Julstök och Julbök; Hej tomtegubbar; Räven raskar= JUL!

Ajdå, nu var det längesen jag bloggade igen! Men så mycket blir lidande när jag bloggar så mycket som jag gjorde. Och så liksom fastnade jag i något sorts bloggträsk. Jag ville bli så stor bloggerska som Elin Kling och Kenza Zouiten, men de har ju liksom inte bara blivit kända för ingenting. De har varit aktiva och kämpat för sin blogg och offrat vissa saker för att kunna blogga mycket.

Jag har inte det drivet för bloggen. I alla fall inte just nu. Det tar för mycket kraft av mig!

Men nog tjatat om det, fan, det är ju bara det jag skriver om nu ju! :D Ni lär ju veta vid det här laget, eller hur?

Imorgon är det jul i alla fall... Men jag har verkligen ingen julkänsla. Kanske är det snön, eller rättare sagt, bristen på snö. Eller är det kanske dofterna? Luktar inte gammal hederlig jul längre.
Det troligaste är väl att jag är lite äldre nu än vad jag var förut.

...

Dumt sagt, vem är inte det? ;D Är inte ens sugen på knäcke-macka med julskinka och stark, grovkornig senap. Det som alltid har varit favoriten. Men ska nog ta en i alla fall, som en "Jul-Kick Off"! Anyway...

Kom att tänka på en till grej som har förändrats med julen för min del. När jag var yngre var klapparna mycket viktiga, en riktig skitunge dvs, som de flesta andra barn. KIM KIM KIM för hela slanten. Vad jag gav var mindre viktigt, helst skulle det vara så billigt som möjligt så att jag kunde spara pengarna till MIG MIG MIG.

Men nu är det mer åt andra hållet. Visst är det kul att få, spänningen att få öppna ett paket är härlig. Men känslan av att ha köpt något till någon som denne verkligen behöver, och att se hur glad personen blir och skiner upp av lycka och tacksamhet. DET är glädje för mig! Så i år har jag köpt julklappar för ca 2000 kronor. Mer än vad jag egentligen hade råd med. Men jag ville hitta något speciellt, som karakteriserar personerna jag ger till.

Nåväl, vet ej om jag skriver något mer ikväll :) Så jag får lov att önska GOD JUL till er alla! Och tack för att ni troget läser min blogg...

Ciao

Super Mario

Sitter hemma hos mamma och pappa, Anton är här också.

Vi har just slutat att spela Super MarioNintendo 64. Både jag, Anton och hans syskon tycker att det är det bästa Mario.spel som någonsin gjorts!

image553

Håller ni med?

Anyway, idag har vi julhandlat och slagit in paket. Anton var så förtvivlad när vi gick ner, för han hade ingen aning om vad han skulle ge till någon. Det var bara jag och hans systrar som han har köpt till.
Men så köpte vi Björn Borg-kallingar till min 12-åriga kusin, och så en present till min bror och hans flickvän (som jag inte kan riskera att yttra här!)

Och så kom vi på att vi ju till våra mor/farföräldrar kunde ge årets skolfoto. Så vi ska åka och köpa ramar någon gång här i veckan, och så ge det i present. Det betyder ju så mycket för dem att få kort på oss, speciellt morfar som bor i Grekland halva året och inte träffar oss så ofta.

Ciao

Medal of Honor

Såg just klart den filmen. Den är sjukt jävla bra :) Men jag blir så irriterad på det här med rasism! Varför beter vissa människor sig på det viset?

En mörkhyad människa är inte mindre människa än vad en ljushyad. Anledningen till att de har så mörk hud är ju för att solen är så stark i Afrika att naturen har gett dem ett naturligt skydd mot den livsfarliga solen.

Ska de sona för något de inte kan rå för?

En gammal vän till mig var rasist. Och jag frågade henne varför. Jo, en av hennes kompisar hade blivit våldtagen av en mörkhyad kille. Och det är många rasisters argument, att de är kriminella.

Men det är ju lika många ljushyade som är kriminella. KRIMINALITET SITTER INTE I HUDFÄRGEN!!!

Och så säger amerikanarna: "Stick hem, niggers, vi vill inte ha er här! Stick ut ur vårat land!" HALLÅ?! Det var ju era förfäder som tog dit dem som slavar. Tror ni att de blev eskorterade hem sedan över havet eller? Nej, de kom ingenstans och fick klara sig bäst de ville! Det bästa skulle ju varit om de dött, enligt dem. För de var ju bara djur, nästan värre, slavar. Djur tänker inte, och har inte mänskliga rättigheter.

