite, men jag kan i alla fall glädja mig åt att Anton spenderade mer pengar än jag, på färre saker.

Ja, just det, köpte en bok också. Älskar att läsa!

Lägger upp bilder på mina inköp någon gång här, kanske imorgon! Beroende på hur internet ter sig här. Vi får se, vi får se. Just nu sitter jag med Jespers bärbara i knät och tittar på Sex and the City med Anton.

RSS 2.0