Life is what's happening to you, while you're busy making other plans

John Lennon

Nu har det hänt grejer här i mitt liv.
Jag och Anton har fått ett förstahandskontrakt på en lägenhet i Uppsala. Hur bra är inte det? Så på fredag flyttar vi in! Snabba puckar. Jag har också fått ett heltidsjobb i Uppsala, samt sagt upp mig på mitt nuvarande jobb på Team Sportia. Det var mycket svårt, då jag verkligen har trivts där. Men de förstod att jag inte kan pendla så.

Så nu blir det packa packa packa packa etc. etc.

Allt har verkligen klaffat. Synd bara att hyran ligger på 7300, men det är nyproduktion så det är väl lite väl naivt att hoppas komma undan billigare. Tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin i lägenheten, en trea på 70 kvadrat. Det ska verkligen bli kul!

Mina kära vänner från BlogAwards, ni är så välkomna hem till mig nu! Saknar er väldigt mycket, nästa helg ses vi. <3

Morfar är och hälsar på oss idag, han ska tydligen kratta vår tomt i morgon. ??? Schysst där. Inte visste jag att mina föräldrar var sådana utnyttjare! Han hade i alla fall med sig lite prinsesstårta, så nu ska jag och mamma sätta oss och glufsa.. Fy oss...

Ja, just det! Nu när jag flyttar, kommer jag ha tillgång till både dator och kamera. Så då blir det bilder igen... Tack ni som stannat kvar fastän jag förstår att det måste varit svårt! Skämt åsido, tack.

Ha en trevlig kväll!

Kommentarer
Postat av: Annelie

Fan va nice!! :D GRATTIS!!!! :D

2008-11-13 @ 07:19:35
URL: http://alvid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0