Halloween!

Idag fyller min morbror år, Grattis Grattis till dig. 36 år blir han idag, Alexandare aka Alx.

Nu är jag hemma hos honom i Sthlm, här är också mamma Christina, bror Marc, kusin Lukas, kusin Tuvalie, morbror Alx, mormor Eva och morfar Dimitris. Alx har lagat köttfärslimpa med klyftpotatis och så en massa annat smått och gott, ska bli mycket gott!

Så kul att träffa alla, speciellt mina små kusiner. Lukas är snart 13 och Tuvalie snart 6 år. Lukas och jag har varit som riktigt sysko, som katt och råtta! Och nu har vi en mycket god relation, som kommer hålla hela livet!

Nu ska vi sätta oss, och alla ni som åker bil för köra försiktigt i halkan!

VIRTUE - You Don't Need a Reason to Helpo People

(Zidane - Final Fantasy VII)

Måndag. Jag är ledig. Jag sitter på biblioteket, ensam, haha. Tragiskt, ja, jag vet... Sov i Norrtälje inatt, så jag har inget annat val än att stanna här och underhålla mig själv. Köpte en ny bok igår, Den andra systern Boleyn, och den har fängslat mig så lite kul kommer jag ha. Dock dog min mp3 nyss, så det var lite synd...

Nu var det ett tag sen jag srev, men jag har nästan inte varit hemma. I fredags var det utgång med tjejerna, dansa loss. Riktigt kul var det, nykter som vanligt men är det rätt sällskap så behövs ingen alkohol! Tack för den kvällen, tjejer, ni är de bästa.
Sedan sov jag kvar hos Jessica, för på lördagen skulle jag och Anton gå på bio och käka middag i Stocholm. Jag åkte in vid halv fyra för att hälsa på mamma som jobbar på ett femstjärning hotell i Stockholm. Vi har lite rabatt där, så jag ringde Anton och frågade om han ville sova över i ett dubbelrum, och det ville han.

Så åt vi på Kungshallen (världens mest oromantiska ställe, ja, vi vet) och sedan såg vi filmen Step Brothers. Oj, vad vi skrattade! Fick hålla för munnen för att inte tjuta högt av skratt och benen var som en steppdansares. Fick hålla fast dem med... VI tyckte båda mycket bra om filmen, och sen blev det dags att sussa när vi kom "hem". Frukost ingick, så vi fick njuta av en härlig frukostbuffé.

Det var min helg det. På söndagen gick vi runt lite på stan och i Täby Centrum och så väntade jag på honom när han skulle jobba, så åkte vi hem till honom sedan och sov. Och nu sitter jag, som sagt, här!
Har ni haft en bra helg?

Endast barn gråter, män och kvinnor härdar ut

(Otori Shigeru - Sagan om klanen Otori)

Jag är stark. Tror jag. Hoppas på det i alla fall. Jag mår inte bättre, men jag försöker fokusera på andra saker så att jag inte ska duka under för mina egna tankar och syner. Det var någon som en gång lärde mig att man ska tänka på det värsta scenariot som kan hända, då blir man inte förkrossad när det väl händer för då har man redan föreställt sig det värsta. Försöker man hålla hoppet uppe och hoppas hoppas hoppas, kommer man att krossas som en kackerlacka under ett par kängor... Så det fasansfulla scenariot spelas upp om och om igen, som en film i rewind, i mitt huvud. Så ibland är det lite svårt att sussa!

Idag är det jobb, 12-18. Mamma skjutsar in mig idag, för hon är ledig och ska träna, så jag kunde gå upp 10 idag! Jippi! Ikväll har några vänner bestämt att jag ska med dem ut, och det kanske är en bra idé? Tänker dock inte dricka något, för i detta tillstånd kommer jag inte kunna kontrollera mig själv och säkert bli dyng och somna på gatan eller något. Farligt... Så ingen sprit, däremot kommer umgänget att göra mig lättare om hjärtat. Hoppas jag!

