Godis i Överflöd = Svullen Mage

Buurpp.... Kom hem från Emma för ett tag sen, fick skuts till centralstation av Petras föräldrar, sedan cyklade jag mina 7 km hem :) Trodde att Anton skulle vara hem, men kom på att han var ute och firade en klasskompis som också fyllde 18. Så han kommer hem inatt.

Kvällen var verkligen lyckad, älskar mina klasskompisar så mycket! Alla är så egna och speciella, men passar ändå som handen i handsken. Säger det ännu en gång: ATT BYTA SKOLA ÄR DET BÄSTA JAG GJORT.
Vi tog bussen hem till Emma 18.15. Hade lite paketöppning ganska direkt, vi hade alla 7 gett 100 kronor ivar, och köpt ett presentkort på 700 kronor på tatuering till henne. Då blev hon glad, det var kul. Maten var Tacopaj, har aldrig ätit det för och herreminskapare vad gott det var!

Efter maten var det Idol (hatar att Evelina åkte hon, hon var bäst), och efter det SINGSTAR. Charlotta, du är bara för härlig. Har inte skrattat sådär mycket på väldigt länge! Efteråt var det fika, massor av godis och kakor och glass... Känner mig verkligen som en Michelin-gubbe!

Imorgon ska vi ju åka till Stockholm och gå ut. Jag ska först hem till Alicia på dagen och fixa lite, sminka lite och så, sedan ska vi gå till en lokal där vi ska starta kvällen på riktigt. Sedan åka tåg till Sthlm. Frågan är om jag kommer ha råd med allt det här..Är ju ganska pank! Men vad gör man inte för kompisar... :D
Ciao

Kommentarer
Postat av: Anna

haha min mage är mer än svullen, den är som en jäst deg som aldrig vill sjunka. Man står där som ett fån när när kläderna inte går på länge, men herregud dom där byxorna var ju för stora förra veckan, men inte nu - hur kan det komma sig ? Måste krympt i tvätten. hahaha :)

snygg blogg föresten :p

2007-10-27 @ 14:04:31
URL: http://www.anna851219.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0