PEAB-Karameller och Poker

Kom nyss hem med mamma och Anton (han följde med, YOHOO!). Och så, när vi kommer in, så ligger en stoooor påse på bordet. Och i den ligger typ miljoner miljoners små PEAB-karameller! Eller, ja, i alla fall 70 stycken. Mamma jobbar på ett femstjärningt hotell, där de har egna små godisar. Men så fick de fel, de fick PEAB's godisar. Nu har vi sorterat dem; Kola i en hög, smultron i en hög och lakritsar i en annan. Och så har vi ätit några, så nu finns det bara 50 kvar, hahahaha.

Nu sitter jag och mamma och debatterar om bröst-cancer. Jag tycker att det är lite fjantigt med all den uppståndelse som det har fått, när ingen annan cancer-form får lika mycket uppmärksamhet. Lite diskriminering enligt mig. Om de lägger så mycket krut på det, så borde det synas mer offentligt att också de andra cancer-formerna ska få hjälp och donation.
Mamma tycker tvärtom, att det inte alls är så som jag tycker. Hon tycker att de andra bara inte jobbar på samma sätt. Men så tycker ju inte jag.

Nu ska vi göra något kul, typ spela poker eller något! Alltid lika kul, vi kör med bara ett byte och INGA öppna en-korts byten. Det är amatör. :D
Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0