Resten av helgen är oklar, men jag ska i alla fall klippa två herrar någon gång under helgen. Vi får se när det blir! Annars är det cool-lugnt! Vilken är ganska skönt, faktiskt...

In Lust, We Trust

STÅR, inte sitter, vid en av bibliotekets skitdatorer. Usch, avskyr dem verkligen. Men vad gör man?

Och något mer jag avskyr är det faktum att jag måste gå upp 6 timmar innan jag börjar jobba, för att jag bor ute på landet. Bussen går halv 10, och det tar en halvtimma att gå till busshållsplatsen. Och jag börjar 12. Så jag fick gå upp 8 imorse, okul. Verkligen okul.

Imorgon är det fredag, thank god it's friday! Har blivit medbjuden av Jessica och Linda att gå ut, vi får se om humöret är på det viset. Annars ska jag nog inte hitta på ett skit under helgen.

Ska ni göra något spännande?

Jag skulle hellre vara död än levande död

(Citat från en bok jag inte kommer ihåg)

Gårnatten var en pina! Det gick verkligen inte att somna. Jag låg och läste till tolv någonting och var så trött att jag var på väg att somna med boken på bröstet. Men när jag väl släckte och skulle sova gick det inte. Tankarna bara jagade varandra i huvudet och ville inte stillas. Ju mer jag försökte att inte tänka och rensa huvudet kom de tillbaka med dubbel styrka.

Enda utvägen var att gå och lägga mig hos mamma. Låg och höll henne i handen, och till slut kunde jag somna. Jag är en sådan person som alltid behöver närhet när jag är rädd och ledsen, kommer ihåg när jag var liten (eller, upp till 14 års ålder) kröp jag ner hos mamma och pappa när jag var rädd. Det kändes som en garanti för att inget ont skulle hända, och framför allt att jag inte kände mig ensam.

Läste ut min bok i morse, tredje delen i Sagan om klanen Otori (har ni inte läst den; LÄS) och så kom vår katt Andreas Nilsson in och lade sig under halsen på mig och gned sitt ansikte mot mitt. Spann högt och bara fanns där för mig. Tänk att en så liten varelse kan skänka en sådan tröst! Jag blev helt lugn och saklig av att ha honom hos mig.

Idag är jag ledig, och är fortfarande sjuk. Kan man bli sjuk av sorg? Jag var ju i och för sig sjuk innan helgen, men igår bröt det ut i sin fulla makt. Så jag måste skicka ett sms till Anna och säga att jag inte kan komma på gymnastiken ikväll. Måste vila upp mig så att jag kan jobba imorgon. Kan inte missa fler dagar! Måste bli frisk. Men i hjärtat finns det bara ett botemedel. Och just kan jag inte mer än vänta och se om det kommer att ges mig eller förnekas mig.

Bror min kommer hit ikväll också, vi ska plugga lite grekiska. Och prata, han lyssnar verkligen på det jag säger och visar inte bara medömkan, utan försöker få mig att se saken ur olika vinklar och hjälper mig försöka förstå mina känslor. Jag älskar min bror.

To Be Forgotten is Worste Than Death

(Freja - Final Fantasy VII)

Jag vet inte om mötet med Anton gick bra eller dåligt, jag sitter i alla fall på nålar och blev hemskickad från jobbet för att jag var som en vålnad. Min kära bror skjutsade hem mig. Imorgon ska han komma hit och spela pingis, eftersom jag är ledig och han bara jobbar 3 timmar. Behöver lite kvalitetstid med människor jag älskar och litar på... Umgicks med Jessica igår också, en av de jag tycker mest och bäst om.
Ska kanske träffa Hanna (en barndomsvän och nära vän) i helgen. Behöver verkligen fokusera på något annat. Får se om jag orkar!

Jag vet att det är dåligt med bilder m.m. men det funkar verkligen inte att ladda upp. Å andra sidan har jag ingen kamera att fota Dagens och dylikt med. Får se hur det går med det, min far kanske är så pass snäll att han låter mig låna sin dator för att ladda upp bilder och använda hans kamera för att ta bilderna. Just nu orkar jag dock inte. Ser nästan likadan ut från dag till dag nu ändå. Håret uppsatt i knut i brist på engagemang, jeans, scarf och t-shirt samt skinnjacka. Inte så inspirerande och kul, kanske...

