En höstspindel, gyllende och livsfarlig, spinner ett nät att fånga män i

(Shoji - Sagan om klanen Otori del 2, På Kudde av Gräs)

Jag är inte klok. Jag vet aldrig vad jag känner.

Jag har ringt och berättat för Robert att vi inte kan vara tillsammans. Det har gått alldeles för fort, tankarna hann inte komma ikapp känslorna. Nu har de gjort det. Och det är Anton jag vill ha. Robert satte allt ur balans och jag tycker uppriktigt mycket om honom, han är en underbar kille. Men vi känner inte varandra. Det tar lång tid att göra det.

Och då försvinner Anton från mig.

Jag har sårat tre människor nu; Anton, Robert och mig själv. Vad är jag för demon? Jag vet ju att mina två största svagheter (som också kan vara fördelar) är nyckfullhet och impulsivitet. Varför tänkte jag inte så? Anton sa ju det till mig hela tiden. Ändå inledde jag något som var ödesdömt. Var det spänning jag var ute efter? Förändring?

Ärligt talat vet jag inte. Kanske blev jag rädd när mitt och Antons förhållande inte var som det brukade, men som han själv sagt så levde vi inte som vi ville då. Vi hade stor press på oss och vi bodde inte med varandra. Den största delen av tiden bodde vi i ett litet kyffe utan en fjärde vägg, med bara ett draperi. Det funkar inte... Men man ska ju bo tillsammans förr eller senare.

Jag är så arg på mig själv för att jag inte kom till insikt tidigare. Jag inledde något som jag inte borde ha inlett, i alla fall inte så snart. Men det betyder inte att jag inte gillar dig, Robert, jag vet bara inte vem du är. Och jag har kommit fram till att det är Anton jag älskar. Han är den jag vill vara med. Jag visste det egentligen, jag vara bara för impulsiv för att ta till vara på det.

Jag vet inte om Anton kommer att ta mig tillbaka. Men jag vill ändå inte vänta med att säga detta till Robert, då det är fel att gå och vänta på något för att ha en back-up, om man ser det på det viset. Om Anton inte vill ha mig tillbaka, får jag göra ett val till senare. Och det kan man aldrig veta vad det är, man vet inte vad framtiden bär i sitt sköte. Men något jag vet nu är att jag älskar Anton och har gjort ett stort misstag i att gå på bara instinkt och känsla i stället för att kombinera det med logik.

FÖrlåt för att det blev ett långt inlägg om bara tankar och teorier om mitt kärleksliv, säkert ingenting intressant för någon annan. Kände bara att jag behöver få skriva av mig allt, och se det svart på vitt.

Kommentarer
Postat av: Olle

fyfan..

2008-10-20 @ 19:32:51
Postat av: amandis

börjar det inte vara dags för en dagens outfit snart? :p tycker dina ljusa levis jeans i senaste inlägget var jättefina! har letat efter sådana. vad har de för nummer? :) gonatt!

2008-10-20 @ 22:37:28
URL: http://amaandis.blogg.se/
Postat av: amandis

förresten, med tanke på ditt inlägg, man sårar de man älskar mest ibland. men det gör inte att man är en dålig människa. bara att man gjort ett misstag. har du nu insett ditt misstag och är beredd att gottgöra det är det det bästa du kan göra. hoppas ni blir ihop igen, ni är jättesöta tillsammans på bilderna! :)

2008-10-20 @ 22:43:26
URL: http://amaandis.blogg.se/
Postat av: Anna

gu va jobbigt, ring imorn om du vill att jag piggar upp dig lite, fika? fota? prata massa skit?

puss på dig vännen

2008-10-20 @ 23:24:36
URL: http://annakubel.blogg.se/
Postat av: Dress Like a Princess

Ååh gumman! Allt kommer lösa sig :) Hoppas det blir du och Anton igen!! PussKram sötnos

2008-10-21 @ 08:43:06
URL: http://dresslikeaprincess.blogg.se/
Postat av: jennica

Det är så det är ibland !! ,har ett jävla kärleksliv jag sj ... med massa strul. men jag tror du har gjort rätt, om du känner att det verkligen är han du vill ha ... Får hoppas han känner detsamma för dej nu o han liksom förstår, att du avslutade med den andra, även när du inte visste om du skulle få han tbax,

2008-10-21 @ 09:48:11
URL: http://jeeenniiica.blogg.se/
Postat av: Anna S

Hej gumman. Först och främst vill jag bara säga att jag hoppas att det löser sig för dig. Aldrig roligt när någonting strular.Hur är det annars då? Går allting bra med jobb o så.Har packat upp Bianco-påsen nu och oj vad väskor det är. Känns skönt att inte behöva köpa väskor på ett jäkla tag nu i alla fall =)

Vi får ses snart igen tycker jag. Kram.

2008-10-21 @ 11:39:02
URL: http://annas.devote.se
Postat av: Annelie

Hoppas att det blir ni två igen.. För gulligare par än dig och Anton har jag inte sett nån gång =) Ni var så söta när du kom och hälsade på honom i skolan.. =)

Sköt om dig! :)

2008-10-24 @ 08:46:44
URL: http://alvid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0