Pilates

Kom hem från skolan precis, har gått runt lite på stan med Rebecka och Alicia. Gick och växlade pengar och kollade lite.

Det är nybörjar-pilates idag på gymmet! :D Jag har alltid velat prova på pilates, men har aldrig haft något kort så att jag kan göra det. Men nu har jag ju det, så nu ska jag prova på! Det sägs vara så himla jobbigt, eftersom man använder sig av sin egen kroppstyngd. Då ska man ju vara jättestark och väga lite ju! Haha.

image416

Frågan är bara när jag ska åka hem idag då... Har ju praktik imorgon, och vill hem och träffa mamma och pappa. Även om vi bråkar när jag är där, och ibland helst vill slippa dem, så saknar man dem så otroligt mycket! Det är skitkonstigt det där... Aja, ska kolla upp buss som passar, någon som går typ 19 eller någonting så att jag hinner hem och duscha efter pilates-passet som slutar 18.

Ciao

Kommentarer
Postat av: Farsen

Bråkar?! Nä nu j----r! Vänta bara tills du kommer hem!!! Då, du...ska´ru få en mördingkram...Vi saknar dig också! Du vet väl att barnen verkligen är söta...när de sover...he, he...Kom ihåg, baby, att det du fokuserar på blir din verklighet..."Vi ser inte världen som den är, utan som vi är" Mami är på väg att hämta dig nu i Norrtan så jag ser fram emot att du strax är här. Grrrrrrr...

2007-10-25 @ 20:39:52
URL: http://kimbellander.blogg.se
Postat av: Daniel Olanders

Haha, skönt inlägg av far din här ovanför. :D.
Kimpa, om du hade vart smart så hade du såklart duschat på gymmet istället för att åka ända hem till slavsta och sedan ner på staden igen.
Fridens änglar

2007-10-26 @ 01:16:27
Postat av: Alexandra Neldel

This This Guestbook is professional and to the point. Very interesting GuestBook.

2010-02-09 @ 10:25:01
URL: http://alexandra-neldel.blog.de

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0