När jag mår bättre ska jag se till att få lite liv i bloggen igen, hoppas ni stannar kvar hos mig i alla fall. Ska försöka göra det mer intressant än vad det har varit just nu.

Ha en trevlig måndags-kväll.

En höstspindel, gyllende och livsfarlig, spinner ett nät att fånga män i

(Shoji - Sagan om klanen Otori del 2, På Kudde av Gräs)

Jag är inte klok. Jag vet aldrig vad jag känner.

Jag har ringt och berättat för Robert att vi inte kan vara tillsammans. Det har gått alldeles för fort, tankarna hann inte komma ikapp känslorna. Nu har de gjort det. Och det är Anton jag vill ha. Robert satte allt ur balans och jag tycker uppriktigt mycket om honom, han är en underbar kille. Men vi känner inte varandra. Det tar lång tid att göra det.

Och då försvinner Anton från mig.

Jag har sårat tre människor nu; Anton, Robert och mig själv. Vad är jag för demon? Jag vet ju att mina två största svagheter (som också kan vara fördelar) är nyckfullhet och impulsivitet. Varför tänkte jag inte så? Anton sa ju det till mig hela tiden. Ändå inledde jag något som var ödesdömt. Var det spänning jag var ute efter? Förändring?

Ärligt talat vet jag inte. Kanske blev jag rädd när mitt och Antons förhållande inte var som det brukade, men som han själv sagt så levde vi inte som vi ville då. Vi hade stor press på oss och vi bodde inte med varandra. Den största delen av tiden bodde vi i ett litet kyffe utan en fjärde vägg, med bara ett draperi. Det funkar inte... Men man ska ju bo tillsammans förr eller senare.

Jag är så arg på mig själv för att jag inte kom till insikt tidigare. Jag inledde något som jag inte borde ha inlett, i alla fall inte så snart. Men det betyder inte att jag inte gillar dig, Robert, jag vet bara inte vem du är. Och jag har kommit fram till att det är Anton jag älskar. Han är den jag vill vara med. Jag visste det egentligen, jag vara bara för impulsiv för att ta till vara på det.

Jag vet inte om Anton kommer att ta mig tillbaka. Men jag vill ändå inte vänta med att säga detta till Robert, då det är fel att gå och vänta på något för att ha en back-up, om man ser det på det viset. Om Anton inte vill ha mig tillbaka, får jag göra ett val till senare. Och det kan man aldrig veta vad det är, man vet inte vad framtiden bär i sitt sköte. Men något jag vet nu är att jag älskar Anton och har gjort ett stort misstag i att gå på bara instinkt och känsla i stället för att kombinera det med logik.

FÖrlåt för att det blev ett långt inlägg om bara tankar och teorier om mitt kärleksliv, säkert ingenting intressant för någon annan. Kände bara att jag behöver få skriva av mig allt, och se det svart på vitt.

Get Soaked to the Skin

Bokfanatiker och bokälskare som jag är skriver jag upp vackra ord, meningar och citat som jag tycker mycket bra om. Har fått för mig att börja skriva dem som rubrik. Det må vara de som tycker det är fånigt, men jag gillar det. Och så har jag ju alltid något att skriva som rubrik! Har ett helt häfte med vackra fraser från mina favorit-böcker.

Denna fras kommer från mangan Sayuki, som rubrik till en bild där de fyra huvudpersonerna är dyvåta i skjortor i jeans i regnet. En fantastiskt fin bild, och frasen älskas av mig.

