So It's Christmas!

Hej alla glada!

Idag är det julafton. Jag har på senare tid börjat uppskatta julen på ett helt annat sätt än tidigare. När jag var liten var jag en bortskämd, skitunge som bara brydde mig om presenterna. Minns en jul när jag fick någonting jag inte alls ville ha och skrek och sprang in och gömde mig och grät på mitt rum. Jag menar, hur sjukt är inte det?! Jag är väldigt glad att jag insett meningen med julen.

Det är inte presenterna. Eller, jo, till en viss del. I mitt fal (man kan ju alltid bara tala utifrån sig själv) så är de presenter jag ger mycket viktigare än de jag får. Och det här skriver jag inte för att verka som en felfri ängel. Det är så jag känner, visst, om jag ger en present för 1000 kronor och sedan för ett bugg. Jag menar, ett litet perspektiv på det hela. Men att få ge en present som personen verkligen vill ha och blir överlycklig över... Det finns inget som slår det! Sedan kan den kosta 300 eller 800 kronor, det spelar inte så hemskt stor roll. Det viktigaste är att det är något personligt.

Och med det här menar jag absolut inte att jag är rik! Det är jag sannerligen inte, det är man inte som telefonförsäljare/försäkringsförmedlare. Men vissa saker är mer värt än andra.

Förresten, det har varit dåligt med inlägg här, och jag har en riktigt god förklaring till det! Anton formaterade sin dator, och tänkte inte på att drivrutiner till internet m.m. försvann i och med formateringen. Så nu måste vi vänta på att Anton ska ha med sig drivrutiner från sin pappa och sin kompis, så att vi kan installera dem. Så det kommer inte att kunna bli så hemskt mycket kul under den här helgen, tror jag... Får kanske ladda upop bilder på pappas dator och lägga upp dem därifrån. Vi får se hur det blir med det!

(Svårt att kommentera också. Får se hur mycket jag kan göra det på den här datorn..)

Önskar er alla en riktigt GOD JUL i alla fall!

Kommentarer
Postat av: Dress Like a Princess

:) Baby!!Hoppas du hade en bra julafton och att dina nära och kära blev glada över de dom fick av dig :) Sötnos!

2008-12-25 @ 14:46:49
URL: http://dresslikeaprincess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0