Sitt-Gris

Sitter på Antons jobb. Han ska jobba till 20, så det är inte så värst långt kvar. Kommer just från en match i Sitt-Gris (ni vet, fotbolls-Gris fast i kontorsstolar). Det var nog det roligaste jaghar varit med på! Jag kom till de tre sista, sen så fegade jag ur och flyttade på foten och fick Gris!. De kör nämligen med utropstecknet också...

Anton blev månadens säljare förra månaden, och vann på ett presentkort på 1600 kronor på Zara, som vi var och handlade upp innan hans jobb började. Det blev ett par finskor, en röd-rutig skjorta och ett par mörkblå jeans med gula sömmar. Sedan provade jag en riktigt fin klänning och ett par högklackade skor (sprang runt och letade efter de högsta av de högsta) och blev enorm! Stod bredvid en liten asiat vid provhytterna och jag skojar inte, jag var minst 6dm längre. Herregud säger jag bara... Såg riktigt knasigt ut.

Och förkylningen ger sig inte... Den verkar ha gått upp i bihålorna, så jag får vänta lite i veckan och se hur jag mår, blir det inte bättre så får jag åka till sjukan och få medicin. RIktigt drygt, nu när ajg verkligen behöver jobba! Jag har missat närmare 2000 kronor på att inte jobba, plus att vi måste ta tjänstledigt 5 dagar i jul för att mitt jobb stänger. Trist... Nåväl, jag kan inte rå för att jag är sjuk. Eller, köa kanske inte är den ultimata kuren men det var det ändå värt!

Hoppas att ni alla har klarat er undan vinter-förkylningen, för det är ett levande helvete. Ha en fantastisk söndagskväll.
Ciao

Kommentarer
Postat av: Dress Like a Princess

Hehe sötos :) Jag älskar att du är så lång!! Snart ses vi!PUSS

2008-12-07 @ 20:29:39
URL: http://dresslikeaprincess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0