Morsning

Har kommit in till stan nu, börjar inte jobba förräns om 1½ timme, så nu sitter jag än en gång på biblioteket för att fördriva tiden med bok och mp3.

Som jag tidigare sagt är jag en bokmal, och en av mina favoritböcker är böckerna Sagan om Klanen Otori. Nu har jag lånat dem på engelska här på biblioteket. Har länge velat läsa dem på originalspråket. Har just börjat på första boken, det tar dock mycket längre tid att läsa men det är kul.

Ikväll är det gymnastik. Det kan vara sista gången för mig, vilket känns otroligt ledsamt. Kommer verkligen att sakna det! Hur ska jag förklara för ungarna att jag inte kommer att vara med mer? Det är inte lätt! Anna vet redan, och... Ja, som sagt, det är absolut inte lätt med sådana beslut. Men jag har inget val.

Förresten skrev jag fel i förra inlägget... Attans. Det är inte nästa helg, tjejer, det är ju om två helger! Svårt det här med datum och veckor, det går ju så fort nu också.
Går tiden verkligen fortare ju äldre man blir?

Kommentarer
Postat av: Kim Von J

Vad Tycker du om djursex? och vad tycker du om att det är lagligt? diskutera i min blogg..Kram Kim

2008-11-12 @ 13:08:58
URL: http://kimj.blogg.se/
Postat av: Annelie

Härligt! :D då kommer ni ju tillbaka till uppsala igen ;) vart i uppsala blir det då? =)

2008-11-13 @ 18:10:43
URL: http://alvid.blogg.se/
Postat av: Anneli

Hejj, tycker verkligen om din blogg och speciellt designen! Tänkte nämligen göra en blogg jag med, och har sett att det finns olika stilmallar.m.m. Men gillar hur Du gjort menyn liksom avrundad. Undrar hur man gör det, vilken kod det är!! Tacksam för svar gärna på det här inlägget så jag kan komma igen och kolla! Puss o hade bra.

2008-11-14 @ 15:16:44
Postat av: Kimbell

Annelie: Först och främst: Tack!

Det finns tyvärr ingen speciell kod för det, man får göra den i PhotoShop och sedan lägga in den i Side som en bild.Gå in på designadinblogg.se, där kan du får massor av tips. Så har jag gjort i alla fall!Hoppas att det löser sig.

Puss

2008-11-14 @ 20:10:24
URL: http://kimbellander.blogg.se/
Postat av: Josiee

hinner inte ens läsa böcker just nu, förutom student litteraturen men de e jag ju illa tvungen till, allt bra annars?:)

2008-11-15 @ 11:51:31
URL: http://josieeme.blogg.se/fashion/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0