Nu snart ska jag, mamma och pappa gå upp och ha en liten turnering i pingis. Jag har nämligen röjt på övervåningen och ställt upp vårat pingisbord, a l l d e l e s s j ä l v. Det var tungt, men det var det värt! Lyssnade på pappas kompis sons band (svårt att hänga med?) som har spelat in en skiva. Han är trummis, och sorgligt nog har han fått ena handen amputerad p.g.a. cancer. Men han kämpar på med en protes! Mycket duktig är han i alla fall, gick på Rytmus. Synd på en sådan talang, att förlora ett av instrumenten för att kunna spela trummor.

Nu ska jag springa till la toaleta och sedan upp till pingisbordet!

(förlåt för tråkiga inlägg utan bilder, det fungerar fortfarande inte att ladda upp bilder)

Söndags-Morgon...

...brukar ju vara trevligt, men icke! Jag har nämligen gått och fångat upp den envetna höst-förkylningen. Trodde verkligen att jag skulle klara mig i år. Tydligen inte.

Och idag ska jag göra nada, pix, nothing, tipota! Förutom att mamma bad en sjukling som jag att plocka ur och i diskmaskinen... Men det ska nog gå bra, det går fort! Vet dock inte om jag har feber, det får vi verkligen hoppas att jag inte har! Och sicken en tur att jag är ledig imorgon så jag kan vila upp mig ännu en dag.

Någon som ska göra något kul en söndag som denna?

No Photo

De skickade inget mejl. Blir så arg på folk som gör så. Usch. Det spelar ingen roll, verkade inte vara så kul ändå. Och sjuk som jag är så var det nog bäst att jag stannade hemma. Men jag blir mest arg för att de inte hörde av sig, i min värld gör man det. Så jag struntade helt enkelt att åka överhuvudtaget.

Är ensam hemma nu, mamma och pappa är och spenderar lite kvalitetstid och tittar på Mamma Mia på bio. Jag har redan sett den, så de fick gärna åka iväg själva. Det kan de behöva! Har suttit i telefon med Robert i Thailand i en timma. Usch, vad hemskt att få räkningen sen... Har väl ringt sammanlagt 2 timmar. Sjukt dyrt, ca 2000 kronor. Men han har ringt mig också, så det blir jämt.
Och jag och Anton har brutit upp, vilket var mitt initiativ. Känns jobbigt, men ibland måste man göra svåra val. Det är väl så livet är. Och jag är tillsammans med Robert. Något klickade direkt mellan oss. Dock svårt att vara ifrån varandra såhär (han kommer hem och drygt en månad) när man just har hittat varann. Men det är bara att hålla ut.

Jag skulle ju förklara varför Anton kom och hämtade mig, fastän vi inte är tillsammans länge.
Klockan två gick vi tjejer från Hells Kitchen, Stina Lee och Maja Gunnarsson skulle till Solidaritet, frågade om jag skulle med men sista bussen gick tjugo över två så jag var tvungen att tacka nej, tråkigt nog. Så Anna följde med mig till tunnelbanan innan hon skulle till sitt hotellrum. Dock såg vi att det var STÄNGT, torsdag... SÅ jag ringde och väckte mamma och pappa och bad dem komma och hämta mig (10 mil från mig till sthlm) men de ville inte, ringde brorsan men han skulle jobba och ville inte, och i spritens rus ringde jag även Anton, den enda kvar jag vet med bil. Han sa ja, och kom och hämtade mig. Sedan sov jag kvar där.

Såhär i efterhand känns det elakt av mig att ringa, och grymt snällt av honom att komma och hämta mig. Så tänkte man inte när man var lite för full för sitt eget bästa, därför ringde jag honom. Klart får han pengar, men gärningen var god och jag känner mig hemsk som ringde honom.
Så kom jag hem från BlogAwards, oglarmmoröst till tusen. Dagen på jobbet sedan var inte särskilt kul!

Nu blir det någon sorts middag, och sedan tv-glutt.

Wtf?

Nu har jag satt klockan för att gå upp och släpa mig till Stockholm. Tjejen som ringde tog min mejl och skulle skicka vägbeskrivning samt vad jag skulle ha med mig. Har jag fått något mejl? Nej. Börjar det bli bråttom? Ja.

