Mulan

Det blev Mulan som vi såg. Och den är ju så himla rolig! han Mushu är så jävla kul. Skrattar åt nästan allt han säger, haha. Klockren.

image215
Tror att det är läggdags nu faktiskt, även om jag är "ledig" imorgon. Vet ej om man kan säga att är det, men vi får välja om ci ksa vara lediga eller ha självstudier, och vi måste fixa lite med vårt projektarbete, så jag tror nog att de andra kanske kommer hit imorgon, men då är man ju ändå hemma så det är lugnt.

God Natt då :) Sov så gott
Ciao

Kommentarer
Postat av: Leona

Ja, min sambo som är grek tycker samma sak han skriver
alla sina sms så. det stör mig till bristningsgränsen :P jag är faktiskt svensk, men bor i grekland och har anammat kulturen, levnadssättet, språket och så vidare. Vi bor på västkusten just nu, men funderar på att flytta till Aten. En sak är då säkert : Grekland är ett fantastiskt land där man får vara sig själv! :-)

2007-10-01 @ 22:33:30
URL: http://www.mittepirus.blogspot.com
Postat av: Kimpa

Leona: Ja, men det är ju enklast att förstå så, om man vuxit upp med grekiskan. Många greker kan ju inte vårt alfabet så bra heller. Men jag tycker att det är roligare att skriva med "grekiska" bokstäver, det blir mer grekiskt då, och stavningen blir mer "korrekt". Vi har ju bara ett "i" t.ex.
Okej. Vi bor också på västkusten, nära en stad som heter Preveza. I en liten by där. Det är ganska nära Parga och man kan se Lefkada från våran balkong :D

2007-10-02 @ 09:01:03
URL: http://kimbellander.blogg.se
Postat av: Carro

Den filmen är lite läskig tycker jag. :P

2007-10-02 @ 16:24:00
URL: http://carroheterjag.blogg.se
Postat av: Kimpa

Carro: Ja, vissa grejer. Typ när hunnerna hoppar upp ur snön... som KROKUSAR! Min bror såg den på bio, var då typ 16, och han sa att han höll på och kissa på sig. :) Fast den är också jättekul, men tycker inte att det riktigt är en barnfilm.

2007-10-02 @ 17:46:28
URL: http://kimbellander.blogg.se
Postat av: Nicolayada

i sow this site while i was looking for a site with uesful information it really helped me. nice job you are doing please keep it on.

2008-12-11 @ 11:48:32
URL: http://nicolayada.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0