Goder Morgon

Klockan är lite... Jag är ledig. Det känns inte bra. Vaknade av att jag drömde en jätteläskig mardröm, brukar göra det! Det måste vara något fel på mig... Den här gången var det en psyk-brud som slaktade folk. Och det är ju klart man vaknar av det. Som tur var hade jag en pöjk bredvid att ty mig till.

image216
Morfars Glajor

När jag vaknade idag, efter jag kommit över skräcken, så kände jag ett sånt sug att spela The Sims. Har haft det suget i över en vecka nu, så jag måste installera det ögonaböj! Får sådär ibland, och så är det kul i en-två dagar, sen är det skittrist. Men nu är det kul, och det är det viktigaste!
Ciao

Kommentarer
Postat av: Farsen

Sims-vims och Kims lediga dag fylld av externa media i en värld av lättja...mardrömmar fyllda av interna media...hmmm...drömmar har någonting att säga oss då det omedvetna talar till oss...att se bakom det otäcka och upptäcka det hemliga meddelandet, guldet...
Kram F

2007-10-02 @ 10:06:37
Postat av: Farsen

Va!!! Du har inte skrivit någonting på sex timmar!!!??? Har du blivit sjuk? Har du drunknat i Sims...Skriv fort så slipper jag oroa mig...Från "Det är inte lätt att vara förälder"

2007-10-02 @ 14:32:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0