BFMV <3

Sitter på Antons jobb, ska alldeles sanrt gå och ta Roslagsbanan in till Tekniska (han jobbar i Täby) och sedan fortsätta till Arenan, Fryshuset. För där ska nämligen mina "idoler" (känns inte som att det kallas idoler längre) lira; Bullet for my Valentine. Ska köa därute tills klockan är halv sju. Det börjar halv åtta, men insläppet är halv sju. Synd bara att det regnar som det gör. Har dock paraflax, samt en termos med te, böcker och mp3:n, som kommer spela BFMV på högsta volym!

Är det någon annan som ska dit?

Anton kommer när han har jobbat klart. Jag har tagit ledigt idag, har sålt så pass bra att jag kommer att ligga plus även om jag inte jobbar idag. Hur skönt som helst! Hoppas att det finns tak att sitta under borta vid Arenan, då det bara regnar och regnar här utanför. Och mitt tåg går om 10 min, och Anton är inte klar än! Hoppas att han kan skjutsa mig, eftersom det regnar och är dystert.

Och så är jag sjuk (tar eländet aldrig slut?). 3e veckan nu, hostar som en jag vet inte vad. Och är varm och snorig. Mycket bra att sitta ute och köa i regnet, Kim, bra val! Men det får det vara värt, vill ju stå längst fram...

Nu så verkar de vara klara, så ni får ha det så bra!

Kommentarer
Postat av: F E B B

Ah jag förstår. Jag kommenterar aldrig bloggar nästan, man hinner aldrig.. Jo med mig är det väl bra, mycket i skooolan. argh, Nej nu måste jag kuta till t-banan. Ska plugga på biblioteket med en kompis, prov imorgon, hjäälp! Puss och kram jan banan , cyaa later bater!

2008-12-03 @ 15:52:44
URL: http://febb.blogg.se/
Postat av: Nina

hej snygging! :)

allt bra? nästa onsdag ska eventuellt jag, sandra & frida till stockholm. vi fick nån inbjudan av veckorevyn att man kunde komma till topshop på "partyshopping" 25% rabatt på allt. :)

börjar 20.30!

så stod det att man fick ta med en vän. så jag undrar om du vill haka på? :D

kram!

2008-12-03 @ 17:12:14
URL: http://totalflopp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0