(no subject)

Nu hade jag totalt hjärnsläpp! Hade ingen aning om vad jag skulle ha som rubrik, allt jag kom på lät så fjantigt och liksom... Dåligt!

Ska fixa klart min design nu, det oranga tycker jag inte alls om.. Det skulle inte ens ha varit där. Så de ska jag fixa till nu. Ska äta lite också, ska ju hem till mamma och pappa... Så då kokar jag två ägg och äter lite vaniljtoghurt och havregryn :)

Vilken tur att jag packade innan jag åkte och tränade pilates. På tal om den där pilatesen, jag hade helt missuppfattat vad det var! Trodde att det skulle vara jobbigt, och att man använde sin egen styrka hela tiden. Men så var det inte. Man skulle hålla ett visst ställe i magen spänt hela tiden, vad man än gjorde, och göra små, små rörelser. Visst, det brände ju i magen när man gjorde rätt, men det var verkligen jättesvårt att hitta, och man visste aldrig om man verkligen gjorde rätt eftersom instruktören inte kan se om det är rätt eller fel. Det är något man lär sig, sa hon.
Men jag får nog ge det några försök till, det stärker den inre muskulaturen, inte den som syns utan den som känns och håller kroppen uppe så att man får en bättre hållning t.ex.

Nej, nu ska jag väl käka i lugn och ro, skippa datorn lite!
Ciao

Kommentarer
Postat av: Farsen

Pankisarna står på bordet och väntar på att få bli uppätna av vår lilla Kimsan...Välkommen "hem"!

2007-10-25 @ 20:42:22
URL: http://kimbellander.blogg.se
Postat av: Richardfride

I really enjoyed it. You have done a great job.

2008-10-20 @ 11:16:59
URL: http://richardfride.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0