Tacos och Kakor

Middagen blev Tacos. Det är riktigt gott, åt alldeles för mycket gjorde jag också. Men det är ju så gott! :D

Ska hem ikväll, för det var ju inte precis planerat att åka hit igår-natt. Har alla mina saker hemma, nycklar, väska, kläder... Så pappa ska komma runt åtta någonting och hämta upp mig. Fram tills dess ska vi allihopa, jag och Antons familj, kolla på film och äta kalvdans!

image327

För er som inte vet vad kalvdans är så tänkte jag berätta. Det kallas också för kalv-ost och består av råmjölk från ko som man kryddar (med kanel) och ställer in i ugnen i ca en timma. Förut avskydde jag det, för det har en väldigt speciell konsistens, men nu tycker jag att det är ruskigt gott. Kanelen och osten tillsammans är verkligen toppen!

Fryser så mycket, har gjort det hela dan, men det kanske inte är så konstigt. Sitter i bra klänning och benvärmare. Hade inget annat med mig men nu ska jag stjäla lite av Antons mjukiskläder (Han har inte så mycket, ogillar mjukisar, men ett par har han).
Ciao

Kommentarer
Postat av: Helena

Det är fler som skall eller har ätit tacos idag.Nu blev jag sugen. Tyvärr har jag inte alla ingredienser hemma , så det får bli en annan dag.Hoppas att du får en skön söndagskväll!

2007-10-14 @ 18:26:35
URL: http://www.beverlyhills.blogg.se
Postat av: Kimpa

Haha. Ja, men se det positiva i det: Då kan du ju spara njutningen till en annan dag i stället! Fast tacos är ju så gott, så det kan man nästan äta varje dag. :D

2007-10-14 @ 19:43:54
URL: http://kimbellander.blogg.se
Postat av: Idar

Very impressed!

2009-12-21 @ 14:29:33
URL: http://idar.eadas.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0