När hon ringde kändes det seriöst, men nu känns det bara som att jag vill strunta i alltihop. Jag är riktigt trött och känner förkylningen komma krypande med alla dess tillbehör, såsom huvudvärk, täppt i näsan, slemmigt i halsen, matt, trött etc. Ni vet, eller hur? Vi får se om hon hör av sig innan halv tio, för då måste jag åka till bussen.

Blir det inget Stockholms-farande idag ska jag nog plugga grekiska. Har slarvat alldeles för mycket med det. Jag har bara gjort läxorna men inte lektionerna. Och då haft mamma och pappa till hjälp, som både nästan talar flytande grekiska. Skärpning nu, annars kommer jag inte att klara tentan!

Vad ska ni hitta på idag?

Bilder

Hittade lite bilder från igår med tjejerna och BlogAwards.

Nehepp. Nu har min dator blockerat "pop-ups", och ladda-upp-bilder-knappen verkar tillhöra den kategorin. Sorgligt nog vet jag inte hur det stängs av, så ni får hålla er tillgodo med länkar. Jag kan i alla fall köra en brag-about att jag faktiskt är med på stureplan.se, trodde jag aldrig skulle ske! Men det är ju kul.

Nu verkar det tydligen inte gå att göra länkar heller, också en pop-up-bov!

Från Stinas blogg ---> http://stinalee.se/2008/october/sorry-for-dalig-update.html
Den här kvinnan... Fy tusan vad jag gillar henne. Hon är helt underbar, verkligen min favorit-bloggerska efter denna kväll. Kenza har väl varit det, då jag har följt hennes blogg i 1½ år. Jag vet inte varför, men nu gillar jag henne inte alls lika mycket längre. I alla fall inte så mycket som Stina, fy vad härlig hon är! You go, girl.

Från Emelies blogg ---> http://emelieohlsson.blogg.se/2008/october/mer-bilder.html
Hon tar mycket fina bilder, verkligen. Såg att det var någon som stod och fotade när jag sjöng med till Backstreet Boys (haha) men inte att det var hon. Mycket ball blev bilden i alla fall (syftar på nr.11, med blått ljus).

Nu ska jag gå och lägga mig, ska upp ganska tidigt (halv nio) och åka in och fotas i Sthlm. En tjej ringde mig idag och frågade om jag ville det, Antons syster hade tydligen rekommenderat mig och gett henne mitt nummer. Alltid kul!

Godnatt töser och pöjker.

Pingis

Sitter på en ungdomsgård jag spenderade mycket av min tid under högstadiet. Då fick jag en bra relation till fritidsledarna som jobbar här, och jag kommer tillbaka då och då för att hälsa på dem. Och spöa skitungarna i pingis, såklart!

Ska spela mot en kille nu, han är duktig faktiskt. Försöker lära honom hur han ska skruva samtidigt som han smashar, så att det inte bara går att möta den hårda bollen utan man måste parera.
Pingis är skitkul, en bra sport när jag har ont i knät också. Funderar faktiskt på att börja på det, men jag tror att jag är lite för gammal för att börja på en ny sport. Fast jag spelade ju Undervattens Rugby och började nyss, så det är väl kanske aldrig försent om man verkligen vill göra något!

Anton ska komma och hämta upp mig här, han slutade jobba för ett litet tag sedan. Och jag har slut på snus, det är väldigt frustrerande. Jag har hemma, men inte här och inga pengar att köpa en dosa för. Och det kryper i mitt skinn av längtan. Usch, inte kul.

Friday - Freedom

Sitter placerad och skriver ut lite lappar för att märka skokartonger. Någon har märkt fel, och då får jag rätta till det! Men inte mig emot, det är bara vid dessa tillfällen jag får sätta ner min lilla rumpa, förutom på lunchen.

Gårdagens strapatser har satt sina spår i mig idag, jag är förbannat seg och trött. Somnade nästan på lunchen, och så kommer chefen in... Attans timing. Men han skrattade bara åtmig, jag hade redan berättat om vad som hänt igår. Mina båda chefer är riktigt härliga, faktiskt, man får en personlig kontakt med dem!