Aja, nu vet ni min åsikt om det här också. Kommer säkert att få skit för de rasister (om det finns några) som läser min blogg, men vet ni vad? Det skiter jag i.

C
iao

Träna träna träna

Eftersom mitt knä pajade så måste jag göra allt för att det inte ska hända igen. Jag vill ju inget hellre än att lira fotboll! :D

Så min tränare har fixat fram s.k. viktmanschetter till mig.

image552

(Tur att jag hittade den här bilden, för mina ser ut precis såhär, samma märke)

Men man virar dem runt fotleden och sätter fast dem med kardborrarna. Sedan gör man olika övningar för att stärka musklerna. Så det sitter jag och gör nu, ligger på mage och tränar baksida lår. :D

Träning ikväll också, fotboll. Ska bli jättekul, vi hade cup i helgen och vann 2 matcher, spelade 1 oavgjord och förlorade 2. Det tog oss inte till final, men vi kom trea i alla fall. Det får vi vara nöjda med!

Ciao

Är drömmar sanna, eller bara en visuell bild av våra undermedvetna tankar?

Drömde inatt. Tyckte inte alls om drömmen. De var så elaka mot mig! Och jag förstod inte varför...

Vi var på en tågstation, hade åkt buss dit och skulle sedan ta tåget vidare. Hittade inte biljetten, ingen annan heller, så vi var tvungna att stanna eftersom tåget åkte. Jag träffade en kär gammal vän till mig där, Tim Formgren, och han ville klippa sig hos mig. Inte håret, men ÖRONEN?!

Så där satt jag och klippte hans öron, och frågade:

"Gör det inte ont?"
"Jo, det gör det", svarade han. Inget blod rann.

Sedan började några av tjejerna att håna mig. Jag förstod inte varför, de sa att jag var barnslig bara för att jag tecknade, och hade så mycket saker och de föraktade mig. Det kunde jag ta och ignorera, jag brydde mig inte.

Sedan började de håna och tala illa om min pappa, och då exploderade jag. Skallade några av dem och slog ner resten. Men det kom bara fler och fler idioter, som omringade mig!!

Sedan var det en annan dag helt plötsligt, och jag hade skrivit till Tyra Banks och bett om hjälp. Så hon hade personligen flugit till Sverige och till mig, och när de där tjejerna såg mig tllsammans med henne så tystnade de!

Knasig dröm.. :D Jag förstår inte vad den betyder.

Betyder drömmar något?

C
iao

Go Hawa!!

Kanske inte så många som kollat på svenska TopModel i år, men jag har sett alla avsnitt utom ett.

Tycker att det är så coolt hur de kan få till de där bilderna! Fotografernas kunskap om ljus och så, makeup-artisternas och frisörernas fingerfärdighet och konstverk och så självklart modell-tjejernas jobb framför kameran.

image551

Men Hawa var verkligen bäst! Älskade henne från hennes första fotografering, och den här bilden är ju bara helt perfekt.. Hon är så sjukt vacker!

GRATTIS HAWA!

Och tack, Lindie, för att du fortfarande läser min blogg dagligen. Jag ska försöka att blogga mer för din skull! Kan inte lova något, men ska försöka!

Ciao

Lessnat?

Jag har verkligen lessnat på att blogga just nu... Inför julen har jag så sjukt mycket att göra, så jag orkar inte sitta framför datorn. Och så har jag hela praktik-veckor just nu, och då kan jag ju som sagt inte sitta och blogga.

Vet inte om det är någon som har intresset kvar för min blogg, haha. Kul om ni skulle ha det. Mitt intresse kommer säkert att återkomma. Dock blir datorn så jävla seg när man är inne och kollar på andras bloggar!! Och det är ju liksom en del av att blogga, att kolla andras bloggar...

Men men, jag kommer väl att skriva lite då och då innan jul och nyår, efter lovet blir det nog mer. Men jag har liksom blogg-torka, komme rinte på något att skriva! Förut kom det så fort jag slog på datorn, nu kommer det inte alls!!

Jaja, inte så mycket att göra. :) Hoppas att ni mår bra i alla fall!

Ciao

Orkar inte just nu

Less på det mesta. Just när jag börjar känna mig lycklig och allt löser sig, så faller bomben.

Lugnet före Stormen brukar man ju säga, stämmer bra tycker jag.

Vill inte skriva om det i bloggen, censur. Vill inte dra upp det på internet som ni förstår.

Nu är det bara att ta tag i allt så gott det går. Säger bara en sak: Ni kan inte separera mig och Anton! Hur mycket ni än vill så är er BATTLE IN VAIN. Peace Out.

Ciao

RSS 2.0