Klassiskt Piano

Har kommit en liten bit på väg, har vattnat alla 100 blommor (typ 15), tagit hand om disken, vikt all tvätt och lagt in i lådorna och torkat kökets alla ytor. Skulle hänga upp det nya duschdraperiet, det gamla är för kort, men såg till min besvikelse att det här var lika kort. Jaja, får väl special-beställa! Kan ju inte ha vatten över hela golvet när jag har duschat, det är ju det man ska motverka med duschdraperi...

Tänkte lägga in en "dagens låt", har aldrig gjort det förut men tänkte kanske börja med det. Alltdig kul att dela med sig till andra av musik. Det är i alla fall något som jag uppskattar av andra.

Är just nu inne i en period av piano- och filmmusik. Det är inte så att jag har tröttnat på min Metal, men känner just nu bara för att ta det just piano!En man vid namn Hans Zimmer har gjort väldigt mycket bar filmmusik. Det var min pojkvän som introducerade mig till den här musiken. Men jag visste inte att den hade varit med i Pirates of the Carribean. Men här är i alla fall själva låten.
Ciao

Kommentarer
Postat av: Emil

Tjo!
Tänkte bara tipsa om ett bra band. Dom har tagit ställning och ger bort sin musik gratis och sprider den enbart genom sina fans. Tycker iden är cool och jag tror att det är så det kommer att se ut i framtiden. Gå in och tanka ner och sprid vidare om du gillar det.

www.magnacartacartel.com

2008-05-23 @ 21:14:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0