Nej, nu måste jag gå. Jag skriver sedan historien om igår EFTER Hell's Kitchen. Det är spännande!
Kramar

Kan bara säga en sak: K Ä R L E K

Igår var det BlogAwards, och jag var där! Det var helt otroligt, sa bara mitt namn och fick komma in. Otippat till tusen!

Och jag är så oerhört glad över att jag fick möjligheten att vara där, för de band jag har knutit med många bloggerskor skulle jag aldrig ge upp! Att få träffa er tjejer IRL är förbannat kul. Sandra, Frida, Maya, Josiee, Anna, Stina, Linda, Rozaleen. (säg till om jag har glömt någon, lite suddig i minnet fortfarande...Gratis vin, farligt!).

Sedan fick ju jag ta med mig den störstaste störstaste påsen i världen! Nej, kanske inte det, men stor var den. Jag och Anna kände oss lagom irriterande när vi gång efter gång dunkade på någon med påsen.


Det är säkert 10 väskor här i, armband och solbrillor, parfym och spel. <3


Det var det! Vänar på att Anton ska komma hem (kan dra historien om varför jag är här, kan ge mig den på att Rozalee undrar!) för jag vågar inte gå ner och äta frukost... Fast jag måste väl göra det till slut, men jag vill inte.

Hos Anna

Sitter just nu hemma hos Anna, vi har varit på gymnastik-träning (vi är ju ledare). Det var riktigt kul idag, vi körde nästan bara flickisar med tjejerna, och de var sjukt duktiga! B¨de jag och Anna är grymt stolta över dem.

Jag sover här ikväll, för i morgon ska Anna på BlogAwards. Jag ska inte dit, men hon har bjudit med mig på lite förträff och det ska bli jättekul! Vet inte vad jag gör sen, det får vi se. Något kul! Kanske åker och hälsar på mormor och morfar när jag ändå är inne i Stockholm. Det var rätt länge sen jag var där, sist var när jag och Anton var aspackade och inte kom hem efter en utekväll på Klubb Klara. Och det kanske inte var så kul...

Och tack för alla kommentarer om att jag är tillbaka, vad glad jag blir! Så kul att höra.

Kram

I'm Back

Som en läsare sa; You'll Be Back. Och sannerligen, här är jag i egen hög person. Nej då, eller jo, men inte så. Tänkte ta upp skrivandet igen, då det får mig att må bättre. Alla mår väl bättre av att bara få skriv av sig, och inte tänka på så mycket.

Idag har jag jobat 12-18, och klippt Sophie, Malin, Sofie och Lillis. Så jag har tjänat 800 kronor idag, förutom pengarna från jobbet. Och igår klippte jag Linneas mmma och syster. Det är så kul att klippa, nu har jag kommit igång igen! Har egentligen inte klippt sedan jag slutae skolan. Men nu så.

Jag sover hos Sophie idag, för imorgon ska vi till Åland med laget, woho! För ikväll är det årsfesten för dam- och herrlaget i fotbollsklubben. Ska bli så kul att få umgås med alla mina vänner, trivs så bra med dem alla. Och jag vet att jag nästan alltid är nykter, men imorgon smäller det. Då jävlar... Nej, men inte ska jag vara nykter i alla fall. Herrlaget åkte Cinderella iag, och kommer till festen sen. Tänk om de kommer att vara med i femmans Färjan! Vad kul...

Nej, nu sitter vi och tittar på Shall We Dance? medd Richard Gere och Jennifer Lopez. En film vi gillar alla tre (jag, Sophie och Sophies syster Malin). Så nu ska jag vara social.

Killswitch

Den här bloggen kommer nu att ligga nedlagd på obestämd tid.

Det har hänt sådant i mitt liv som kräver min fulla uppmärksamhet och omsorg.Tänkte bara säga tack för hur underbara ni är, jag blir alldeles rörd.
Tack.
Rotat runt i datorn

Nu har jag sökt på bilder i datorn, och hittade en massa kul bilder som jag aldrig själv sett. Gamla bilder, upp til för ett år sedan.

