Kräftskiva

Hej Hopp!

Idag är det kräftskiva med jobbet, som en avslutning på sommaren. Det ska bli mycket trevligt, åker kanske in till Anton ikväll också. Om jag kommer dit, vill säga. Haha! Tänkte packa ihop lite tillhörigheter också, för att stanna där ett tag. Om det är okej för dem, vill säga. Har tjaffsat för mycket hemma nu, om boende nu när jag slutat plugga och så, och jag är aslack. Så jag behöver
v e r k l i g e n
komma härifrån ett tag!!!

Hade tänkt lägga upp en bild på hur jag tänkte se ut ikväll, men kom på att jag inte vet vilken kabel det är till kameran, och om det funkar på den här datorn. Det är nämligen pappas, och han är inte hemma. Det är i alla fall gråvit-randiga shorts med dubbelknäppning fram, ett vitt linne och en ärmlös kofta. Plus ett långt halsband jag köpte på Indiska i tisdags.

Förresten, den svider så in i helvete i plånkan just nu! Jag har velat ha en svart, äkta skinnjacka i ett x antal år nu, och igår när jag och Anton strosade på stan hittade jag den perfekta skinnjackan... Jag är inget fan av muddar, i alla fall inte på skinnjackor men har inte hittat någon utan. Nu gjorde jag det, och den var helt underbar! (lägger upp bild senare, när jag kan).
Det var ett sammarbete mellan skinnjacksföretaget Jofama och Resterhöds. Den är bara så jävla snygg. Men... Dock kostade den 2000 spänn... Och det sved! Men det är väl lika bra att köpa något som är bra, och håller, och det kostar lite än att köpa något som jag måste byta ut om några år.

Nystart

Hej alla glada!

Under sommaren har bloggen, som ni a n t a g l i g e n redan märkt varit nedlagd. Jag har varken haft internet, tid eller lust att sitta och blogga under sommaren. Men nu börjar hösten, och därmed nya rutiner.

Ni som följt med hela min tid som bloggare kanske vill veta vad jag har sysslat med under sommaren? Vill ni inte veta behöver ni ju inte det :)

Jag har jobbat som cafébiträde på ett bryggcafé där jag bor (vill inte skriva ut min hemort, vilket ni kanske märkt), hela sommaren. Men chefen jag hade var lite High Chaparall och jag har bara fått jobba 4 timmar om dagen, annars blir jag trött. Hon är 69 år och jobbar 12 timmar om dagen. Blir hon trött? Nej, det tycker hon inte... :S

Idag var dock sista dagen, och det är skönt. Annars har jag spelat fotboll väldigt mycket, både med mitt lag och med "gubbarna". De unga killarna + jag och Linnea spelar mot veteranerna på söndagarna. Riktigt skoj. Sedan har det varit kräftskiva och lite krogen och lite så. Inte en så väldigt speciell sommar med andra ord, men jag har haft det bra!

Nu till hösten flyttar jag och Anton med stor sannorlikhet till Solna. En kvinna jag jobbade med är områdeschef inom vården och tyckte mycket bra om mig och vill anställa mig. :) Skitkul! Plus att hon ska flytta från sin lägenhet i Solna, så hon sa att hon kan hyra ut den till mig. Vi ska prata närmare om det här i veckan.

Sedan ska jag och min bror plugga grekiska (min morfar är grek, därför) på Stockholms Universitet här i höst, en distanskurs som är helt över internet. Egentligen kunde jag ju ha gått på lektioner nu när jag bor i Stockholm, men det visste jag inte då jag sökte till kursen. Hursomhaver, det är mina planer :)

Ha en trevlig söndags-kväll!

RSS 2.0