Blogg-Virus

Hej.

Det blev inget skriva igår. Jag var ju barnvakt, och sen så var jag verkligen tvungen att ge 100% på affärsplanen.

Förresten så kommer jag inte att skriva så mycket alls. Eftersom att blogga ger en massa virus. Inte av bloggandet i sig, men av att gå in på okända bloggar och sidor. Det är därför min dator har kraschat.

Visst, jag älskar att blogga. Men det är inte värt att datorn kraschar. Man kan likna bloggandet som att surfa på porr-sidor, likamycket virus får man. Och det är inte värt det..

Och eftersom jag inte kommer kunna svara på era kommentarer så kommer jag aldrig att ligga på Mest Aktiva igen, och då får man inte så många kommentarer. Och det inte är så kul att blogga om man inte får någon respons på det man skriver, så jag kommer nog inte att blogga lika mycket.

Lite jobbigt att välja det här, men, som sagt, så är det inte riktigt värt det. Nu kommer Anton bli glad i alla fall, han har hatat min blogg från början! :D
Ciao

Kommentarer
Postat av: enoch

Jag måste ju säga att det vore hemskt ledsamt om du la ner din blogg! Läser en del bloggar, men det är din jag läser mest frekvent. Har varit kul att läsa om en så livsglad tjej som skriver om precis det som finns på "tungan" för tillfället.

Känns svårt att tro att det skulle vara bloggarna som är boven i dramat (möjligtvis privata bloggar upplagda på egna domäner) men man kan ju aldrig vara säker på sånt, men det finns ju sätt att skydda sig. Säg till om du ändrar dig och vill ha lite tips :) Vore tråkigt om du försvann som sagt.

2007-11-05 @ 12:01:32
URL: http://enoch.blogg.se
Postat av: Tobias

Du var uppe tidigt idag :O

2007-11-05 @ 12:54:43
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Tobias

Svar: nice, 20 min till bussen ? :O

2007-11-05 @ 13:20:49
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Tobias

Svar: mysigt jag som tkr jag är lantis som bor i skogen 1 km från bussen :D

2007-11-05 @ 13:42:01
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Daniel Olanders

Låter märkligt att bloggandet skulle pajja datorn, man vill ju kunna använda burken till allting man känner för. Vad sägs om att skaffa sig ett vettigt antivirus program och lite program som rensar bort skitfiler från hddn?

2007-11-06 @ 01:15:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0