Morgon

Nu är det morgon! Härligt, men kallt om fossingarna... Måste hämta tofflor efter jag skrivit klart.

Igår kväll somnade jag under "Fredag Hela Veckan". Världshistoriens tråkigaste program efter "Hey Baberiba". Hon Christine Meltzer förstör hela programmet, och humorn är verkligen F-KLASS! Hatar det programmet, och de som medverkar är verkligen tråkiga. Det enda de gjort bra, och som jag skrattat åt, var när han Peter Magnusson var programledare för IDOL var utklädd till Kirsti och gick till en färgaffär och skulle köpa färg till "pricken".

(Skulle ha haft en bild på dem här, med texten "blää" på, men det går inte att spara bilder på den här skit-datorn. Måste verkligen formatera den nu!)

Nåväl, somnade gjorde jag i alla fall. Jag har inget minne av det här, men Anton försökte väcka mig och jag bara skrek och skrek att han skulle låta mig vara. SÅ han sket i mig och så vaknade jag där, ensammen... Mitt sov-humör är inte att leka med! :D
Och Anton skrek i sömnen: "JAG VILL HA KYCKLING!". Då blir man lite rädd faktiskt...

Nu ska vi äta rostade mackor och ägg och kaviar. Och så juice. Skulle aldrig äta mackor hemma i Uppsala, orkar inte, men här har man så mycket tid på sig att det löser sig!
Ciao

Kommentarer
Postat av: Mattiasgina

Wonderful and informative web site. I will recomend this site... Excelent work

2009-07-22 @ 10:04:25
URL: http://mattiasgina.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0