Monday Morning, Again...

Och nu är det måndag morgon igen...
Jag förstår inte, vars tar helgen vägen? Vi längtar alltid så mycket till helgen men den tar ju slut så fort. Och så är vi tillbaka på ruta ett igen. Hur trist som helst!

Igår kväll låtsades jag snarka, bara för skojs skull (när man är trött är allt möjligt!) och Anton gick på det. Knuffade lite på mig och sa: "Kim, lägg dig på sidan, du snarkar!" Och när jag sa att jag skämtade sa han: "Men lilla Kim, man kan inte låtsas när man sover... " Lilla, söta gubben!

Idag är det jobb, som vanligt, men det ska bli kul att träffa arbetskamraterna idag. Det är såklart alltid kul, men idag är det ännu roligare. Det var nämligen många av dem som var ute i lördags, och några 8som jag aldrig sett fulla och inte kan föreställa mig fulla) var lite för runda under fötterna. Så det ska verkligen bli intressant att se vad de säger!

Får ha dubblar jackor idag, det är svinkallt och jag ligger inte precis på plus med långtröjor. Har bara tunna polotröjor, och det är som att ha en tischa på sig. Så skinnjackan under vinterjackan blir det idag! Ingen lär väl bry sig ändå, jag cyklar ju. Mamma gav mig lite mössor igår också, mina som jag hade glömt hemma när jag flyttade. Så en sådan åker nog också på. Jag har inte riktigt bestämt mig än...

Hoppas att alla får en underbar måndag i alla fall!
Ciao

Kommentarer
Postat av: Emmi

Gud vilken fin blogg du hade ! hur fin som helst ..

kram ! :)

2009-01-19 @ 09:29:10
URL: http://emmiwalter.blogg.se/
Postat av: Linda

Ja tiden går fort, redan måndag morron, men jag är ledig på måndagar så det känns rätt gött :)

var bor du?

2009-01-19 @ 09:33:47
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: Frida sundberg

Hej hej hej på dig det är okej att vara trött! :)

2009-01-19 @ 09:52:21
URL: http://bubbennilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0