Pingis

Sitter på en ungdomsgård jag spenderade mycket av min tid under högstadiet. Då fick jag en bra relation till fritidsledarna som jobbar här, och jag kommer tillbaka då och då för att hälsa på dem. Och spöa skitungarna i pingis, såklart!

Ska spela mot en kille nu, han är duktig faktiskt. Försöker lära honom hur han ska skruva samtidigt som han smashar, så att det inte bara går att möta den hårda bollen utan man måste parera.
Pingis är skitkul, en bra sport när jag har ont i knät också. Funderar faktiskt på att börja på det, men jag tror att jag är lite för gammal för att börja på en ny sport. Fast jag spelade ju Undervattens Rugby och började nyss, så det är väl kanske aldrig försent om man verkligen vill göra något!

Anton ska komma och hämta upp mig här, han slutade jobba för ett litet tag sedan. Och jag har slut på snus, det är väldigt frustrerande. Jag har hemma, men inte här och inga pengar att köpa en dosa för. Och det kryper i mitt skinn av längtan. Usch, inte kul.

Kommentarer
Postat av: jenilita

haha ja o killen spelar pingis ibland det e riktigt kul men han e lite bättre men det erkänner jag inte:) ja kan varken skruva eller smasha:)

2008-10-17 @ 19:04:24
URL: http://www.blonditamedfotboja.se
Postat av: Josiee

Vackra människa:) snart ska du boka resa till mig i Götet.sådeså:D

2008-10-17 @ 19:43:01
URL: http://josieeme.blogg.se/fashion/
Postat av: Anna S

Heej tjejen!

Som jag förstår kom du hem oskadd igår natt. Skönt det. Haha själv låg jag och sirrade i taket tills kl 4.30 på natten. Inte bra att dricka energidricka (redbull-drink) så sent. Men jäklar vad kul vi hade och att vi fick den stora goodiepåsen med oss. (gissa om det var jobbigt att släpa den hela dagen i sthlm idag?) Anyway, gud vad jag babblar. Adda mig på (anna-storm@live.se) så delar vi bilder och snackar mer.

Kram på dig.

2008-10-17 @ 23:06:16
URL: http://annas.devote.se
Postat av: Nina

hej snygging! :)

tack för igår, fasen vad skoj vi hade! det måste vi göra om!

kram/nina

2008-10-17 @ 23:34:36
URL: http://totalflopp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0