Hemma

Nu har jag kommit hem från jobbet, riktigt segt idag. Men imorgon ska det bli mycket roligare; då börjar ju själva jobbet. Utbildningen har varit lite sådär, alldeles för mycket info på kort tid!

Har fått vanan att ögon-shoppa alldeles för mycket på senare tid. Vill ha allt jag ser, både kläder/skor och inredning/möbler. Helt hopplöst! Har ju verkligen inga pengar till någotdera. Men en klänning har jag lagt undan till löning och den SKA jag ha råd med. Jag personligen tycker att den är helt fantastisk.

Har fallit stort för midjekorta jackor i alla de sorter och tyg. Har lagt undan två på NewYorker också (en paljett och en fejkskinn) som jag säkert inte kommer att ha råd med, men jag har i alla fall hängt undan dem! Här är två stycken från Forever21 som jag tycker är så sjukt läckra!


Är de inte snygga?! Speciellt jeans-jackan, så originell. Den föll mig på läppen så alldeles perfekt! Tänk om man var i USA och hade en del pengar att spendera (nu när det är lågkonjuktur) då skule det rulla in kläder i min garderob, kan jag lova!

Nu blir det te och en banan tror jag bestämt. Ha't.

Kommentarer
Postat av: Sara

Svar: Yes visst är det grymt ;)

2008-11-20 @ 21:08:49
URL: http://saraborell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0