Fan vad stolt jag är över mig själv!

Cyklade ju som sagt och tränade, skulle träna Core 30 minuters pass. Kom dit, och det är så otroligt fräscht det där gymet, nytt sen i Januari 2007. Har tagit lite bilder på omklädningsrummet, men de blev inte så bra. För det första var det människor där, och för det andra var ljuset dåligt.

image404
Skakade så mycket om armar och händer att jag inte kunde hålla kameran stilla...

Men för att komma till saken, jag genomförde Core-passet, vilket var väldigt jobbigt och mjölksyran tog snabbt vid. Så frågade instruktören vilka som skulle köra Box (boxning :D) efteråt. Jag velade, och då sa hon att jag absolut skulle prova.

Så gav jag med mig till slut och provade på Box-passet. Det var tur det, för det var riktigt jobbigt! Skakar fotrfarande, men det är så värt det. Man känner sig så stolt efteråt! Att man klarade att genomföra det trots att man helst skulle vilja avbryta och gå och spy. Men jag höll ut, och det är jag stolt över.

Nu är det middag som vankas, kotletter med bulgur. Som vanligt, haha! :D Sedan blir det väl Pretty Woman, det blev inte av i går heller! Så nu vill jag verkligen se den. Men först: DUSCH!
Ciao


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0