Här är en som är över 2 år gammal, vad liten jag ser ut...


Och vad är i bakgrunden? Jo, blogg.se!

Trött på att gå till skolan, haha

Pumpa-dags. Vi skär alltid ut ansikten ur pumpor.

Sitter och spelar piano och sjunger

Vad kul det är att hitta gamla blider... Tycker ni inte? Hittade ett par bilder också från när jag och Anton var i Grekland i vårt hus. Vi fotade bara mage för att se hur bruna vi var. och fy vad brun jag var! Pepperkaka. Det skulle jag gärna vara igen.

Boring

Usch, vad jag har tråkigt. Fast det har varit bra, då jag har tagit upp ritandet lite! Har alltid ritat mycket, och då mest manga (titta här). Men det har legat på is ett tag nu, vilket är trist. Så igår, efter mitt anime-maraton, bestämde jag mig för att börja rita igen. Och det är så kul!Den här ritade jag nyss, Yuna från Final Fantasy X-2. Svårt att fånga med kameran dock! Och jag har INTE kalkerat. Ritat av från skärmen, haha. men den är inte klar, det är så jobbigt att rita alla detaljer, kolla kjolen liksom... Och håret (det röda, långa till höger) glömde jag bort.

Os Iusti Meditabur Sapentiam

"The Mouth of the Just Shall Meditate Wisdom"
(Del ur sång från animen Elfen Lied) • Jeans - Levis
 • Stickad tröja - H&M
 • Linne - Gina Tricot
 • Väska - New Yorker
 • Armband - Edblad&Co
 • Klocka - Diligaf
 • Örhängen - JC
... och så mina skor från Björn Borg och skinnpajen från Resteröds/Jofama.

Och jag har tappat så mycket vikt! Inte i fett, utan i muskler. Jag får ju inte träna ben, och det märks kan jag lova... Jag har varit väldigt fixerad vid vad vågen visar, men det tänker jag skita i nu. Nu tänker jag gå UPP i vikt,o ch det inte i fett. Muskler!
De här jeansen jag har på mig satt snortajt, kunde knappt sätta mig. Idag frågade Anton om jag hade byxorna uppknäppta. De hängde på min kropp. Helt sjukt! Jag vill ha svar från magnetröntgen NU så att jag inte försvinner, haha. Nej, men jag vill ha mina muskler på benen...

FrenchKiss the Morning

Godmorgon.

Anton är lite sur på mig för att han vill äta frukost nu, så jag får ta detta inlägg kort!
Idag ska vi antagligen åka till Täby Centrum, för Anton jobbar i Täby. Men nu regnar det så.. Fast det spelar ju iofs ingen roll om man är inne i ett köpcentrum... Kinderägg-Kim. Annars ska jag nog inte hitta på så mycket, är så trött efter den sömnlösa natten att hela idag no gockså kommer gå åt till att sova, som inatt.

Jag var vaknade inte en enda gång, och det var skönt.

Nu blir det salami-mackor!
Ciao-

For the Reunion

Oj oj oj vilken dag... Gick och lade mig 07.15, satt uppe för länge och tittade på anime (japanska animerade serier). Däribland hela Final Fantasy VII Advent Children. Ni FF-fans vet vad jag pratar om, den är så sjukt bra. Kolla vad snyggt gjort den är...


Cloud Strife

Tifa Lockhart

Yuffy

Kadaj

Tifa Lockhart

Älskar denna filmen. Jag kan inte förstå hur de kan animera en film på detta vis, så jävla snyggt och verklighetstroget. Anton brukar gnälla på att jag älskar för mycket kampsport inom denna genre, och speciellt när det är tjejer som spöar skiten ur killar! Och Tifa är bäst.

Men visst är det snyggt gjort?!

Summer

Har inte så mycket att skriva om, så jag tänkte visa en till bild från min och Antons fotografering med Linnea.
Förlåt för det fula lilla plåstret som förstör bilden, men vissa saker ska man nog lämna utanför bloggen...

Cold Feet

Kom precis hem från jobbet, jobbat 9.30-18. Därför dålig uppdatering. Jag hoppas att ni förstår! • Skinnjacka - Resteröds/Jofama
 • Kofta - Vero Moda
 • Topp - New Yorker
 • Byxor - Cheap Monday
 • Örhängen - JC
 • Halsband - finasmycken.nu
 • Klocka - Diligaf
 • Skor - Vagabond


Och nu har Robert och Adde (och Fredrik, men jag känner honom inte) klippt av sig allt hår... De rakade sig inte, som jag trott. Utan körde med trimmern, wrzoom.


Före (Robert t.v., Adde t.h.)

Efter

Visst ser de bra ut ändå? Det blev fint, killar.

Marknad

Har just kommit hem från marknaden i Rimbo som, häftigt nog, är Sveriges 3e största marknad. Och stor är den nog... Vi orkade bara gå halva. Den stora passagen, sedan är det en massa smågrenar man kan gå. Fick med mig ett navelsmycke och en örtkryddad salami, nam. (Och så lite kolor, men det struntar vi i) • Tee - Denim Birds
 • Skinnjacka - Resteröds/Jofama
 • Jeans - Levis
 • Örhängen - JC
 • Halsband - finasmycken.nu (vunnit i en tävling på Emelies blogg)
 • Klocka - Diligaf
 • Skor - Björn Borg

Orkade inte ta ny bild)

Nu tänkte jag spendera lite kvalitetstid med min älskling (datorn, hah!) innan jag blir upphämtad av Jessica, så ska vi åka ut till möte med fotbollen.

Revenga

Vaknade för några minuter sen, Anton kunde inte låta bli att jävlas och väckas imorse... Skitunge. jag som är ledig! Men jag kunde inte somna om, så nu sitter jag här. Orkar dock inte gå ner och fixa frukost... Det är ju trappor! och just känner jag mig inte som stair-master.


En till bild från min och Antons fotografering med Linnea.

Scream, Aim, Fire! • Topp - Malene Birger
 • Jeans - Levis
 • Klocka - Diligaf
 • Örhängen - JC
Orkade verkligen inte sminka mig idag. Har inte ni ckså sådana dagar, när det bara känns så jävla tråkigt och värdelöst att göra det? Nu fick kunderna dras med en "Trött-Kim", vilket kanske inte är det bästa, men jag pallade fan inte!

Och om ni undrar om mitt lockiga hår: jag får så när jag sover med blött hår. Har mycket självfall, men plattar eller fönar det alltid. Tycker inte om det....

Donuts <3

Sitter på jobbet, har precis varit ute i hällregnet och gått på marknaden. Fick pengar av företaget för att gå och köpta munkar till personalen, mums! Två ivar blev det riktigt gott! Köpte också tre remmar; sur cola, smultron och mega-salt. Den salta var verkligen SALT! Aldrig smakat något så salt. Hur gott som helst, och eftersom den är så pass salt så kan man inte äta mycket. Då kan man spara och ta lite då och då istället!

Nu ska jag tillbringa resten av min rast med att kika nyheterna i aftonbladet. Måste kolla börskraschen då jag kanske ska ta ett lån. Kan ingenting om sådant, så jag måste hänga med lite!
This Mornin' I Don't Know

Sitter och väntar på att få gå till jobbet. Vaknade för tidigt av kalabalik på morgonen, som vanligt, och har suttit på MSN (för första gången på över ett år, tror jag) hela morgonen. Pratat med bl.a. Robert som är i Thailand, och vänner som jag inte sett på mer än ett år. Det är trevligt när man tar upp kontakten igen.


Bild från fotografering med Linnea i somras. De användes till en fotoutställning.
Det är Anton och jag på bilden.

Jag älskar dessa bilder. Linnea är verkligen top notch vad det gäller fotografera. Det var en fine art nude-utställning (naket). Mycket fint tycker jag.
Bilden är tagen vi sjön där jag bor.

RSS 2.0